Na turiu ir aš 250g sūrio induką,bandysiu ryt pasidaryt torčiuką.
Tiesa, bandysiu iš pusės normos, o tai iš manęs tokia kepėja,bijau ,kad gali nepavykt
Parašysiu kaip sekėsi
Tiesa, bandysiu iš pusės normos, o tai iš manęs tokia kepėja,bijau ,kad gali nepavykt
Parašysiu kaip sekėsi
Merginos
Siandien Maximoje mazas 250 gr. mascarpone surio indelis kainuoja 3,49 Lt. Surio galiojimo laikas iki 2008-11-17
Siandien Maximoje mazas 250 gr. mascarpone surio indelis kainuoja 3,49 Lt. Surio galiojimo laikas iki 2008-11-17
QUOTE(Inočka @ 2008 10 21, 15:30)
Merginos
Cia kurioj taip?
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 21, 18:45)
Rase, kad galiojimas greit baigiasi, uztat ir pigiau, visose maximose iskart negali baigtis surio galiojimas
QUOTE(Masiania* @ 2008 10 21, 21:51)
Rase, kad galiojimas greit baigiasi, uztat ir pigiau, visose maximose iskart negali baigtis surio galiojimas
Tai kiek zinau, cia pries pora savaiciu irgi buvo akcija to surio visose maximose, tik kaina buvo 4,99 tai ten visur buvo galiojimas surio iki lapkricio vidurio. Tai dabar, kai arciau termino, tai dar pigiau paleido. Turetu buti visur ta pati akcija. Beveik menuo liko, tai dar spesit tortus ir pagamint ir suvalgyti. Be to, jo tokia konsistencija, kad ir veliau, manau, nieko jam neatsitiks saldytuve.
mergaitės, o nebandėt šito torčiuko su pirktiniais biskvitais daryt? Įdomu, ar nelabai skonį pagadintų? Mano orkaitė kažko streikuoja, labai sunku bet ką gerai iškepti. Esu kažkada gaminusi panašų į patį pirmąjį torčiuką, su trapių sausainių pagrindu, turiu visą knygelę sūrio tortų receptų (Cheesecake). Nors nesu kitų išbandžiusi, bet jei kažkuriai bus įdomu, galėsiu vėliau įmesti keletą įdomesnių receptukų
QUOTE(Bahama mama @ 2008 10 22, 00:08)
mergaitės, o nebandėt šito torčiuko su pirktiniais biskvitais daryt? Įdomu, ar nelabai skonį pagadintų? Mano orkaitė kažko streikuoja, labai sunku bet ką gerai iškepti. Esu kažkada gaminusi panašų į patį pirmąjį torčiuką, su trapių sausainių pagrindu, turiu visą knygelę sūrio tortų receptų (Cheesecake). Nors nesu kitų išbandžiusi, bet jei kažkuriai bus įdomu, galėsiu vėliau įmesti keletą įdomesnių receptukų
as praeita savaitgali dariau is pirktiniu biskvitu nesu dariusi is pacios keptu cia buvo mano pirmas blynas nu skonis tai man visai geras gavosi
aga istiesiu kaip Cipsiukas sako, nu jautesis toks sintetinis skonis ir sulieti tikrai nereikia