Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas su mascarpone sūriu

as irgi vis darau ir darau..ir kitus mokau blush2.gif tik visada biskvita pirkdavau..si karta kepiau pati thumbup.gif visada dabar kepsiu thumbup.gif
Atsakyti
ryt bandysiu pirmakart daryt si torta mociutes 85 meciui

sakykit, ar tinka purshkiama grietinele???
Atsakyti
QUOTE(Maša @ 2007 05 08, 11:27)
ryt bandysiu pirmakart daryt si torta mociutes 85 meciui

sakykit, ar tinka purshkiama grietinele???

oi net nezinau labai jau daug reiks pripurkst blink.gif
o kodel nenori plakt?
Atsakyti
pagaminau ta torta, ryt ragausim... gaila as negalesiu pasmaguriaut nes dar maitinu o vaikui alergija unsure.gif

tai va ka noriu pasakyt NENAUDOKIT PURSKIAMOS GRIETINELES, as plakiau i torta o papuosimui krastukus papurskiau tai kol torta papuosiau ji eme ir pradejo issileidineti... einu gelbet padeti braskemis cool.gif
Atsakyti
As kazkada pabandziau ji papuosti tais barstomais spalvotais papuosimais (vis is tingejimo lotuliukas.gif ), tai man jie visi istirpo ir nubego blink.gif Gavosi tortas papuostas kokias kaip vandeniniais dazais blink.gif Dabar jei namie savi valgo tai nepuosiu niekuom blush2.gif
Atsakyti
ò gal galit pasidalinti patirtimi kaip galima apvesti torto krasta tokia tipo ''juostele'', nu kaip bortelis toks gaunasi.. grietinele galvojau, bet va sakot kad ne kas, issileidzia greit, o man gal ir per stora linija butu g.gif nes du jubilijatai, tai reikes ir per viduri toki ruozeli padaryti, tipo padalinti torta pusiau biggrin.gif tai va, gal koki paprasta buda zinot? g.gif negli netinka, nes jokiu irankiu neturiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 05 10, 19:07)
ò gal galit pasidalinti patirtimi kaip galima apvesti torto krasta tokia tipo ''juostele'', nu kaip bortelis toks gaunasi.. grietinele galvojau, bet va sakot kad ne kas, issileidzia greit, o man gal ir per stora linija butu  g.gif  nes du jubilijatai, tai reikes ir per viduri toki ruozeli padaryti, tipo padalinti torta pusiau  biggrin.gif  tai va, gal koki paprasta buda zinot?  g.gif  negli netinka, nes jokiu irankiu neturiu  schmoll.gif

gal grietine+cukrus+zelatina g.gif
Atsakyti
QUOTE(innguta @ 2007 05 11, 13:16)
gal grietine+cukrus+zelatina  g.gif

tai kad as graziai padaryt nesugebesiu be irankiu schmoll.gif gal buna koks jau paruostas marmalas ir su tuo kaipo siaudeliu ar kokiu ten biesu g.gif
Atsakyti
Ryzausi ir as padaryti si tortuka... Pasaka... savaitgali vaziuosiu namo, tai mamai reikes
pagaminti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzulis @ 2007 05 15, 12:38)
Ryzausi ir as padaryti si tortuka... Pasaka... savaitgali vaziuosiu namo, tai mamai reikes
pagaminti.  4u.gif

mes savaitgali i gimtadieni vaziuosim.. tai irgi gaminsiu vel si tortuka bigsmile.gif gal galit man patarti.. noriu su sokoladu uzrasyti ant jo varda mergaites ir pripaisyti gelyciu visokiu.. kaip manot g.gif nesipjaus ten sokoladas? man kazkaip nelabai dera jis prie sito torto.. g.gif
Atsakyti
o kaip jus ji transportuojate? formoje?
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2007 05 16, 13:52)
o kaip jus ji transportuojate? formoje?

taip mirksiukas.gif
Atsakyti