Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas su mascarpone sūriu

QUOTE(*Marija* @ 2008 07 16, 19:33)
Sian valgiau parduotuvini, tai padariau isvada, kad mano pagamintas skanesnis blush2.gif  tongue.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif butent
Papildyta:
QUOTE(mmergyte @ 2008 07 20, 07:47)
o sakykit ar buna kam kad maskarpone i varske sutraukia? g.gif  g.gif  as dariau man nesutrauke ne karto,drauges dare,pagal mano receptai ir sutrauke doh.gif  prisipazystu temos neskaiciau visos,nes uz rankos tempia maziukas doh.gif  doh.gif  ne minutei prisest negaliu blush2.gif  blush2.gif

neisivaizduoju kaip ji galetu sutraukti viska darant pagal recepta, gal nusipirko suri pasibaigusio galiojimo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 07 31, 09:37)
neisivaizduoju kaip ji galetu sutraukti viska darant pagal recepta, gal nusipirko suri pasibaigusio galiojimo  rolleyes.gif



niu ne schmoll.gif salia stovejau kai gamino,va kas ir keisciausia,viska dare kaip as ir sutrauke,ko man niekad nera buve doh.gif tai ir idomu kas tai galejo itakot g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2008 08 01, 11:23)
niu ne schmoll.gif  salia stovejau kai gamino,va kas ir keisciausia,viska dare kaip as ir sutrauke,ko man niekad nera buve doh.gif  tai ir idomu kas tai galejo itakot g.gif  g.gif

Garantuoju, kad mascarpone buvo kambario temperatūros ir iš jos buvo sumuštas sviestas biggrin.gif ir tikriausiai gerokai ilgai arba dideliu greičiu paplakta. Taigi, kas nenorit iš mascarponės mušti sviestą, plakit jį trumpai ir kad jis būtų atšaldytas iki 12 laipsnių. tada gausis purus.
O gal čia kalbama apie guziukus į kuriuos sušoka želatina, kai jos temperatūra gerokai skiriasi nuo tos masės, į kurią ji įmaišoma?
Atsakyti
skubiai reikia atsakymo,ar nieko,jei i maskarpone idesiu viena sluoksni svieziu persiku papjaustytu? blush2.gif g.gif aciu labai uz atsakyma,tikiuos kas nors iki vakaro atrasys 4u.gif
Atsakyti
Drasiai dek , as kai dariau dejau vysnias ir abrikpsus , labai skanu buvo ,tik as permazai idejau kita karta desiu dvigubai tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 08 22, 07:14)
Drasiai dek , as kai dariau dejau vysnias ir abrikpsus , labai skanu buvo ,tik as permazai idejau kita karta desiu dvigubai tongue.gif  mirksiukas.gif


o tai gal tada konservuoti geriau? g.gif
Atsakyti
Cia jau kaip tau skaniau , man tai sviezi vaisiai labiau patinka ,ju aromatas stipresnis , o koncervuotus geriau ziemai palikim ,kai sviezi brangus bus mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Pasigaminau ir aš šiandien šį torčiuką. O kas gavosi, pažiūrėsiu vakare, kai grįš MB.
Atsakyti
Vat ir as uzsukau i sita temele. Kokiu groziu ir skanumynu prisiziurejau niam... niam....
Visi sako kad tas tortas su mascarpone suriu labai skanus. As vis vaikstau parduotuvese ir man taip skaniai atrodo, bet vis gaila pinigeliu pirkti. Tai pries kokius 3 metus draugai atnese RIMI pirkta. Paragavau, pasirodo lanai FU fu fu. Puse torto biskvitas neskanus, puse torto riebi grietinele, to surio skonio net nepajutau. Maximoje nedrisau pirkti, pagalvojau kad neskanus bus. g.gif

Sakykit, o tas suris kokio skonio? Kaip varske ar pan. Surus, saldus ar kaip? Labai jau graziai visos gaminat thumbup.gif Ir as noriu, gal kaip pagaminsiu pagal Jusu komentarus ir man patiks. g.gif

Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 09 25, 10:38)
Vat ir as uzsukau i sita temele. Kokiu groziu ir skanumynu prisiziurejau niam... niam.... 
Visi sako kad tas tortas su mascarpone suriu labai skanus. As vis vaikstau parduotuvese ir man taip skaniai atrodo, bet vis gaila pinigeliu pirkti. Tai pries kokius 3 metus draugai atnese RIMI pirkta. Paragavau, pasirodo lanai FU fu fu. Puse torto biskvitas neskanus, puse torto riebi grietinele, to surio skonio net nepajutau. Maximoje nedrisau pirkti, pagalvojau kad neskanus bus.  g.gif

Sakykit, o tas suris kokio skonio? Kaip varske ar pan. Surus, saldus ar kaip? Labai jau graziai visos gaminat  thumbup.gif Ir as noriu, gal kaip pagaminsiu pagal Jusu komentarus ir man patiks. g.gif

mascarponė- tai kaip labai riebi ir tepama grietinė tik turi malonų skonį ir neturi grietinei būdingos rūgšties. Bandyk turėtų skaniai gautis. Man pavyko su savo keptu biskvitu.
Atsakyti
O gal kas turi skanaus biskvito recepteli ax.gif Nes moku tik paprasta plaktu baltymu pagrindu, bet baisiai man smirda tie baltymai, kai issikepa ir kazkodel visada viduriukas man issiupucia. doh.gif

Atsakyti