QUOTE(@zemuoge@ @ 2008 10 13, 15:06)
Na ka, ir as jau pasidariau pagaliau si torta Laukiu kada sustings
Sakykit man jus, kurios esate dariusios si torta, jo ta mase kai padarote buna panasi i varske ar turi buti kaip tirstas jogurtas (turiu omeny pacia mases isvaizda, ne tirstuma)? O ir suvelt man jo neisejo gal per velai bandziau velti.. Manau kad greit sustingo nes zalatinos daug dejau. Tai tik subraiziau del vaizdo.
Ir zalatina man kazkaip susitrauke, gumuliukais, bet ne visa. Aj zodziu..
Oj nezinau kas ten gausis..Baisu net bus rytoj ragaut. Ot bus sposas, kai per vyro gimtadieni istrauksiu ji, o jis bus fu..
Sakykit man jus, kurios esate dariusios si torta, jo ta mase kai padarote buna panasi i varske ar turi buti kaip tirstas jogurtas (turiu omeny pacia mases isvaizda, ne tirstuma)? O ir suvelt man jo neisejo gal per velai bandziau velti.. Manau kad greit sustingo nes zalatinos daug dejau. Tai tik subraiziau del vaizdo.
Ir zalatina man kazkaip susitrauke, gumuliukais, bet ne visa. Aj zodziu..
Oj nezinau kas ten gausis..Baisu net bus rytoj ragaut. Ot bus sposas, kai per vyro gimtadieni istrauksiu ji, o jis bus fu..
Na, skonis manau nenukentėjo. O suvelt tai jo tikrai neišeina, nes stingsta, manau suveliamas tik toks, kai paviršiuje dedamas plaktos grietinėlės sluoksnis papildomai ant pagrindinio kremo. Kadangi dariau jau 2 kartus- tai pirmą kartą irgi buvo strioko dėl tų želatinos kruopelių, o jos gavosi dėl skirtingų želatinos tirpalo ir kremo masės temperatūrų (jos turi būti panašios, aukščiau rašiau apie tai). O antrą kartą išėjo visai gerai. Manau ir Tau pavyks. Be klaidų neįgyjam patirties.