Niu va, merginos gavau una-art pergamentus, pasakysiu tiesiai draugai sako, kad skonį turiu gerą, nekukliai čia aš, bet....
pergamentai - laaaaaaaaaabai gražūs, be galo šilti, o dar ir gražūs dailininkės žodžiai taiklūs kaip strėlė, net nustebau, kad lyg ji tą žmogų pažinotų, ačiū miela una-art, labai gražu, tikrai džiaugiuosi būsima dovanėle
JĖZUSMARIJA kaip jaudinausi laukdama Jūsų įvertinimo kaip mokinukas prie mokyklos direktoriaus durų....
Labai ačiū Kastanedai už tokius gražius atsiliepimus !
Visos idejos labai labai O man iskilo dabar tokia probemele, mes, 5 merginos, esame pakviestos i temini drauges vakareli, jis vyks pas ja bute, na zodziu mergaitiskas balius Bet su draugemes norime jubiliete nustebinti kuo nors ypatongu, kazka surengti, bet kazkaip minciu truksta.
Del ideju dovanoms, esu draugei dovanojus bonsai medeli jubiliejaus proga, kaip gyvybes ir gyvenimo simboli, liko labai patenkinta ,auksine zuvele akvariume.
Del ideju dovanoms, esu draugei dovanojus bonsai medeli jubiliejaus proga, kaip gyvybes ir gyvenimo simboli, liko labai patenkinta ,auksine zuvele akvariume.
Labai reikia Jusu pagalbos!Si savaitgali drauges gimtadienis,o ji sia proga uzsisake dovanu vaikina..Tiksliau pasake:"Padovanok man vaikina" Reikia juk suktis is padeties..Taigi reikia patarimo,kaip originaliai ar siaip ant prikolo padovanoti jai "vaikina" Tikro,juk nesurasiu..
Gal koki "barbina"?
QUOTE(kastaneda @ 2007 03 05, 21:09)
Gal koki "barbina"?
Pirmoji ir neprasta ideja Bet reiktu ja kaip nors ispletoti....
QUOTE(kastaneda @ 2007 02 19, 20:42)
Aš užsisakiau pas dailininką Snarskį, na lauksiu rezultato
Niu va, gavau žaržą ir likau labai labai labai patenkinta, super
Kastanedos nuomone galima visiškai pasitikėti! Ji turi gerą skonį Nes jos ir pačios darbai NUOSTABŪS!
Una-art, dėkui už gerą žodį
Menai ir renginiai mano silpnybė, darbas, gaila, kad negaliu konsultuoti forume, idėjų turiu daug, bet jos būna skirtos kiekvienam renginiui individualiai
Menai ir renginiai mano silpnybė, darbas, gaila, kad negaliu konsultuoti forume, idėjų turiu daug, bet jos būna skirtos kiekvienam renginiui individualiai
as savo žiuikiui puikiui gimtadienio proga ant sniego purskiamais dazais ispiesiau "SU GIMTADIENIU(SIRDELE)". Galvojau, atsikels ryte, sventiniai pusryciai, pazvelgs pro langa...ir...ta vakara pradejo snigti liepiau islekt i balkona. balkone buvo tortas, todel pagalvojo, kad tai ir yra staigmena teko isvilioti a la pasiziurim kaip graziai sninga
buvo labai labai laimingas
buvo labai labai laimingas
Gal pamenate, kad kas nors 18 metų proga gavo, ar jūs gavote, ar dovanojote, ką nors įdomaus būtent tokia pilnametystės proga? būtų puiku, kad pasidalintumėte patirtimi, įspūdžiais, prisiminimais