QUOTE(SeSe @ 2007 09 16, 09:24)
Sveikos,
planuoju ir aš kitą savaitgalį gamint tortuką pagal smikes receptą (tik truputėlį jį pakeist ). Ir beskaitant čia visus pasisakymus, man iškilo keli klausimai. Taigi:
1. Jei planuoju 200 ml grietinėlės keisti jogurtu, tai kiek reiktų dėti želatinos?
2. Ar skonis labai nenukentės jei pusę mascarpones pakeisiu švelniąja varške?
Mano pakeitimai tokie todėl, kad nelabai mėgstu kai tortas būna riebus..
planuoju ir aš kitą savaitgalį gamint tortuką pagal smikes receptą (tik truputėlį jį pakeist ). Ir beskaitant čia visus pasisakymus, man iškilo keli klausimai. Taigi:
1. Jei planuoju 200 ml grietinėlės keisti jogurtu, tai kiek reiktų dėti želatinos?
2. Ar skonis labai nenukentės jei pusę mascarpones pakeisiu švelniąja varške?
Mano pakeitimai tokie todėl, kad nelabai mėgstu kai tortas būna riebus..
tai kam tada torta vadini "tortas su mascarpone suriu" jei to surio nebus ten ne kvapo??
aisku, kad skonis pasikeis! juk naudosi produktus ne pagal recepta
o vat kas norit maximinio torto, tai eikit i maksima nusipirkt, nes namie toks nesigaus, nors ir darant pagal recepta! ne todel, kad nemokam daryt, bet todel, kad maksimoje i ji prikisa visokiu E skonio ir kvapo stiprikliu, dazikliu, standikliu, laikikliu ir t.t.
as torta dariau pagal recepta ir gavosi tiesiog puikus, pati vos spejau paragaut, nes nuo stalo buvo greit nusluotas
ps kita karta bandysiu daryt su rikotos suriu
tai kam tada torta vadini "tortas su mascarpone suriu" jei to surio nebus ten ne kvapo??
Reikėjo pasiskaityti vėliau parašytas mano žinutes, kad mascarpones dėjau tiek, kiek ir reikėjo pagal receptą Ir beja, aš rašiau, jog tik pusę sūrio keisčiau varške, o ne visą
Tortas man gavosi labai panašus į maximos ir laaaabai skanus
QUOTE(giedregie @ 2007 09 26, 13:14)
ps kita karta bandysiu daryt su rikotos suriu
as tai kazkaip bijau bandyti su tuo rikota, kalba gi kad jis ne toks geras kaip maskarpone.. bet seip ne apie tai parasyti norejau
rikota po 2lt dabar maximoje.. nes galioja tik iki spalio 6, tai va, issipardavineja atsargas labai pigiai.. kas darot su juo, puiki proga palepinti seima
padariau as ta torciuka,graziai atrodo,bet jauciu busiu per daug zalatinos ivarius,nes lietuviskos neturejau ir niekur negavau pirkti tai ta ju vietine dejau,gal nieko bus,rytoi ragausim ,nes laukiu sveciu is lietuvos,galiu imesti foto
Papildyta:
ce mano pirmas darytas tortas
Papildyta:
ce mano pirmas darytas tortas
tai va paragavom,labai skanus,tikrai nepaskutiny karta dariau...
Dedu ir aš savo torto nuotrauką pagaliau..
Deja jos nebus, nes nemoku įkelti
Deja jos nebus, nes nemoku įkelti
online, jau taip skaniai atrodo
QUOTE(=Gintare= @ 2007 10 05, 22:09)
online, jau taip skaniai atrodo
toks ir buvo,sakau labai lengva pasidaryti,as pirma karta dariau,pagal ce paty pirma recepta,nu liuks zinokit....(ir uosvenei patiko )
Pagaminau ir aš ką tik šį torčiuką, pirmą kartą dabar lauksiu rytdienos, truputėli baisoka kad nesustings, nesitikėjau, kad toks didelis tiesa, vanilinio jogurto tai aš neradau tai dar vieną indelį grietinėlės idėjau, o ir biskvitą naudojau pirktinį Rytoj dukrytei VIENERI
Dievinu tortuka su maskarpones suriu, o niekas is maniskiu to nesupranta, sako, valgai kazkokia beskone manu kose, o laimes pilnos kelnes. supyksi ant visu ir padarysiu toki tortuka sau (jau taip graziai apie ji cia rasot ), oj dziaugsmo bus