Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas su mascarpone sūriu

QUOTE(peledziuke @ 2005 03 09, 09:45)
Aš pirkau "Rokiškio sūrio" žaliųjų citrinų ir vanilės jogurtą. Labai  thumbup.gif išėjo.

As irgi su situo dariau! thumbup.gif Bet manau, kad ne "griekas" ir kitoki deti- manau labai skanus tas tortas butu ir kitokio skonio! biggrin.gif
Atsakyti
as dejau naturalu jugurta. jis kaip kefyras. visai be nieko.
mano sveciams labai skanu taip buvo... thumbup.gif
jei su skoniu butu, tai bijau, kad man per saldu butu schmoll.gif
Atsakyti
Aš naudojau kažkokį vokišką vanilinį jogurtą. Šiaip buvo skanus torčiukas, dariau iš pusės normos - jei netyčia nepavyktų, nes mano bene pirmas darbas su želatina. Tik truputį padauginau citrinos blush2.gif , tai buvo toks.. citrininis tortas smile.gif
Atsakyti
smike ,ačiū už receptuką, tortas puikiai pavyko smile.gif
Atsakyti
As tai jau atsivalgiau to skanucio torciuko. Galvojau niekada nepraeis noras ji "est", bet jau ramu biggrin.gif
Atsakyti
[quote=JOVITA A.,2005 03 14, 23:46]
smike ,ačiū už receptuką, tortas puikiai pavyko smile.gif
[/quote

Na tiesiog be galo dziaugiuosi, kad pavyko! mirksiukas.gif
Atsakyti
Padariau, pavyko bet kazkoks ne toks kaip pirktinis... Tiesiog ne toks skanus, ir citrinos recepte aiskiai padauginta, nes as emiau viena didele ir tai labai jautesi rugstele...
Kazko man tam torte truksta ax.gif
Atsakyti
Pats skaniausias tortas biggrin.gif Kaip smagu, kad receptuka pas jus radau biggrin.gif
Atsakyti
aš irgi per Velykas padariau šį tortuką. ir šeimyna liko labai patenkinta. dariau pas mamą namie, tai kitą dieną dar nusivežėm pas anytą, tai anyta buvo apakusi, kad aš tokius tortus pati darau thumbup.gif va tik šiandien paskutinį gabaliuką su būsimuoju sušveitėm ir beliko laukti kitų švenčių, kad pakartoti tortuko gaminimą. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2005 03 29, 19:57)
aš irgi per Velykas padariau šį tortuką. ir šeimyna liko labai patenkinta. dariau pas mamą namie, tai kitą dieną dar nusivežėm pas anytą, tai anyta buvo apakusi, kad aš tokius tortus pati darau  thumbup.gif  va tik šiandien paskutinį gabaliuką su būsimuoju sušveitėm ir beliko laukti kitų švenčių, kad pakartoti tortuko gaminimą.  tongue.gif

Oi kaip fainai papuoštas wub.gif .Norėčiau aš jo gabalėlio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(iindre @ 2005 03 29, 21:20)
Oi kaip fainai papuoštas wub.gif .Norėčiau aš jo gabalėlio blush2.gif

oi ačiū iindre už pagyras 4u.gif Stengiausi labai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2005 03 29, 19:56)
anyta buvo apakusi, kad aš tokius tortus pati darau  thumbup.gif 

Idek ta paveiksliuka i patarimu skyreli "kaip myleti anyta" biggrin.gif
Atsakyti