Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas su mascarpone sūriu

QUOTE(SeSe @ 2007 12 02, 23:24)
O man nuotraukytes nerodo sad.gif

Šiam savaitgaliui ir aš darysiu tortą!!! clap.gif Laukiu nesulaukiu  blush2.gif

Pasidalink po to ispudziais ir nuotraukyte mirksiukas.gif
Atsakyti
o as dariau torciuka su ricotos suriu...super skanu, net nepajutau skonio skirtumo nuo marskapones
user posted image
Atsakyti
Kaip grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Skonio reikalas, bet as kazkodel jauciu skirtuma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meskius @ 2007 11 28, 23:30)
Tokie torčikai nr.1 Arijoje. Namų salygomis airės ji gamina ne iš Maskarponės sūrio, o iš Filadelfija- tikrai Maximoje yra(tokios stačiakampės dėžutės) Kai gamina šventinį, tai pila airiško kremo likerį(atitikmuo "damų likeris" ) tai su tuo likeriu niam niam tongue.gif
Papildyta:
p. c. galima gaminti ir šokoladinius ir karamelinius, vanilinius, bananiusi t.t.... vienu žodž. koks patinka mirksiukas.gif

O gal kokį airišką receptą mesteltum? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 05 gruodžio 2007 - 23:35
klausykit o as nusipirkau maskarpone ,zaliame indelyje, ko jis skiriasi nuo melyno? ir dar, jeigu as ant sausainiu mases prideciau braskiu ir po to uzpilciau krema ar netures itakos stingimui?
Atsakyti
Aš manyčiau, kad niekuo, jei užrašyta Mascarpone ax.gif Na, stingimui lyg ir neturėtų pakenkti braškės...Tik reikia žiūrėti, kad tarp jų liktų vietos ir kremui smile.gif
Atsakyti
na ir as pabandysiu toki padaryt smile.gif tik reikia atrasti laiko... doh.gif
Atsakyti
Braskes stingimui itakos neturi mirksiukas.gif Siulau nedeti tik ananasu ir kiviu, o kita-galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglyc @ 2007 12 13, 14:10)
na ir as pabandysiu toki padaryt smile.gif tik reikia atrasti laiko...  doh.gif

Beje, laiko klausimu sitas tortukas tikrai thumbup.gif Laiko reikia tik tam, kad sustingtu, o stingsta saldytuve ir saugot jo visai nereikia(nebent kazkas kesinasi ji paragaut anksciau laiko lotuliukas.gif ) ir per ta laika laisvai galima uzsiimti kitais reikalais. Man atrodo, maximum 20 min. man uzima, jei ne maziau (ir tai kartu su papuosimu blush2.gif )
Atsakyti
sveikos smile.gif ryt ir as bandysiu sita sedevra pagaminti ax.gif

del grietineles, kad nedeti i ja visokiu cheminiu standikliu, tai as visada ilasinu citrinos sulciu, tai visada liux gaunasi, nesuskysta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(innguta @ 2007 12 05, 17:25)
o as dariau torciuka su ricotos suriu...super skanu, net nepajutau skonio skirtumo nuo marskapones

mmmmm.... net seile nutiso wub.gif blush2.gif
Atsakyti
padariau ta torta, grazus gavosi labai thumbup.gif bet skonis tai hmmm... man nelabai patiko. kartokas (turbut del zieveles) ir visai nesijaucia maskarpones surio skonio verysad.gif bet nors tiek gerai, kad chebrai patiko, tai ismest nereikes rolleyes.gif
Atsakyti