Įkraunama...
Įkraunama...

Originalios dovanos ir idėjos šventėms

QUOTE(Jurgeete @ 2006 12 11, 09:42)
cia as dar su savom idejom... po poros savaiciu i drauges gimtadieni einu.... dovanosim tik ceki, bet sugalvojau kaip paivarinti sveikinima.... mirksiukas.gif
Nusipirksiu gracia vaza ("U" formos), dekoravyviniu akmenuku, ivairiu dydziu, turiu is sventosios kopu smeliuko parsivezusi, kitas priemones toje pacioje vietoje susiorganizuosiu.... ir...

1.atsinesusi vaza ant stalo, kad visi matytu pridesiu dideliu akmenu, kad butu pilnas ir  paklausiu "ar pilnas?" - as tikiuosi, kad visi sutiks jog pilnas... mirksiukas.gif
2. pripilsiu smulkiu akmenu, kurie tures uzpildyti tarpus tarp dideliu akmenu, ir vel klausiu: ar pilnas? vel gi tikiuosi, kad visi pritars... mirksiukas.gif
3. pripilsiu i vaza smulkaus smelio, jis turetu uzpildyti pacius smulkiausius plysius tarp akmenuku, ir vel klausiu: ar pilnas? mirksiukas.gif
4. Tada viska uzpilsiu dviem kavos puodeliais (ji turetu subegti ir susigerti i smeli)
O va tada pradesiu kalbeti: dabar įsivaizduok (kreipsiuos i jubiliete), kad si vaza yra tavo gyvenimas. Didieji akmenys simbolizuoja svarbiausius tavo gyvenimo dalykus: seimą, busimus vaikus, draugus, mylimaji, sveikata. Net jei visa kita dingtu, jie vis tiek liks  tau svarbus ir suteiks tavo gyvenimui prasme. Smulkus akmeneliai yra antraeiliai, maziau svarbus, dalykai: tai tavo darbas, automobilis, bustas, studijos. Smelis simbolizuoja visai nesvarbius, nereiksmingus, netgi lekstus dalykus ir jeigu tu is pat pradzių i vaza piltum smeli, tai joje neliks vietos nei dideliems akmenims, nei smulkiems akmenėliams. Skirk daugiau demesio svarbiems dalykams. Rask laiko savo mylimajam. Rūpinkis savo sveikata. Liks pakankamai laiko darbui, ir namų ruosai, ir vakareliams ir kitkam. Rupinkis, pirmiausia didziaisiais akmenimis nes tik jie yra tikrai vertingi, nusistatyk teisingus prioritetus, o visa kita kas liko - tai tik smėlis.
paprasysiu, kad draugas paklaustu o kam tie du puodeliai kavos, kuriuos uzpyliau ant virsaus.
Atsakymas: nesvarbu koks pilnas tavo gyvenimas butu, porai puodeliu kavos visuomet turėtu atsirasti laiko. mirksiukas.gif
Linkiu teisingai uzpildyti savo gyvenima  4u.gif

labai sauniai parasyta ir sugalvota thumbup.gif
Atsakyti
dar kelias idejas parasysiu...
cia pries kokius 6 metus, kai dar netingedavau piesti. tai drauges gimtadieniui nupiesiau paveiksla kiotje puseje uzrasiau palinkejima, o ji idejau i is vatmano popieriaus padaryta voka, markute padariau is jos nukopijuotos nuotraukos, aptarnaujantis pastas - Gimtadienio pastas. Gaveja - jubilijate, siunteja - drauge. ir pasiuntinukas jau ji i namus atnese, buvo labai nustebinta.
puskei pries pora metu pripuciau virs 100 vnt balionu, nupirkau fejerverku ir uzsakiau 3 kg torta pagal uzsakyma. mano pageidavimas buvo, kad ta apvalu torta is karto supjaustytu skirtingomis dalimis, kiekviena dali skirtingai papuostu ir uzrasytu:
laimes- buvo padarytas paparcio lapas,
meiles - sirdute
sveikatos - termometro skales fragmentas su 36,6 zyme
pinigu - pridejo 200 Lt valgoma kupiura,
juoko- juokadrys buvo padarytas
bet ta ideja visaip galima paildyti dar.... mirksiukas.gif
puske buvo suzaveta.
Atsakyti
nu ir fantazija, pas tave, Jurgeete, sakes... niekada tokios saunios idejos man net i galva nesautu... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif liuks !!! saunuole !!! ir aciu uz mintis, gal net ir as jomis pasinaudosiu.... blush2.gif as pati, gavus nors viena is tokiu dovanu, tikriausiai nugriuciau is laimes ir susizavejimo... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(posa @ 2006 12 11, 13:34)
nu ir fantazija, pas tave, Jurgeete, sakes... niekada tokios saunios idejos man net i galva nesautu... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif liuks !!! saunuole !!! ir aciu uz mintis, gal net ir as jomis pasinaudosiu.... blush2.gif as pati, gavus nors viena is tokiu dovanu, tikriausiai nugriuciau is laimes ir susizavejimo... 4u.gif

