kai salta tai manyciau ir dezuteje jis atlaikytu kelione, kai karsta ir ilga kelione tai niekaip bet daba galvoju, jeigu labai oficialiai jau reiketu kazkur nugabenti, tai kazi is kur gauti tas tokias plasmasines permatomas dezutes
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 05 16, 16:54)
tai kazi is kur gauti tas tokias plasmasines permatomas dezutes
kada nors nusipirkti tortą, o dėžutės neišmesti. Mes taip darom- labai praverčia kai savos kūrybos kepinį reikia transportuoti arba nakčiai pridengti, kad nedžiūtų ir pan.
O šiaip, kažkada labai reikėjo dėžės tortui, tai nuėjau į prekybcentrį ir gražiai paprašiau moteriškės iš konditerijos skyriaus. Kaip tik turėjo atliekamą kartoninę dėžę, tai davė.
QUOTE(smike @ 2007 05 17, 12:47)
kada nors nusipirkti tortą, o dėžutės neišmesti. Mes taip darom- labai praverčia kai savos kūrybos kepinį reikia transportuoti arba nakčiai pridengti, kad nedžiūtų ir pan.
O šiaip, kažkada labai reikėjo dėžės tortui, tai nuėjau į prekybcentrį ir gražiai paprašiau moteriškės iš konditerijos skyriaus. Kaip tik turėjo atliekamą kartoninę dėžę, tai davė.
tai kartonine deze ir nuo always gali pasijamti parduotuvese metosi pastoviai..
o plastmasiniu tu tai nezinau, neteko man dar pirkti tokio didelio torto kokius as darau ta prasme skersmens.. nes visgi as kai ne kulinare jokia, tai forma pas mane viena vienintele ir ta nemaza todel sunkiai gautusi su ta deze
My Webpage
My Webpage
labas,labai dekui uz sio torto recepta.skaniai gavosi ir visi gyre...
gal galetumet ka patarti koki torta skanu skanu dar issikepti gimtadieniui. ir ar imanoma gal ci torta paivairinti i jogurto krema ipilus kokio sirupo?dekui
My Webpage
gal galetumet ka patarti koki torta skanu skanu dar issikepti gimtadieniui. ir ar imanoma gal ci torta paivairinti i jogurto krema ipilus kokio sirupo?dekui
QUOTE(jewel_girl @ 2007 05 28, 21:32)
My Webpage
My Webpage
My Webpage
labai grazus torciukas.. dabar kvailai paklausiu..niekada nesu valgius to vaisiaus kur geltonas susipjausto kaip gelyte..kaip skonis?
ir beje, labai grazi nagu daile
siandien svesim mano gimtadieni tai vel prireike sito recepto tik siandien teks gaminti su varske nes maskarpones vakar neradau
Smike, kokio skersmens formos reikia šitam tortui?
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 05 07, 11:25)
vakar maciau maximoj Ricota suris nupigintas galiojimas i pabaiga, del to gaila kad ne mascarpone
Aš irgi vakar nusipirkau Ricotos galioja iki šiandien, vakar nespėjau pagaminti. Gal žinote ar nesuges tortas, jei šiandien padarysiu, o ryt valgysim? Ar neverta gadinti kitų produktų?
QUOTE(jewel_girl @ 2007 05 28, 20:32)
My Webpage
My Webpage
My Webpage
cia kaip supratau ant vaisiu dar zele, ar tik taip nuotraukoje atrodo, beje kita savaite ir as dasysiu si torta, tik norejau paklaus koks to sausainiu ir sviesto pagrindo skonis
QUOTE(elia @ 2007 07 28, 12:21)
Smike, kokio skersmens formos reikia šitam tortui?
Atsiprašau, kad pavėluotai, bet tik dabar pastebėjau klausimą.
Aš naudojau 26 cm skersmens ir buvo pats tas! (recepte tokia ir buvo nurodyta )
Sėkmės visoms gaminant ir skanaujant! Džiaugiuosi, kad patinka.
sveikos ,labai skanus tortas o mascarpone surio yra pirkti ir RIMI parduotuvese,ten truputi pigesnis ir visada jo buna.
Aš gaminau ši tortuką, be galo skanus man ir kas jį valgė. galvoju reikėtų pabandyti su tikruoju sūriu, vietoj jo dėdavau švelniąją varške. Čia maniškis truputi jau toks patižęs http://www.radlig.org/vdm/page.php?22