Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas su mascarpone sūriu

RIMI tai tikrai ner, gal del akcijos ispirkta? MB jau piktesnis uz sirse, siandien vaziavo i miesta, tai issiprasiau, kad paieskotu kitose parduotuvese, net apsipykom verysad.gif
IKI sio surio irgi nebuvo, Maximoj rado, bet gamintas lietuviu ir riebumas berods 45 proc (tiksliai nezinau, nes maniskiui tai jau skaudi tema blush2.gif , gal ka sumaise, negi ir lietuviai ji gamina), nesigaudo jis tuose suriuose blush2.gif ax.gif . Gal pati kada i miesta istruksiu... Vienzo, eisiu i Maxima ieskoti...
Atsakyti
Man dar toks klausimukas iskilo: jei plakta grietinele reikia imaisyti i jau apstingusia surio mase ar nesigaus neissimaisiusi mase - gabalas vienokios mases, gabalas kitokios? g.gif
Atsakyti
Man dar toks klausimukas iskilo: jei plakta grietinele reikia imaisyti i jau apstingusia surio mase ar nesigaus neissimaisiusi mase - gabalas vienokios mases, gabalas kitokios?

Nesigaus neišsimaišiusi masė, nebijok smile.gif Tiesiog pasistenk išmaišyti gerai ir viskas. Tik sūrio masė neturi būti iki galo sustingusi, tokia tik vos vos drebučiai smile.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, o netiktu grietineles standiklis vietoj zelatino? gal cia ir ne i tema, bet kokia jusu nuomone? nes kai dariau torta ir isbrinkinau zelatina (lietuviska, jis toks geltonas) tai ir tortas truputi igavo gelsva spalva. blush2.gif
Atsakyti
oi ne su tuo standikliu ne...........
geriau jau nusipirk tada dr.oetker zelatina........ji tokia balta ir smulki
Atsakyti
Ir vel siandien nesusivaldziau blush2.gif doh.gif Ka galvojat, vel padariau torta, tik puses jau nera ax.gif g.gif Nors cia ne as prisidejau - visa diena vis sveciu atsirasdavo, matyt, nujaute, kad tortukas saldytuve gyvena lotuliukas.gif Tai tuoj eisiu ragauti, kas isejo, nes visai ne pagal recepta dariau g.gif Gal bus skanu, bent jau kiti gyre biggrin.gif
Atsakyti
Pavydžiu essen.gif essen.gif essen.gif Aišku, geruoju 4u.gif
Atsakyti
O sakykit, kiek jus tiksliai dedat zelatinos, as kai dariau pagal recepta kur 500 g. maskarpones surio, 250 g. jogurto ir 400 g. grietineles ten dedasi 16 g. zelatinos, bet man gavosi truputi per skystas mano atzvilgiu, parduotuvese buna siek tiek kietesnis. Kiek jus dedat?
Ir dar toks klausimas, gal kas zino kaip reiktu padaryti toki idara, kaip saldumynuose "negro buciniai"? smile.gif
Atsakyti
Kadangi mano vyras visiskai nemegsta citrinu skonio, dedu vietoj ju-rugsciu apelsino sulciu. Tortas gaunasi labai svelnaus skonio.Sekanti karta isbandysiu su mandarinais. Kazi, jeigu desiu svieziu mandarino gabaliuku, ar netures itakos stingimui ? Aisku geriau konservuoti, bet cia ju negaunu. Vokietijoj esu ragavusi quark (varskes) torta su mandarinais. Labai labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SeSe @ 2007 11 21, 00:40)
Pavydžiu  essen.gif  essen.gif  essen.gif Aišku, geruoju  4u.gif

galiu pasidalint ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Egle 22 @ 2007 11 21, 12:16)
Kadangi mano vyras visiskai nemegsta citrinu skonio, dedu vietoj ju-rugsciu apelsino sulciu. Tortas gaunasi labai svelnaus skonio.Sekanti karta isbandysiu su mandarinais. Kazi, jeigu desiu svieziu mandarino gabaliuku, ar netures itakos stingimui ? Aisku geriau konservuoti, bet cia ju negaunu. Vokietijoj esu ragavusi quark (varskes) torta su mandarinais. Labai labai skanu  thumbup.gif

Tikrai mandarinai netures jokio poveikio stingimui, tik, man atrodo, tada ji reiketu greiciau suvalgyt bigsmile.gif
Atsakyti
Marija, greitas sio torciuko " panaikinimas " pas mus ne problema lotuliukas.gif
Atsakyti
As vakar Rimi radau mascarpones surio assa.gif sokiai.gif Jau zinojau kur ieskoti, bet jei praeita karta nieko nebuvo, tai si karta - dvieju rusiu blink.gif Vienas zaliam indely, kitas melynam blink.gif Paemiau melyna, tikriausiai tiks, ryt darysiu torta biggrin.gif
Atsakyti