Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas su mascarpone sūriu

Biskvito viduriukas visada tryputi daugiau pakyla nei sonai , o del kvapo tai ka jau cia padarysi - be kiausu biskvito neiskepsite schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Paziurekite mano ananasinio tortuko biskvito recepta , jis labai lengvai gaminasi , labai purus , na ir man tai visai nesmirdi kiausiniais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Esu jau pas save nukopinusi Jusu ananasu torciuka. Aciu
Kadaise kepiau biskvita su migdolais vienam labai skaniam tortui. recepta emiau is Burdos. Oi kaip skanu buvo, tai reiks tik dabar pas mama paimti ta Burda.
Kai atkeliaus ta Burda pas mane pasidalinsiu recepteliu ir cia.

Baisiai skanus torciukas buvo. thumbup.gif

Atsakyti
Man pats skaniausias tortas yra su maskarponės sūriu rolleyes.gif
Atsakyti
bandysiu ir aš pasidaryt dabar kaip tik bus akcija mascarponės sūriui kaina tik 5lt
Atsakyti
OI kur ta akcija bus bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 29, 21:45)
OI  kur ta akcija bus bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

maximoj, pamiršau paminėt svarbiausią nuo rytojaus prasideda varysiu ryt užsipirkt tik man tarodos bus akcija dveijų ir trijų X maximose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2008 09 29, 21:59)
maximoj, pamiršau paminėt svarbiausią nuo rytojaus prasideda varysiu ryt užsipirkt tik man tarodos bus akcija dveijų ir trijų X maximose mirksiukas.gif

Si akcija visose Maximose thumbup.gif Jau maciau savo vieno ikso Maximoj prikrautu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita_22 @ 2008 09 29, 23:09)
Si akcija visose Maximose thumbup.gif Jau maciau savo vieno ikso Maximoj prikrautu thumbup.gif

o tai išvis liuks thumbup.gif nereiks toli važiuot tikiuosi galiojimo laikas bus normalus blush2.gif
Atsakyti
Na mergaites , rengiuosi ir lekiu uzsipirkti tos marskapones , aciu jums , kad pranesete
user posted image
Atsakyti
Oi kaip aciu 4u.gif
Varysiu ir as siandien to surio pirkt
Atsakyti
Niu lėksiu ir aš to gėrio pirktuser posted image
Atsakyti
o Kazin kokio indelio tokia stebuklinga kaina? mazesnio ar didesnio?
Atsakyti