ryt bandysiu pirmakart daryt si torta mociutes 85 meciui
sakykit, ar tinka purshkiama grietinele???
QUOTE(Maša @ 2007 05 08, 11:27)
ryt bandysiu pirmakart daryt si torta mociutes 85 meciui
oi net nezinau labai jau daug reiks pripurkst
o kodel nenori plakt?
pagaminau ta torta, ryt ragausim... gaila as negalesiu pasmaguriaut nes dar maitinu o vaikui alergija
tai va ka noriu pasakyt NENAUDOKIT PURSKIAMOS GRIETINELES, as plakiau i torta o papuosimui krastukus papurskiau tai kol torta papuosiau ji eme ir pradejo issileidineti... einu gelbet padeti braskemis
tai va ka noriu pasakyt NENAUDOKIT PURSKIAMOS GRIETINELES, as plakiau i torta o papuosimui krastukus papurskiau tai kol torta papuosiau ji eme ir pradejo issileidineti... einu gelbet padeti braskemis
As kazkada pabandziau ji papuosti tais barstomais spalvotais papuosimais (vis is tingejimo ), tai man jie visi istirpo ir nubego Gavosi tortas papuostas kokias kaip vandeniniais dazais Dabar jei namie savi valgo tai nepuosiu niekuom
ò gal galit pasidalinti patirtimi kaip galima apvesti torto krasta tokia tipo ''juostele'', nu kaip bortelis toks gaunasi.. grietinele galvojau, bet va sakot kad ne kas, issileidzia greit, o man gal ir per stora linija butu nes du jubilijatai, tai reikes ir per viduri toki ruozeli padaryti, tipo padalinti torta pusiau tai va, gal koki paprasta buda zinot? negli netinka, nes jokiu irankiu neturiu
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 05 10, 19:07)
ò gal galit pasidalinti patirtimi kaip galima apvesti torto krasta tokia tipo ''juostele'', nu kaip bortelis toks gaunasi.. grietinele galvojau, bet va sakot kad ne kas, issileidzia greit, o man gal ir per stora linija butu nes du jubilijatai, tai reikes ir per viduri toki ruozeli padaryti, tipo padalinti torta pusiau tai va, gal koki paprasta buda zinot? negli netinka, nes jokiu irankiu neturiu
gal grietine+cukrus+zelatina
QUOTE(innguta @ 2007 05 11, 13:16)
gal grietine+cukrus+zelatina
tai kad as graziai padaryt nesugebesiu be irankiu gal buna koks jau paruostas marmalas ir su tuo kaipo siaudeliu ar kokiu ten biesu
Ryzausi ir as padaryti si tortuka... Pasaka... savaitgali vaziuosiu namo, tai mamai reikes
pagaminti.
pagaminti.
QUOTE(Kuzulis @ 2007 05 15, 12:38)
Ryzausi ir as padaryti si tortuka... Pasaka... savaitgali vaziuosiu namo, tai mamai reikes
pagaminti.
pagaminti.
mes savaitgali i gimtadieni vaziuosim.. tai irgi gaminsiu vel si tortuka gal galit man patarti.. noriu su sokoladu uzrasyti ant jo varda mergaites ir pripaisyti gelyciu visokiu.. kaip manot nesipjaus ten sokoladas? man kazkaip nelabai dera jis prie sito torto..
o kaip jus ji transportuojate? formoje?