Tai vat, kad aš nubėgau ir nebuvo Nu taip gaila buvo..Aš jau svajojau kaip darysiu tortą ir niaminsiu jį..
p.s. Ačiū visoms už pagyrimus
QUOTE(SeSe @ 2007 11 12, 23:29)
Tai vat, kad aš nubėgau ir nebuvo Nu taip gaila buvo..Aš jau svajojau kaip darysiu tortą ir niaminsiu jį..
ryt atakuosiu hiper rimi tik tegu pabando viska isparduot ir man nors keliu nepalikti
QUOTE(*Marija* @ 2007 11 12, 18:18)
o kiek mazdaug kainuoja? labai megstu
pati marscapone suri ar torta Nes paragavau as jo vieno tai fui koks neskanus buvo, riebus ir be skonio
QUOTE(linaj @ 2007 11 15, 12:47)
pati marscapone suri ar torta Nes paragavau as jo vieno tai fui koks neskanus buvo, riebus ir be skonio
tortas ar suris?
as siaip tortus su juo megstu arba kazkokius desertus, bet siaip sedet ir saukstais valgyt maskarpones suri neskanu, bent jau man
Uzsidegiau pasidaryti si torta, istempiau mb be nuotaikos i parduotuve is pat sestadienio ryto Ir RIMI nebuvo surio Pasirodo, jis turetu buti ne prie suriu, bet prie ramos ir egzotiskesniu suriu. Kelis kartus apejau pjaustytus surius, pasiklausiau, sake, jog nera, net pati po to ejau tikrint tos atskiros lentynos. Nei Ricoto nei Mascarpones nebuvo Nieko nepirkau is tu nervu, o mb visa kelia bambejo del mano uzgaidu
Gal kas neseniai pirko sio surio, kurioj parduotuvej jo butu?
Gal kas neseniai pirko sio surio, kurioj parduotuvej jo butu?
Na, maximose tikrai būna. Ir beja, pigesnis nei rimi Aš maximoj pirkau 500g. už ~11 lt. be akcijos
QUOTE(SeSe @ 2007 11 17, 15:38)
Na, maximose tikrai būna. Ir beja, pigesnis nei rimi Aš maximoj pirkau 500g. už ~11 lt. be akcijos
Taip, maximoj tikrai visada buna, nors siaip ir hiper rimi visada matau, tik praeinu kartais pro sali vos vos atsilaikydama
dabar ricota RIMI du uz vieno kaina
ten ir buvo rikota 2uz vieno kaina...
bet rikota skonis visai ne toks, man jis netinka tortams arba visai ispendejau
bet ir su rikota maximoj yra tortas...
man bent jau rikota skanesnis,toks liesesnis
QUOTE(mėlynė @ 2007 11 18, 16:55)
bet ir su rikota maximoj yra tortas...
buvau kazkada nupirkus, tai po to gaila pinigu buvo, 40 lt, galima sakyti, ismeciau. Aisku, savalgem ji, bet be jokio dziaugsmo