Siandien darysiu kazka panasaus
Šiandien antrą kartą tortą su mascarpone dariau. pirmąjį gavosi Tikiuos ir šį bus ne blogiau Beje, pirmąjhį maišiau rikotą su mascarpone per pus, šį kartą tik su mascarpone, tai įdomu bus
Merginos, kurios pacios kepat biskvita, pagal koki recepta kepat? Gal pasidalinsit?
QUOTE(Masiania* @ 2008 10 18, 22:11)
Merginos, kurios pacios kepat biskvita, pagal koki recepta kepat? Gal pasidalinsit?
As kepu pagal toki:
4 kiausiniai,
4 v.s.karsto vandens,
125 g miltu,
100 g krakmolo,
200 g cukraus,
3 a.s.kepimo milteliu (nubraukti sauksteliai)
Kiausinius su karstu vandeniu 1 min.plakti mikseriu iki putu. Is leto plakant pilti cukru ir dar plakti 2 min. Miltus sumaisyt su krakmolu ir kepimo milteliais ir persijoti i tesla. Puse miltu supilti i tesla, ismaisyti saukstu, supilti kita puse miltu ir ismaisyti. Mase supilti i kepimo popieriumi isklota torto forma. Kepti 180 lapsniu ikaitintoje orkaiteje. Kepimo laikas priklauso nuo orkaites, tikrinti ar iskepe, pagaliuku. Biskvita atausinti ir perpjauti i 3 dalis. As naudoju 26 cm skersmens forma.
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 18, 23:19)
As kepu pagal toki:
4 kiausiniai,
4 v.s.karsto vandens,
125 g miltu,
100 g krakmolo,
200 g cukraus,
Kiausinius su karstu vandeniu 1 min.plakti mikseriu iki putu. Is leto plakant pilti cukru ir dar plakti 2 min. Miltus sumaisyt su krakmolu ir kepimo milteliais ir persijoti i tesla. Puse miltu supilti i tesla, ismaisyti saukstu, supilti kita puse miltu ir ismaisyti. Mase supilti i kepimo popieriumi isklota torto forma. Kepti 180 lapsniu ikaitintoje orkaiteje. Kepimo laikas priklauso nuo orkaites, tikrinti ar iskepe, pagaliuku. Biskvita atausinti ir perpjauti i 3 dalis. As naudoju 26 cm skersmens forma.
4 kiausiniai,
4 v.s.karsto vandens,
125 g miltu,
100 g krakmolo,
200 g cukraus,
Aciu Paskutini karta pagal panasu recepta kepiau, tik ten krakmolo ir miltu vienodas kiekis buvo, bet ne tame esme. Kiek kepu, man vis skonis nepatinka - labai kiausiniai jauciasi ir man baisiai neskanu del ju
QUOTE(Masiania* @ 2008 10 18, 22:33)
Aciu Paskutini karta pagal panasu recepta kepiau, tik ten krakmolo ir miltu vienodas kiekis buvo, bet ne tame esme. Kiek kepu, man vis skonis nepatinka - labai kiausiniai jauciasi ir man baisiai neskanu del ju
Na man kazkaip nesijaucia kiausiniai ar gal as nejautri kvapam
Na va ir as pasoviau biskvita keptis is sesiu kiausiniu . Vakare darysiu Maskarpones pertepima. Tikiuos gausis viskas gerai - labai norisi pasilepinti kai toks oras rudeniskai niurus :/
QUOTE(Oklahoma @ 2008 10 20, 12:41)
Na va ir as pasoviau biskvita keptis is sesiu kiausiniu . Vakare darysiu Maskarpones pertepima. Tikiuos gausis viskas gerai - labai norisi pasilepinti kai toks oras rudeniskai niurus :/
taigi bus didziulis biskvitas
Blogai iskilo - pridege popierius kuriuo buvau uzdengus :/
Na vakare gal kai dar labiau paskusiu suodzius ir krema padarysiu gal geriau atrodys...
Tiksliai, kad pirmas blynas prisviles
Na vakare gal kai dar labiau paskusiu suodzius ir krema padarysiu gal geriau atrodys...
Tiksliai, kad pirmas blynas prisviles
Na pagaliau pagaminom. Kaip barako salygom - visai neblogai gavosi. Tiesa su zelatina nepavyko :/ yra gumuliukai, bet skoniui per daug nekenkia. Ir nesigavo tiesiai perpjaut, bet kremas aplygina Dabar per nakti pastoves ir ryt bus sunaikintas butinai gaminsiu dar karta
Svarbiausia, kad skanu
Svarbiausia, kad skanu