aciu aciu aciuks.gif
as visada stengiuosi, ka nors tokio neiprasto padaryti... todel, kad tai ne tik gera nuotaika, bet ir malonus prisiminimai... mirksiukas.gif
o ir paciai patinka gauti ka nors tokio neiprasto... pvz man gimtadienio proga drauges sveikinima is atskiru raidziu ant laukiniu duru isklijavo... kai gryzau is paskaitu vos zado netekau... visos viso durys buvo isklijuotos... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgeete: 11 gruodžio 2006 - 12:22
lbas, mamytes... gal galit man padeti? man reikia padovanoti 80_mecio proga padovanoti dovana ir suorganizuoti iskilmingaja sventes dali? ax.gif ax.gif ax.gif lb jums aciu uz pagalba.. parasykit man wub.gif blond-girl@one.lt
Atsakyti
QUOTE(briedžiukė @ 2006 07 14, 09:13)

aš irgi dovanoju tik kokias nors originalias, crazy dovanas. visiems
prieš keletą metų vyrui dovanojau tokią crazy. pamenu, dar draugystės pradžioj sužinojau, kad jo "svajonių" mašina audi tt.  tai po visą vilnių trankiaus, kol radau tą audi tt modeliuką, bet tokį nemažą thumbup.gif  tada jį vyniojau į popierius, kur kiekvieną nuplėšus buvo parašyta kažkas apie kurią nors svajonę. kai liko vienas lapas, buvo užsiminta apie svajonių automobilį, tada jau suprato, ką ras išvyniojęs. o kai išvyniojo, mašinoje rado kitą lapelį - kad mašinoje sėdėtų svajonių mergina. ir pabuvau nekukli, parašydama, kad ta svajonių mergina galėčiau būti aš blush2.gif  ax.gif 

Gal zinot parduotuves Vilniuje, kur galima rasti tokiu nemazu masinu modeliuku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaake garbane @ 2006 12 27, 20:57)
Gal zinot parduotuves Vilniuje, kur galima rasti tokiu nemazu masinu modeliuku? g.gif

Mačiau kiekvienoje vaikiškų prekių parduotuvėjė. Yra Europoje, VCUP, Akropolyje.
Atsakyti
Aciu 4u.gif rytoj eisiu ieskoti bigsmile.gif
Atsakyti
As brolienei 30 proga uzsakiau sarza http://www.vivamake....ges/view/?id=75
paprasiau, kad dar si ta parasytu. Atspausdinau ant spalvoto popieriaus, graziai ireminau...dovanosim savaitgali. Bus idomu isvyst jos veida, nes nupiese tai taip gerai, kad tikrai nesuabejosi kas ten pavaizduota...thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai, labai sauni ideja thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,reikalingas patarimas ką būtų galima originalaus padovanoti vaikystės draugei gimtadienio progą?Galiu skirti iki 50 lt,norisi kažka originalaus...Beje jinai yra sportininkė.Ir gimtadienis sekmadienį o aš neturiu jokių idėjų doh.gif blush2.gif Jei kas nors turi prašau pasidalinkite smile.gif
Atsakyti
Super idėjų prigalvojot mergaitės drinks_cheers.gif , jau išsirinkau vieną tai ir galvytės nebereikės sukti blush2.gif dovanosiu kibiriuką su karpiu, jį dar visaip papuošiu manau nustebinsiu jubiliatą thumbup.gif
Atsakyti