Tokie torčikai nr.1 Arijoje. Namų salygomis airės ji gamina ne iš Maskarponės sūrio, o iš Filadelfija- tikrai Maximoje yra(tokios stačiakampės dėžutės) Kai gamina šventinį, tai pila airiško kremo likerį(atitikmuo "damų likeris" ) tai su tuo likeriu niam niam Papildyta:
p. c. galima gaminti ir šokoladinius ir karamelinius, vanilinius, bananiusi t.t.... vienu žodž. koks patinka
klausykit o as nusipirkau maskarpone ,zaliame indelyje, ko jis skiriasi nuo melyno? ir dar, jeigu as ant sausainiu mases prideciau braskiu ir po to uzpilciau krema ar netures itakos stingimui?
Aš manyčiau, kad niekuo, jei užrašyta Mascarpone Na, stingimui lyg ir neturėtų pakenkti braškės...Tik reikia žiūrėti, kad tarp jų liktų vietos ir kremui
Beje, laiko klausimu sitas tortukas tikrai Laiko reikia tik tam, kad sustingtu, o stingsta saldytuve ir saugot jo visai nereikia(nebent kazkas kesinasi ji paragaut anksciau laiko ) ir per ta laika laisvai galima uzsiimti kitais reikalais. Man atrodo, maximum 20 min. man uzima, jei ne maziau (ir tai kartu su papuosimu )
padariau ta torta, grazus gavosi labai bet skonis tai hmmm... man nelabai patiko. kartokas (turbut del zieveles) ir visai nesijaucia maskarpones surio skonio bet nors tiek gerai, kad chebrai patiko, tai ismest nereikes