Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas su mascarpone sūriu

QUOTE(@zemuoge@ @ 2008 10 13, 15:06)
Na ka, ir as jau pasidariau pagaliau si torta smile.gif Laukiu kada sustings rolleyes.gif
Sakykit man jus, kurios esate dariusios si torta, jo ta mase kai padarote buna panasi i varske ar turi buti kaip tirstas jogurtas (turiu omeny pacia mases isvaizda, ne tirstuma)? O ir suvelt man jo neisejo unsure.gif gal per velai bandziau velti.. Manau kad greit sustingo nes zalatinos daug dejau. Tai tik subraiziau del vaizdo.
Ir zalatina man kazkaip susitrauke, gumuliukais, bet ne visa. Aj zodziu..
Oj nezinau kas ten gausis..Baisu net bus rytoj ragaut. Ot bus sposas, kai per vyro gimtadieni istrauksiu ji, o jis bus fu.. unsure.gif

Na, skonis manau nenukentėjo. O suvelt tai jo tikrai neišeina, nes stingsta, manau suveliamas tik toks, kai paviršiuje dedamas plaktos grietinėlės sluoksnis papildomai ant pagrindinio kremo. Kadangi dariau jau 2 kartus- tai pirmą kartą irgi buvo strioko dėl tų želatinos kruopelių, o jos gavosi dėl skirtingų želatinos tirpalo ir kremo masės temperatūrų (jos turi būti panašios, aukščiau rašiau apie tai). O antrą kartą išėjo visai gerai. Manau ir Tau pavyks. Be klaidų neįgyjam patirties. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letunė: 13 spalio 2008 - 15:04
Oj aciu jums labai 4u.gif Nuraminot. Po poros valandu eisiu su vyru ziuret kas ten gavos, bet dar neragausim, reik rytojaus sulaukt biggrin.gif
Taip, antra karta kai darysiu busiu gudresne biggrin.gif O nuotrauka butinai idesiu, kad ir kas ten bebutu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @zemuoge@: 13 spalio 2008 - 16:55
Nu prisiziurejau as cia graziu to torto nuotruku ir pati puoliau daryt. smile.gif siaip viskas gal ir gerai isejo, gire visi, bet as tai tikejaus ne tokio. man kazkoks citrininis gavosi doh.gif turbut mano citrinos per dideles buvo... g.gif o kaip jums su ta rugstele? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ziezulaa @ 2008 10 13, 18:49)
Nu prisiziurejau as cia graziu to torto nuotruku ir pati puoliau daryt. smile.gif  siaip viskas gal ir gerai isejo, gire visi, bet as tai tikejaus ne tokio. man kazkoks citrininis gavosi  doh.gif  turbut mano citrinos per dideles buvo... g.gif  o kaip jums su ta rugstele? blush2.gif

na kiek kartu dariau visuomet gavosi skaniai, taip per viduriuka, nei saldu nei rugstu. nei vienas ragaves dar neispeike smile.gif gal jus tikrai per daug citrinos dejot, arba uogiene rugsti buvo
Atsakyti
QUOTE(ziezulaa @ 2008 10 13, 20:49)
Nu prisiziurejau as cia graziu to torto nuotruku ir pati puoliau daryt. smile.gif  siaip viskas gal ir gerai isejo, gire visi, bet as tai tikejaus ne tokio. man kazkoks citrininis gavosi  doh.gif  turbut mano citrinos per dideles buvo... g.gif  o kaip jums su ta rugstele? blush2.gif

Aš tai dėjau 2-jų apelsinų sultis ir tik pusę citrinos sulčių ir visai nebuvo rūgštu. Tiesa, pusę šio sulčių mišinio kiekio (apie 100ml) panaudojau viršaus vaisių glazūravimui. Apie tai buvo anksčiau temoje diskutuota.
Atsakyti
Hm... g.gif garantuotai mano citrinos per dideles buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Čia noriu aiškiau išsireikšti:
QUOTE(Letunė @ 2008 10 14, 10:55)
Aš tai dėjau 2-jų apelsinų sultis ir tik pusės citrinos sultis  ir visai nebuvo rūgštu. Tiesa, pusę šio sulčių mišinio kiekio (apie 100ml) panaudojau  viršaus vaisių glazūravimui.  Apie tai buvo anksčiau temoje diskutuota.

Kiti kiek pamenu sakė, kad Maximos torte su mascarpone yra tik apelsių sultys, todėl nerūgštu.
Atsakyti
Jau ir mano tortas buvo ragautas ir visas susveistas biggrin.gif Visiems sveciams labai patiko thumbup.gif Nors mano vyras ir jo brolis nera saldumynu megejai, bet suvalge po dideli gabala ir patys pirmi biggrin.gif
Kas liecia pati recepta, tai as dejau tik vienos citrinos sultis ir man buvo per akis. Kita karta desiu apelsino sultis. Su zalatina gal nelabai pavyko, bet sustingo. Taivat..
O cia nuotraukos. Tik atsiprasau uz kokybe.
user posted image
user posted image
Atsakyti
@zemuoge@
Labai skaniai atrodo essen.gif , toks purus thumbup.gif
Pagal koki recepta darei
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 10 16, 06:52)
@zemuoge@
Labai skaniai atrodo essen.gif , toks purus  thumbup.gif
Pagal koki recepta darei

Aciukas 4u.gif Dariau pagal pati pirmaji smike recepta. Tik pati kepiau biskvita, o zalatinos dejau 40g, kadangi pats tortas buvo 28cm skersmens smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@zemuoge@ @ 2008 10 16, 08:32)
Jau ir mano tortas buvo ragautas ir visas susveistas biggrin.gif Visiems sveciams labai patiko thumbup.gif Nors mano vyras ir jo brolis nera saldumynu megejai, bet suvalge po dideli gabala ir patys pirmi biggrin.gif
Kas liecia pati recepta, tai as dejau tik vienos citrinos sultis ir man buvo per akis. Kita karta desiu apelsino sultis. Su zalatina gal nelabai pavyko, bet sustingo. Taivat..
O cia nuotraukos. Tik atsiprasau uz kokybe.
user posted image
user posted image

nematau nuotrauku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2008 10 16, 12:17)
nematau nuotrauku unsure.gif

ir man nerodo unsure.gif
Atsakyti