Įkraunama...
Įkraunama...

Originalios dovanos ir idėjos šventėms

QUOTE(s@gute @ 2007 03 25, 19:16)
Gal pamenate, kad kas nors 18 metų proga gavo, ar jūs gavote, ar dovanojote, ką nors įdomaus būtent tokia pilnametystės proga? būtų puiku, kad pasidalintumėte patirtimi, įspūdžiais, prisiminimais  mirksiukas.gif  4u.gif

Aš gavau tokį albumą, kur buvo sudėtos mano nuotraukos nuo mažens iki pilnametystės ir ten visos mano šeimos, draugų, net mokytojų palinkėjimai. Dar linksmiau buvo, kai vienam lape dar ir savo šuns letenų antspaudus radau biggrin.gif Buvo labai faina skaityti smile.gif Tai to pasekoje vienam draugui darėm knygą tokią: bandėm surašyti visas prikolnas situacijas, kokios buvo jam atsitikusios, kiek atsiminėm, kas ką parašė, kas ką nupaišė. O jubiliatui net ašara iš laimės ištryško skaitant ir besijuokiant smile.gif
Šiaip aš retai kada dovanoju pirktas dovanas, dažniausiai pati ką nors darau (nes ir pati labiau vertinu rankų darbo dovanas). Konkrečiai ką - labai priklauso nuo žmogaus, kuriam dovanoji.
Atsakyti
o ka manot apie dovana 18 to gimtadienio proga 2litrini stiklaini saldainiu ivairiu??? ax.gif masciau dar apie auksine zuvele. bet zinot kaip su ja... arba lb patix arba labai nepatix tik zinoma neparodys to. kad neuzkrauciau beda po to... juk ir vandeni keist ir sert ir valyt. o dar kox vanduo ten... priedo tam apvaliam nedideliam akvariumeli. nu vidutiniam. juk oro reikia zuvytei... g.gif tj vat.Padekit. matau lb kuribingos esat. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
truputi susimaisiau. ne dvilitri o trilitri stiklaini wink.gif 4u.gif
Atsakyti
na mes draugei planuojam dovanot vaikiska wc puoduka(maziem vaikam kur) i ji pasodinti gele ir uzrasyti eilerastuka:kai mazyte as buvai susiuka i puoduka as dariau,gelyte ten auginau tik palaistyt pamirsau kazkas tokio,tiksliai jo nepamenu:0
arba paimi sampo bonka vietoj etiketes uzklijuoji jubilijato vaikystes foto o kitoj pusej sugalvoji sudeti biggrin.gif ir uzrasi dideli banta geriau medziaginis,vaikinui melyna,merginai rozini:) o kzkur skaiciau kai 18 gimtadienio proga dovanojo mokykline kuprine ir i ja dejo mokyklinius reikmenis,mintis buvo kad pasiruosti gyvenimo mokyklai smile.gif
arba dovanoji pompa ir soske su mintim kad atkimsti laime ir nepamirsti kad sirdyje vis dar esi vaikas:)
prigalvot galima daug:) man maloniau dovanot linksmas dovanas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2007 04 21, 19:15)
na mes draugei planuojam dovanot vaikiska wc puoduka(maziem vaikam kur) i ji pasodinti gele ir uzrasyti eilerastuka:kai mazyte as buvai susiuka i puoduka as dariau,gelyte ten auginau tik palaistyt pamirsau kazkas tokio,tiksliai jo nepamenu:0
arba paimi sampo bonka vietoj etiketes uzklijuoji jubilijato vaikystes foto o kitoj pusej sugalvoji sudeti biggrin.gif ir uzrasi dideli banta geriau medziaginis,vaikinui melyna,merginai rozini:) o kzkur skaiciau kai 18 gimtadienio proga dovanojo mokykline kuprine ir  i ja dejo mokyklinius reikmenis,mintis buvo kad pasiruosti gyvenimo mokyklai smile.gif
arba dovanoji pompa ir soske su mintim kad atkimsti laime ir nepamirsti kad sirdyje vis dar esi vaikas:)
prigalvot galima daug:) man maloniau dovanot linksmas dovanas blush2.gif

...nu super.....dar prašom...dar.....progos nesibaigia....o įdėjos greit..... mirksiukas.gif
....pamiršau paklaust....sudėtis ant šampano etikėtės....kokia maždaug turėtų būt..... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGFA: 21 balandžio 2007 - 18:21
Na, bet idejos cia pas jus mergytes tai super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
apie sudeti tai dar net nepagalvojau blush2.gif gal sakykim 5procentai niurzgos,50 procentu linksmumo ir panasiai,dar gimtadienis uz poros sawaiciu tai dar negalvojom wink.gif
Atsakyti
Mes vienais metais draugui dovanojom dvilitri uogienes ir medini dideli sauksta. Ant stiklainio uzrasem sudeti: laime, linksmumas, draugiskumas... ir taip toliau thumbup.gif
Beje, visai nesenai pazystamam vaikinui padovanojom pripuciama lele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2007 04 21, 22:47)
apie sudeti tai dar net nepagalvojau blush2.gif  gal sakykim 5procentai niurzgos,50 procentu linksmumo ir panasiai,dar gimtadienis uz poros sawaiciu tai dar negalvojom wink.gif

...kai sugalvosi parašyk...labai patiko tavo įdėja.... blush2.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos.. gal kas pasiulytumet kokia originalia dovanele draugui? gimtadienis netrukus, nzn ka padovanojus sad.gif gal kas turite kokiu minciu?
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manuela @ 2007 03 05, 19:48)
help.gif Labai reikia Jusu pagalbos!Si savaitgali drauges gimtadienis,o ji sia proga uzsisake dovanu vaikina..Tiksliau pasake:"Padovanok man vaikina" ax.gif Reikia juk suktis is padeties..Taigi reikia patarimo,kaip originaliai ar siaip ant prikolo padovanoti jai "vaikina" blush2.gif Tikro,juk nesurasiu.. doh.gif

per velai as cia atsakysiu, bet manau ,vaikna galima padovanoti taip: blush2.gif

1)Padovanoti Striptizo sokeja...KAd jai vienai pasoktu tongue.gif
2)galima ir toki varianta doh.gif , paprasyti savo pazystamu draugu(vaikinu)Kad padovanotu po gele sakykim tulpe.Pavyzdziui jus kokioj kavineje sedetumet, ir vienas po kito vaikino ateitu , duotu bucki ir iteiktu gele..Aisku ispudis butu didelis jei tu vaikinu butu daug lotuliukas.gif

Beje o ka tu sugalvojai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frutela @ 2007 04 20, 15:12)
o ka manot apie dovana 18 to gimtadienio proga 2litrini stiklaini saldainiu ivairiu???  ax.gif  masciau dar apie auksine zuvele. bet zinot kaip su ja... arba lb patix arba labai nepatix tik zinoma neparodys to. kad neuzkrauciau beda po to... juk ir vandeni keist ir sert ir valyt. o dar kox vanduo ten... priedo tam apvaliam nedideliam akvariumeli. nu vidutiniam. juk oro reikia zuvytei...  g.gif  tj vat.Padekit. matau lb kuribingos esat. smile.gif 4u.gif

asmeniškai aš mieliau gaučiau tų saldainių nei žuvį. Ir tikrai reikia būt atsargiems dovanojant visokius gyvius - jiems priežiūros reikia. Aš kai pvz. tikrai neturėčiau laiko net žuviai, tai man tokia dovana tikrai nekokia būtų...
Atsakyti