Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas su mascarpone sūriu

QUOTE (smike @ 2004 09 13, 08:53)
Is esmes galima naudoti ir Riccota suri. Jis tokio pat tipo kaip ir Mascarpone- nebrandintas grietineles suris. Riccota yra pigesnis beveik dvigubai ir paprastai buna salia Mascarpone. wink.gif

bet skonis skiriasi ,kaip diena ir naktis... wink.gif tai praktiskai is vieno recepto iseitu dvieju skoniu tortai biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (une @ 2004 09 20, 18:34)
bet skonis skiriasi ,kaip diena ir naktis... wink.gif tai praktiskai is vieno recepto iseitu dvieju skoniu tortai biggrin.gif thumbup.gif

O kuris skanesnis tada? g.gif
Pvz tu, une, kuri megsti labiau?
Atsakyti
nzn kaip receptukas, bet tas tortas is maximos, tai super thumbup.gif pirstukus nusilaizyt gali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Asta @ 2004 09 20, 18:46)
O kuris skanesnis tada? g.gif
Pvz tu, une, kuri megsti labiau?


biggrin.gif na sito recepto nebandzius,tai negaliu pasakyt... nors jei kalbant apie siuos butent surius,tai antra vieta skirciau ricotai. cia pyraguose... rolleyes.gif
Atsakyti
Na nuo maskarpones surio tai as "kaifuoju"!!!!!!!!!! biggrin.gif
As ji pirma karta pirkau Italijoje - tai ten dariau taip - ant kvadratinio "suchariko" biggrin.gif tepiau maskarpone ir ant virsaus riekele persiko !!!! thumbup.gif Tai ne tik ranku pirstus apsilaizyti galima............ wink.gif biggrin.gif
O ricota Italijoje naudojau vietoj grietines.

Tarp kitko - Lietuvoje tiesa pasakius nelabai ieskojau, bet nesu pastebejusi parduotuvese g.gif
Atsakyti
Yra ir to ir to.
Atsakyti
Isbandyta! thumbup.gif Vietoj Mascarpones emiau svelniaja varske (studentiska kisene neisgalejo... cool.gif ) o i vidu papildomai idejau konservuotu persiku gabaliuku, nes is kazkur saldytuve buvo. tongue.gif Tikrai rekomenduoju!!! Su mascarpone jis gausis nuostabus! smile.gif jei rasiu fotika butinai nufotkinsiu ir idesiu!
Atsakyti
Jeigu 250g indelis kainuoja 8 lt blink.gif blink.gif blink.gif , tai ir mano studentiska kisene neisgales sad.gif
smike, o su varske taip pat kaip ir su tuo suriu gaunasi?
Atsakyti
Gaunasi kaip su varske! laugh.gif Bet kadangi varske svelnioji, tai jokiu gumuliuku ten nelieka ir gaunasi toks labai skanus kremas! Citrina tokio gaivumo priduoda. Nu, zodziu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai pasistengsiu nuotrauka idet! wink.gif
Atsakyti
QUOTE (smike @ 2004 09 28, 17:28)
Gaunasi kaip su varske! laugh.gif Bet kadangi varske svelnioji, tai jokiu gumuliuku ten nelieka ir gaunasi toks labai skanus kremas! Citrina tokio gaivumo priduoda. Nu, zodziu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai pasistengsiu nuotrauka idet! wink.gif

Lauksiu nuotraukytes wink.gif
Atsakyti
Sveikos nu paaiškinkite man neišmanėlei dėl tos želatinos kokiame kiekyje reikia ja brinkinti ir kaitinti,kad tirpinama istačus į kita inda tai suprantu...Ir dar maždaug po kiek laiko pradeda stingti ir kada pilti plakta grietinėle, būčiau labai dėkinga už atsakymus,kadangi rytoj švesiu savo GIMTADIENI clap.gif thumbup.gif clap_1.gif tai noriu pasistengti.Išanksto dėkoju.Su pagarba Koletė.
Atsakyti
As zelatina naudoju lenkiska smulkia, uzpilu puse stiklines salto vandens truputin pabrinkinu ir ikisu 1 min i mikrobange. Ja truputi pravesinu ir PO TRUPUTI supilu i jogurto mase, pamaisydama. Man pradejo stingti labai greitai! Tik ikisau i saldytuva ir vos spejau grietinele isplakt, kaip jau reikejo ja imaisyti! Imaisyti reikia tada kai mase buna pilnai atsalusi ir pradeje formuotis drebuciai, bet permaisius mase ji dar issilygina. Svarbu nepraziopsoti to momento, nes kitaip nesigaus vienalyte mase. Galima tikrinti ir daznai- cia juk ne orkaites darinejimas, niekas nesukris! biggrin.gif Su varske irgi labai skanus gaunasi! wink.gif
Atsakyti