Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas su mascarpone sūriu

O kokia kaina? ax.gif
Atsakyti
Del Rimi kainos tai nezinau, o Maximoje 500 g. mascarpones - virs 10 litu.
Atsakyti
QUOTE(Egle 22 @ 2007 11 21, 12:59)
Marija, greitas sio torciuko " panaikinimas " pas mus ne problema  lotuliukas.gif

o pas mus kartais uzsibuna g.gif
Papildyta:
QUOTE(SeSe @ 2007 11 21, 23:46)
O kokia kaina?  ax.gif

rimi virs 13 lt
Atsakyti
QUOTE(SeSe @ 2007 11 21, 23:46)
O kokia kaina?  ax.gif

Aha, radau kvita, kazkaip issaugojau blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif RIMI sis suris 11,59lt., cia tas melynasis, zaliasis ar tai pigesnis litu, ar tai brangesnis. Lyg ir pigesnis g.gif , nes galvojau, gal ji imt, nes pigiau, bet forume buvo melynojo nuotraukyte, tai nerizikavau blush2.gif .
Atsakyti
Kad jau neleidzia redaguot, parasysiu papildomai lotuliukas.gif
tortas gavosi skanus, tik forma pemiau 20cm skersmens, bo mazesnes neturejau. Issikepiau 5 kiausiniu biskvita, perpjoviau pusiau, isklojau forma poierimi, idejau puse biskvito, padariau krema ir... blink.gif Kiek to kremo gaunasi! Supratau, kad netilps doh.gif lotuliukas.gif Ta puse biskvito pjoviau dar pusiau, po to ploninau doh.gif lotuliukas.gif Sudejau krema, ir tai gavosi su kaupu lotuliukas.gif Bet sustingo ir nieko. Pats kremas toks purus, tirstas, tai nenubego kol stingo saldytuve. Visiems patiko. Man asmeniskai rugstokas, nes jogurta emiau nesaldu ir dejau 2 didokas citrinas. Bet skanu, per 2 dienas sukapojau blush2.gif (mb buvo komandiruotej, tai man nuskilo lotuliukas.gif blush2.gif ) Palikau gabaliuka (oi, kiek kanciu kainavo ji islaikyti lotuliukas.gif ), patiko. Viezo, seimynai patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DinaR @ 2007 11 27, 13:01)
Kad jau neleidzia redaguot, parasysiu papildomai  lotuliukas.gif
tortas gavosi skanus, tik forma pemiau 20cm skersmens, bo mazesnes neturejau. Issikepiau 5 kiausiniu biskvita, perpjoviau pusiau, isklojau forma poierimi, idejau puse biskvito, padariau krema ir... blink.gif  Kiek to kremo gaunasi! Supratau, kad netilps  doh.gif  lotuliukas.gif Ta puse biskvito pjoviau dar pusiau, po to ploninau  doh.gif  lotuliukas.gif  Sudejau krema, ir tai gavosi su kaupu  lotuliukas.gif  Bet sustingo ir nieko. Pats kremas toks purus, tirstas, tai nenubego kol stingo saldytuve. Visiems patiko. Man asmeniskai rugstokas, nes jogurta emiau nesaldu ir dejau 2 didokas citrinas. Bet skanu, per 2 dienas sukapojau  blush2.gif  (mb  buvo komandiruotej, tai man nuskilo  lotuliukas.gif  blush2.gif ) Palikau gabaliuka (oi, kiek kanciu kainavo ji islaikyti  lotuliukas.gif ), patiko. Viezo, seimynai patiko  biggrin.gif

Sakyk DinaR, o kiek zelatinos dedi? as dejau 16 g., bet nelabai gerai sustingo, toks truputi per skystas. Ir as nededu citrinos, man kazkaip skaniau, nes viena karta dejau, tai vien citrina jauciau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistulle2000: 27 lapkričio 2007 - 12:51
Pirkau 20g pakeli Saldvos zelatinos tai visa ir sudejau, neturejau kuom pasverti ax.gif
As jogurta, suri ir cukru isplakiau mikseriu, suris is pradziu buvo kietokas, po to nuejo gumuliukais, bet pasidave ir puikiai issiplake. Man jau si plakta mase gavosi tirstoka. smile.gif , nelabai tekanti.
Zelatinos pakako, puikiai sustingo, tirpinau 0,5 stiklineje vandens.
Atsakyti
Tokie torčikai nr.1 Arijoje. Namų salygomis airės ji gamina ne iš Maskarponės sūrio, o iš Filadelfija- tikrai Maximoje yra(tokios stačiakampės dėžutės) Kai gamina šventinį, tai pila airiško kremo likerį(atitikmuo "damų likeris" ) tai su tuo likeriu niam niam tongue.gif
Papildyta:
p. c. galima gaminti ir šokoladinius ir karamelinius, vanilinius, bananiusi t.t.... vienu žodž. koks patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
dariau va toki blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2007 12 01, 13:40)
dariau va toki  blush2.gif

labai grazus. o ar skanus? kokiu receptu naudojais?
Atsakyti
Man skanus, nors ir nepanasus i parduotuvini. Si karta dariau pagal supaprastinta recepta indelis maskarpones surio+indelis jogurto+indelis grietineles+cukraus pudra+zelatina, pagrindas - biskvitas.
Atsakyti
O man nuotraukytes nerodo sad.gif

Šiam savaitgaliui ir aš darysiu tortą!!! clap.gif Laukiu nesulaukiu blush2.gif
Atsakyti