Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas su mascarpone sūriu

Tai vat, kad aš nubėgau ir nebuvo sad.gif Nu taip gaila buvo..Aš jau svajojau kaip darysiu tortą ir niaminsiu jį.. birthday.gif

p.s. Ačiū visoms už pagyrimus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SeSe: 12 lapkričio 2007 - 22:33
QUOTE(SeSe @ 2007 11 12, 23:29)
Tai vat, kad aš nubėgau ir nebuvo sad.gif Nu taip gaila buvo..Aš jau svajojau kaip darysiu tortą ir niaminsiu jį..  birthday.gif

p.s. Ačiū visoms už pagyrimus  ax.gif

ryt atakuosiu hiper rimi mirksiukas.gif tik tegu pabando viska isparduot ir man nors keliu nepalikti bash.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2007 11 12, 18:18)
o kiek mazdaug kainuoja?  blush2.gif labai megstu  lotuliukas.gif

pati marscapone suri ar torta g.gif Nes paragavau as jo vieno tai fui koks neskanus buvo, riebus ir be skonio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linaj @ 2007 11 15, 12:47)
pati marscapone suri ar torta  g.gif Nes paragavau as jo vieno tai fui koks neskanus buvo, riebus ir be skonio  doh.gif

tortas ar suris? g.gif mirksiukas.gif
as siaip tortus su juo megstu arba kazkokius desertus, bet siaip sedet ir saukstais valgyt maskarpones suri neskanu, bent jau man ax.gif
Atsakyti
Uzsidegiau pasidaryti si torta, istempiau mb be nuotaikos i parduotuve is pat sestadienio ryto ax.gif Ir RIMI nebuvo surio doh.gif doh.gif doh.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif Pasirodo, jis turetu buti ne prie suriu, bet prie ramos ir egzotiskesniu suriu. Kelis kartus apejau pjaustytus surius, pasiklausiau, sake, jog nera, net pati po to ejau tikrint tos atskiros lentynos. Nei Ricoto nei Mascarpones nebuvo verysad.gif angel_sadangel.gif Nieko nepirkau is tu nervu, o mb visa kelia bambejo del mano uzgaidu dry.gif frusty.gif
Gal kas neseniai pirko sio surio, kurioj parduotuvej jo butu? blush2.gif
Atsakyti
Na, maximose tikrai būna. Ir beja, pigesnis nei rimi smile.gif Aš maximoj pirkau 500g. už ~11 lt. be akcijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SeSe @ 2007 11 17, 15:38)
Na, maximose tikrai būna. Ir beja, pigesnis nei rimi smile.gif Aš maximoj pirkau 500g. už ~11 lt.  be akcijos smile.gif

Taip, maximoj tikrai visada buna, nors siaip ir hiper rimi visada matau, tik praeinu kartais pro sali vos vos atsilaikydama doh.gif blush2.gif
Atsakyti
dabar ricota RIMI du uz vieno kaina
Atsakyti
ten ir buvo rikota 2uz vieno kaina...
Atsakyti
bet rikota skonis visai ne toks, man jis schmoll.gif netinka tortams arba visai ispendejau blush2.gif
Atsakyti
bet ir su rikota maximoj yra tortas...
man bent jau rikota skanesnis,toks liesesnis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėlynė: 18 lapkričio 2007 - 15:56
QUOTE(mėlynė @ 2007 11 18, 16:55)
bet ir su rikota maximoj yra tortas...
man bent jau rikota skanesnis,toks liesesnis

buvau kazkada nupirkus, tai po to gaila pinigu buvo, 40 lt, galima sakyti, ismeciau. Aisku, savalgem ji, bet be jokio dziaugsmo verysad.gif schmoll.gif
Atsakyti