as dejau naturalu jugurta. jis kaip kefyras. visai be nieko. mano sveciams labai skanu taip buvo... jei su skoniu butu, tai bijau, kad man per saldu butu
Aš naudojau kažkokį vokišką vanilinį jogurtą. Šiaip buvo skanus torčiukas, dariau iš pusės normos - jei netyčia nepavyktų, nes mano bene pirmas darbas su želatina. Tik truputį padauginau citrinos , tai buvo toks.. citrininis tortas
Padariau, pavyko bet kazkoks ne toks kaip pirktinis... Tiesiog ne toks skanus, ir citrinos recepte aiskiai padauginta, nes as emiau viena didele ir tai labai jautesi rugstele... Kazko man tam torte truksta
aš irgi per Velykas padariau šį tortuką. ir šeimyna liko labai patenkinta. dariau pas mamą namie, tai kitą dieną dar nusivežėm pas anytą, tai anyta buvo apakusi, kad aš tokius tortus pati darau va tik šiandien paskutinį gabaliuką su būsimuoju sušveitėm ir beliko laukti kitų švenčių, kad pakartoti tortuko gaminimą.
aš irgi per Velykas padariau šį tortuką. ir šeimyna liko labai patenkinta. dariau pas mamą namie, tai kitą dieną dar nusivežėm pas anytą, tai anyta buvo apakusi, kad aš tokius tortus pati darau va tik šiandien paskutinį gabaliuką su būsimuoju sušveitėm ir beliko laukti kitų švenčių, kad pakartoti tortuko gaminimą.