O kokia kaina?
Del Rimi kainos tai nezinau, o Maximoje 500 g. mascarpones - virs 10 litu.
QUOTE(Egle 22 @ 2007 11 21, 12:59)
Marija, greitas sio torciuko " panaikinimas " pas mus ne problema
o pas mus kartais uzsibuna
Papildyta:
QUOTE(SeSe @ 2007 11 21, 23:46)
O kokia kaina?
rimi virs 13 lt
QUOTE(SeSe @ 2007 11 21, 23:46)
O kokia kaina?
Aha, radau kvita, kazkaip issaugojau RIMI sis suris 11,59lt., cia tas melynasis, zaliasis ar tai pigesnis litu, ar tai brangesnis. Lyg ir pigesnis , nes galvojau, gal ji imt, nes pigiau, bet forume buvo melynojo nuotraukyte, tai nerizikavau .
Kad jau neleidzia redaguot, parasysiu papildomai
tortas gavosi skanus, tik forma pemiau 20cm skersmens, bo mazesnes neturejau. Issikepiau 5 kiausiniu biskvita, perpjoviau pusiau, isklojau forma poierimi, idejau puse biskvito, padariau krema ir... Kiek to kremo gaunasi! Supratau, kad netilps Ta puse biskvito pjoviau dar pusiau, po to ploninau Sudejau krema, ir tai gavosi su kaupu Bet sustingo ir nieko. Pats kremas toks purus, tirstas, tai nenubego kol stingo saldytuve. Visiems patiko. Man asmeniskai rugstokas, nes jogurta emiau nesaldu ir dejau 2 didokas citrinas. Bet skanu, per 2 dienas sukapojau (mb buvo komandiruotej, tai man nuskilo ) Palikau gabaliuka (oi, kiek kanciu kainavo ji islaikyti ), patiko. Viezo, seimynai patiko
tortas gavosi skanus, tik forma pemiau 20cm skersmens, bo mazesnes neturejau. Issikepiau 5 kiausiniu biskvita, perpjoviau pusiau, isklojau forma poierimi, idejau puse biskvito, padariau krema ir... Kiek to kremo gaunasi! Supratau, kad netilps Ta puse biskvito pjoviau dar pusiau, po to ploninau Sudejau krema, ir tai gavosi su kaupu Bet sustingo ir nieko. Pats kremas toks purus, tirstas, tai nenubego kol stingo saldytuve. Visiems patiko. Man asmeniskai rugstokas, nes jogurta emiau nesaldu ir dejau 2 didokas citrinas. Bet skanu, per 2 dienas sukapojau (mb buvo komandiruotej, tai man nuskilo ) Palikau gabaliuka (oi, kiek kanciu kainavo ji islaikyti ), patiko. Viezo, seimynai patiko
QUOTE(DinaR @ 2007 11 27, 13:01)
Kad jau neleidzia redaguot, parasysiu papildomai
tortas gavosi skanus, tik forma pemiau 20cm skersmens, bo mazesnes neturejau. Issikepiau 5 kiausiniu biskvita, perpjoviau pusiau, isklojau forma poierimi, idejau puse biskvito, padariau krema ir... Kiek to kremo gaunasi! Supratau, kad netilps Ta puse biskvito pjoviau dar pusiau, po to ploninau Sudejau krema, ir tai gavosi su kaupu Bet sustingo ir nieko. Pats kremas toks purus, tirstas, tai nenubego kol stingo saldytuve. Visiems patiko. Man asmeniskai rugstokas, nes jogurta emiau nesaldu ir dejau 2 didokas citrinas. Bet skanu, per 2 dienas sukapojau (mb buvo komandiruotej, tai man nuskilo ) Palikau gabaliuka (oi, kiek kanciu kainavo ji islaikyti ), patiko. Viezo, seimynai patiko
tortas gavosi skanus, tik forma pemiau 20cm skersmens, bo mazesnes neturejau. Issikepiau 5 kiausiniu biskvita, perpjoviau pusiau, isklojau forma poierimi, idejau puse biskvito, padariau krema ir... Kiek to kremo gaunasi! Supratau, kad netilps Ta puse biskvito pjoviau dar pusiau, po to ploninau Sudejau krema, ir tai gavosi su kaupu Bet sustingo ir nieko. Pats kremas toks purus, tirstas, tai nenubego kol stingo saldytuve. Visiems patiko. Man asmeniskai rugstokas, nes jogurta emiau nesaldu ir dejau 2 didokas citrinas. Bet skanu, per 2 dienas sukapojau (mb buvo komandiruotej, tai man nuskilo ) Palikau gabaliuka (oi, kiek kanciu kainavo ji islaikyti ), patiko. Viezo, seimynai patiko
Sakyk DinaR, o kiek zelatinos dedi? as dejau 16 g., bet nelabai gerai sustingo, toks truputi per skystas. Ir as nededu citrinos, man kazkaip skaniau, nes viena karta dejau, tai vien citrina jauciau
Pirkau 20g pakeli Saldvos zelatinos tai visa ir sudejau, neturejau kuom pasverti
As jogurta, suri ir cukru isplakiau mikseriu, suris is pradziu buvo kietokas, po to nuejo gumuliukais, bet pasidave ir puikiai issiplake. Man jau si plakta mase gavosi tirstoka. , nelabai tekanti.
Zelatinos pakako, puikiai sustingo, tirpinau 0,5 stiklineje vandens.
As jogurta, suri ir cukru isplakiau mikseriu, suris is pradziu buvo kietokas, po to nuejo gumuliukais, bet pasidave ir puikiai issiplake. Man jau si plakta mase gavosi tirstoka. , nelabai tekanti.
Zelatinos pakako, puikiai sustingo, tirpinau 0,5 stiklineje vandens.
Tokie torčikai nr.1 Arijoje. Namų salygomis airės ji gamina ne iš Maskarponės sūrio, o iš Filadelfija- tikrai Maximoje yra(tokios stačiakampės dėžutės) Kai gamina šventinį, tai pila airiško kremo likerį(atitikmuo "damų likeris" ) tai su tuo likeriu niam niam
Papildyta:
p. c. galima gaminti ir šokoladinius ir karamelinius, vanilinius, bananiusi t.t.... vienu žodž. koks patinka
Papildyta:
p. c. galima gaminti ir šokoladinius ir karamelinius, vanilinius, bananiusi t.t.... vienu žodž. koks patinka
dariau va toki
QUOTE(*Marija* @ 2007 12 01, 13:40)
dariau va toki
labai grazus. o ar skanus? kokiu receptu naudojais?
Man skanus, nors ir nepanasus i parduotuvini. Si karta dariau pagal supaprastinta recepta indelis maskarpones surio+indelis jogurto+indelis grietineles+cukraus pudra+zelatina, pagrindas - biskvitas.
O man nuotraukytes nerodo
Šiam savaitgaliui ir aš darysiu tortą!!! Laukiu nesulaukiu
Šiam savaitgaliui ir aš darysiu tortą!!! Laukiu nesulaukiu