Įkraunama...
Įkraunama...

Originalios dovanos ir idėjos šventėms

QUOTE(ginta3963 @ 2007 02 14, 13:57)
Sveiki, labai patiko si ideja, nes arteja drauges 30 gimtadienis. O kaip reikia ir kur uzsisakyti?  ax.gif

Užsisakyti galite parašę asmeninę žinutę(AŽ). daugiau info Skelbimuose--->Rankdarbiai ir kt. paslaugos---> Pergamentai, sveikinimai ir atvirukai (galite įvesti paiešką ) ir atvers mano temą. IKI MALONAUS ! drinks_cheers.gif
Atsakyti
dar prisiminiau kelias idejas dovanom....
sveikinau drauge su gimtadieniu, kuri kaip tik tuo metu buvo intensyvioje vaikino paieskoje.... padovanojau miksta zaisla asila su tokiais zodziais: "kad tai butu vienintelis asilas tavo gyvenime" biggrin.gif

o kitos drauges vaikinas kaip tik ruosesi isvaziuoti i Anglija dirbti, tai jo isvykimo proga jai padovanojom dideli pleda "kad neieskotu silumos pas kitus vaikinus" (deja jos tai nesulaike nusukti i sali biggrin.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgeete: 18 vasario 2007 - 15:54
QUOTE(Rasiunia @ 2006 12 28, 16:19)
As brolienei 30 proga uzsakiau sarza http://www.vivamake....ges/view/?id=75
paprasiau, kad dar si ta parasytu. Atspausdinau ant spalvoto popieriaus, graziai ireminau...dovanosim savaitgali. Bus idomu isvyst jos veida, nes nupiese tai taip gerai, kad tikrai nesuabejosi  kas ten pavaizduota...thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Na as irgi uzsakiau siame puslapyje sarza vyrui 30-mecio proga.. verysad.gif Tai padare nepanasu, nors siunciau speciailiai 5 nuotraukas unsure.gif Ka tik pamaciau, tai tik verkt norisi.. Gimtadienis rytoj, o dovanot tokio sarzo tikrai nedovanosiu schmoll.gif Nusiunciau i si puslapi prasyma perdaryti sarza, ziuresiu, kaip cia baigsis g.gif
Atsakyti
originalias dovanas galima dovanoti tada, kai žmogus tą originalumą vertina. nes būna tokių sausai praktiškų žmonių, kur jei padovanosi "ką nerimto" tai įsižeist gali, o kiti, kur primityviai supranta kai kuriuos dalykus, gali paprasčiausiai nepagaut kampo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulia @ 2007 02 19, 11:09)
Na as irgi uzsakiau siame puslapyje sarza vyrui 30-mecio proga..  verysad.gif Tai padare nepanasu, nors siunciau speciailiai 5 nuotraukas  unsure.gif Ka tik pamaciau, tai tik verkt norisi.. Gimtadienis rytoj, o dovanot tokio sarzo tikrai nedovanosiu  schmoll.gif Nusiunciau i si puslapi prasyma perdaryti sarza, ziuresiu, kaip cia baigsis  g.gif

Parašykit kaip ten su tuo šaržu Jums pavyko susitarti, mat pati paslauga visai įdomi ir nebrangi. Nors esu menininkė, bet dirbu kitokius darbelius ir šaržų nepiešiu, o kartais gali prireikti kokia proga. g.gif
Atsakyti
Aš užsisakiau pas dailininką Snarskį, na lauksiu rezultato 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(una-art @ 2007 02 19, 21:20)
Parašykit kaip ten su tuo šaržu Jums pavyko susitarti, mat pati paslauga visai įdomi ir nebrangi.  Nors esu menininkė, bet dirbu kitokius darbelius ir šaržų nepiešiu, o kartais gali prireikti kokia proga. g.gif

Po ilgu ir audringu diskusiju blush2.gif pavyko susitarti ir sarza man kiek pataise pagal mano pageidavima ax.gif Nes pirmasis nupiestas variantas buvo tolokai nuo realybes, sarzo "herojaus" akys zvairai ziurejo, nors realybej niekda nezvairuoja doh.gif Na, gal is tiesu sunku piesti, kai matai zmogu tik is atsiustu nuotrauku g.gif Bet siunciau tu nuotrauku visa kruva, ir pomegius bei budo bruozus aprasiau..
Sarza atspausdinau, nunesiau, kad graziai iremintu, gavosi visai gerai. Tik originalo man nesiunte, sako del to, kad taise, perpiesinejo, del to dabar ner tikslo ji toki negrazu siusti. Nors manau, kad teikiant tokia paslauga, uzsakovui turetu buti pateikiamas originalus sarzas.
Nepatiko, kad neprofesionaliai nuskanuota, matosi, kad popieriaus lapas viename kampe paglamzytas buvo cool.gif
Na, trumpai tariant prikibti yra prie ko tongue.gif

Bet vyrui dovana patiko wub.gif

Kastaneda, butinai lauksim aprasymo, kaip Tau pasiseke su Snarskiu rolleyes.gif
Atsakyti
Ačiū už pasidalinimą patirtim.Sekanti dalinsis Kastaneda ir apie Snarskio ir apie mano 4u.gif blush2.gif darbus .
Atsakyti
QUOTE(una-art @ 2007 02 20, 17:25)
Ačiū už pasidalinimą patirtim.Sekanti dalinsis  Kastaneda ir apie Snarskio ir apie mano 4u.gif  blush2.gif  darbus .

Butinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 02 19, 13:20)
originalias dovanas galima dovanoti tada, kai žmogus tą originalumą vertina. nes būna tokių sausai praktiškų žmonių, kur jei padovanosi "ką nerimto" tai įsižeist gali, o kiti, kur primityviai supranta kai kuriuos dalykus, gali paprasčiausiai nepagaut kampo. verysad.gif

Va pvz. maniškis. Nu jau toks praktikas visame kame... Masažų ir panašių dalykų jam nereikia. Daiktas turi būti panaudojamas, anot jo lotuliukas.gif O jau sugalvot ko jam reikia, tai viena didele problema doh.gif doh.gif Nes jis, kaip pats sako, viską turi ir jam nieko nereikia doh.gif O aš visai atvirkščiai, baisiausiai džiaugiuosi kokį čekį i SPA ar į koncertą gavus. Ir šiaip visada labai smagu gauti dar nematytas, netradicines dovanas arba tokias, kurios palieka gilų įspūdį cool.gif
Atsakyti

user posted image
vyrams paprastai sunkiau išrinkti dovaną ypač, kurie visko turi . Kartais juos galima nustebinti malonia smulkmena,kuri neįpareigoja, o gal būt daugiau pasako apie jausmus...Pavyzdžiui kaip ir šie pergamentai,kurie gali kaboti kabinete, namuose,biure . Aišku renkamės pagal temą. galima rinktis pergamentą tinkantį ir verslo partneriui ( katytė žinoma -čia netiktų...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo una-art: 21 vasario 2007 - 09:19
Labai grazu thumbup.gif
Atsakyti