Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas su mascarpone sūriu

QUOTE(Zuiqtis @ 2007 03 31, 19:26)
as kai sudedu ant torto ta grietinele, tai ji tokia kai varske, tapasi anto torto o ne banguojasi  lotuliukas.gif

grietineles neatamenu  g.gif  bet kazka is lietuviu firmu tikrai  g.gif

pabandyk Rama grietinele plakimui
(nes yra dar ir kulinarijai, nesumaisyk) ir gaunasi tokia konsistencija kaip pvz isspaudziama grietinele is tu flakonu arba putos plaukam...tokia labai paprasta formuot..supratai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(nnillka @ 2007 03 31, 18:36)
..supratai? g.gif

aga 4u.gif aciu labai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle 22 @ 2007 03 31, 11:35)
Glacee, o gal tu ta zelatina perkaitinai, todel ir nesustingo?

smile.gif Aš šito torto nedariau, tiesiog parašiau nustatytas normas smile.gif želatina pas mane visuomet stingsta wink.gif
Želatinos perkaitimas neįtakoja sustingimo. Jeigu želatina yra perkaitinta ji įgauna nemalonaus skonio, todėl yra netinkama tolimesniam vartojimui smile.gif
Atsakyti
Reikėtų pasirinkti 35% riebumo grietinėlę. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacee @ 2007 03 31, 16:54)
Želatinos perkaitimas neįtakoja sustingimo. Jeigu želatina yra perkaitinta ji įgauna nemalonaus skonio, todėl yra netinkama tolimesniam vartojimui smile.gif

Daviau tau toki patarima, koki man dave virejas profesionalas. Ir dar, sake geriausia imt zele milteliais. T.y. ne lapeliais, nes sioji, kaip jau minejau "jautri" perkaitinimams. mirksiukas.gif O as viena karta padariau zelatina is kiwi. lotuliukas.gif Aisku , nesustingo, bet pasimokiau
Atsakyti
QUOTE(Egle 22 @ 2007 04 02, 10:46)
Daviau tau toki patarima, koki man dave virejas profesionalas. Ir dar, sake geriausia imt zele milteliais. T.y. ne lapeliais, nes sioji, kaip jau minejau "jautri" perkaitinimams.  mirksiukas.gif O as viena karta padariau zelatina is kiwi.  lotuliukas.gif Aisku , nesustingo, bet pasimokiau

Hm g.gif patarimo lyg ir neprašiau, bet ačiū wink.gif žvilgtelėk čia bigsmile.gif
Atsakyti
Komplimentai, Glacee thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif si torta dariau jau trecia karta ir pavyksta puikiai thumbup.gif thumbup.gif tik nedejau dabar jogurto, o daugiau grietineles...is tikruju zymiai skaniau ..niam niam
Atsakyti
Aš dariau tortą su ricoto sūriu ir su mascarpone. Skaniau su mascarpone. thumbup.gif
Atsakyti
N kartu darytas tortas ir nei karto nera 'pavedes' smile.gif Tik va ta mano fantazija nekokia - su papuosimu tai visada problemos doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as dariau jau antra karta,tik si karta nedejau joguto vien grietinele ir maskapone suri,gavosi daug skanesnis thumbup.gif ......user posted image...tik fotke neryski blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa0912: 20 balandžio 2007 - 21:35
vakar maciau maximoj Ricota suris nupigintas mirksiukas.gif galiojimas i pabaiga, del to biggrin.gif gaila kad ne mascarpone verysad.gif
Atsakyti