Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas su mascarpone sūriu

QUOTE(Lauriuke 80 @ 2008 05 01, 22:41)
Jeigu kas nors papasakotų kaip nuotraukytę įkelt, parodyčiau ir aš savo šedevrą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

gali man atsiust, as ikelsiu, mano el.pastas marija.md@gmail.com ir tuo paciu ir paaiskinciau.
Atsakyti
QUOTE(Lauriuke 80 @ 2008 05 01, 18:15)
Sveikos, na ir aš jau antrą kart dariau šį tortuką.. Viskas gaunasi  thumbup.gif  thumbup.gif  tik aš ir į grietinėlę dedu žalatino, kad irgi būtų sustingusi. Pirmą kart dariau  draugės gimtadieniui, tai ten pasipešdamos jį suvalgė merginos, o vyram tik iš mandagumo pasiulėm, ir net labai džiaugėmės kai visi pasakė kad norėtų rytojui pasilikt, bet tortas nesulaukė ryto...  blush2.gif  blush2.gif 
Tai net užsakymų jau gavau padaryt keliem baliukam tokį tortuką...  doh.gif

Lauriukes tortuko nuotraukyte

user posted image
Atsakyti
sedevras thumbup.gif
Atsakyti
Na va, gaminau tortuka mamai... tikiuosi, kad pavyko. Ka tik ikisau i saldytuva. Jau gailiuosi, kad dariau tik is puses normos. ax.gif Krema nuo dubens nulaiziau ir dar noriu. biggrin.gif
Bet rytoj man dvieju valandu kelione nusimato iki mamos. Kaip manot ar be saldytuvo jis nesuskystes?
Atsakyti
Merginos ar nebevalgot jau tortu su maskarpones suriu?As cia kazkur radau recepta tortui, kad maskarpones suri 500g sumaisyti su 250 varskes ir nerasoma apie zelatina niekas, tai ar sustings?
Ryt zadu daryt...smile.gif labai uzsisvajojau kad pridesiu svieziu braskiu...tik gaila sudetinga maximoje gauti migdolu puseliu itariu kad turetu but skanu.
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2008 06 29, 00:07)
Merginos ar nebevalgot jau tortu su maskarpones suriu?

Su rikotos suriu dariau pries kelias dienas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2008 06 29, 00:07)
Merginos ar nebevalgot jau tortu su maskarpones suriu?As cia kazkur radau recepta tortui, kad maskarpones suri 500g sumaisyti su 250 varskes ir nerasoma apie zelatina niekas, tai ar sustings?
Ryt zadu daryt...smile.gif labai uzsisvajojau kad pridesiu svieziu braskiu...tik gaila sudetinga maximoje gauti migdolu puseliu itariu kad turetu but skanu.

Mano galva maskarpone yra standus ir tirštas sūris, o jeigu dar varškė taip pat nepavandenijusi, tai želatinos nebūtina, jeigu žinoma nepilsi jogurto.
O migdolų plokštelių skaičiau forume, kad Kaune yra Urmo bazėje 17 sandėlyje, ten kur pieno skyriai, o kitoje puseje skyrius, prekiaujantis kava, riešutais ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Letunė @ 2008 06 30, 09:31)
Mano galva maskarpone yra standus ir tirštas sūris, o jeigu dar varškė taip pat nepavandenijusi, tai želatinos nebūtina, jeigu žinoma nepilsi jogurto.
O migdolų plokštelių skaičiau forume, kad Kaune yra Urmo bazėje 17 sandėlyje, ten kur pieno skyriai, o kitoje puseje skyrius, prekiaujantis kava, riešutais ir pan.

Nava pabijojau daryt su varske ir nedariau, ir idejau jogurta ir siek tiek zelatinos.
Pirkau norfoje lietuvisko kepimo biskvita, vienas sluoksnis biskvito kitas to pertepimo(mocarela+jogurtas+laimas+zelatina+cukraus). Tada uzdejau svieziu braskiu...tada vel biskvitas tada pertepimas ir braskes...
Niam super skanu gavosi...smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2008 06 30, 10:39)
Nava pabijojau daryt su varske ir nedariau, ir idejau jogurta ir siek tiek zelatinos.
Pirkau norfoje lietuvisko kepimo biskvita, vienas sluoksnis biskvito kitas to pertepimo(mocarela+jogurtas+laimas+zelatina+cukraus). Tada uzdejau svieziu braskiu...tada vel biskvitas tada pertepimas ir braskes...
Niam super skanu gavosi...smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif

Mocarela ????? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2008 06 30, 10:04)
Mocarela ????? g.gif

Turbut mascarpone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Muka @ 2008 06 30, 10:04)
Mocarela ????? g.gif

ups susimakalavau:)
Atsakyti
Mamytes o kazin jeigu dar ideciau i torto vidu braskiu, ar neisileis viskas unsure.gif
ar uztektu tik daugiau zelatinos ideti g.gif
o tos blizgancios puosmenos gaunamos tiesiog panardinus vaisius i zele? ax.gif
Atsakyti