Mano tortukas
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 27, 20:46)
Minejai kad is puses normos darysi tortuka, tai cia kokioj formoj? Nes niekaip neapsisprendziu. Noriu daryti is puses normos su 2 biskvitais, tai galvojau, kaip cia geriau padarius... ar i 22 cm, ar i 26 cm
tik į 22 cm arba dar mažesnę. Ir manau pakaktų ir vieno biskvito. Dviems gali nepakakti kremo ir bus per sausa. Aišku, žinoma priklauso kokio storio biskvito sluoksnis.
QUOTE(fify @ 2008 10 26, 10:03)
išėjo labai skanus ,visi valgė apsilaižydami
Pagal koki receptuka darei? Turiu surio, tik neprisiruosiu padaryti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 27, 20:46)
Minejai kad is puses normos darysi tortuka, tai cia kokioj formoj? Nes niekaip neapsisprendziu. Noriu daryti is puses normos su 2 biskvitais, tai galvojau, kaip cia geriau padarius... ar i 22 cm, ar i 26 cm
vistik dariau iš visos normos 24cm formoje,dariau pagal pirmą receptą,tik želatinos dėjau 30gr(dr.Outker) ir mano manymu pats tas,nei per minkštas nei per kietas
QUOTE(fify @ 2008 10 28, 10:09)
vistik dariau iš visos normos 24cm formoje,dariau pagal pirmą receptą,tik želatinos dėjau 30gr(dr.Outker) ir mano manymu pats tas,nei per minkštas nei per kietas
Turiu surio tik 250 g, tai ka cia man padarius na dar pagalvosiu einu biskvita issikepsiu nors paskutine minute visada nusprendziu daryt is visos normos
Taigi, jau tortukas paragautas... sunku man ka nors sakyt, kai neesu ragavus pirktinio.. siaip skanus, bet to surio skonis kazkur pradingsta... manau del jogurto, arba reikia atskirus sluoksnius daryt su suriu, ir grietineles. Arba beskoni jogurta pirkt. Na eksperimentuot reiks. Siaip tikrai skanu, bet tik ant paskutinio kasnio pajutau surio skoni arba dar geriau, det daug daugiau surio, gal net dvigubai,tada tai turetu but skanu! biskvita suliejau su avieciu sirupu, plonas biskvitas, bet jo ten uztenka. zelatinos ant puses normos dejau 20 g, tikrai tiko! dejau 1,5 apelsino sultis, ir citrinos rugsteles i krema. Paziuresim kaip vyras ivertins, nes jis mano didysis degustuotojas
Tiesa dariau is puses normos i 22 cm skersmens forma. Tortas labai gaivus, visai neriebus!
Tiesa dariau is puses normos i 22 cm skersmens forma. Tortas labai gaivus, visai neriebus!
tortas
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 28, 20:45)
Taigi, jau tortukas paragautas...
Grazumelis Man skiriasi su pirktiniu ir niekad tokio pat skonio neiseina, bet ten ir papildu visokiausiu kruva, tai kad turbut ir nesigaus toks pat. Sakyciau, du skirtingi tortai
Pagal mane, isvis galetu but be biskvito
QUOTE(Masiania* @ 2008 10 28, 21:12)
Grazumelis Man skiriasi su pirktiniu ir niekad tokio pat skonio neiseina, bet ten ir papildu visokiausiu kruva, tai kad turbut ir nesigaus toks pat. Sakyciau, du skirtingi tortai
Pagal mane, isvis galetu but be biskvito
Pagal mane, isvis galetu but be biskvito
O koks tau pvz. labiau patinka, ar naminis ar pirktinis?
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 28, 21:25)
O koks tau pvz. labiau patinka, ar naminis ar pirktinis?
Net sunku pasakyti Man jie du skirtingi tortai, bet gal naminis ir skaniau. Pirktinio konsistencija truputi kitokia, kaip mano mama sako, valgai kai saldzia pertrinta manu kose
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.