QUOTE (smike @ 2004 09 13, 08:53) |
Is esmes galima naudoti ir Riccota suri. Jis tokio pat tipo kaip ir Mascarpone- nebrandintas grietineles suris. Riccota yra pigesnis beveik dvigubai ir paprastai buna salia Mascarpone. |
bet skonis skiriasi ,kaip diena ir naktis... tai praktiskai is vieno recepto iseitu dvieju skoniu tortai
QUOTE (une @ 2004 09 20, 18:34) |
bet skonis skiriasi ,kaip diena ir naktis... tai praktiskai is vieno recepto iseitu dvieju skoniu tortai |
O kuris skanesnis tada?
Pvz tu, une, kuri megsti labiau?
nzn kaip receptukas, bet tas tortas is maximos, tai super pirstukus nusilaizyt gali
Na nuo maskarpones surio tai as "kaifuoju"!!!!!!!!!!
As ji pirma karta pirkau Italijoje - tai ten dariau taip - ant kvadratinio "suchariko" tepiau maskarpone ir ant virsaus riekele persiko !!!! Tai ne tik ranku pirstus apsilaizyti galima............
O ricota Italijoje naudojau vietoj grietines.
Tarp kitko - Lietuvoje tiesa pasakius nelabai ieskojau, bet nesu pastebejusi parduotuvese
As ji pirma karta pirkau Italijoje - tai ten dariau taip - ant kvadratinio "suchariko" tepiau maskarpone ir ant virsaus riekele persiko !!!! Tai ne tik ranku pirstus apsilaizyti galima............
O ricota Italijoje naudojau vietoj grietines.
Tarp kitko - Lietuvoje tiesa pasakius nelabai ieskojau, bet nesu pastebejusi parduotuvese
Yra ir to ir to.
Isbandyta! Vietoj Mascarpones emiau svelniaja varske (studentiska kisene neisgalejo... ) o i vidu papildomai idejau konservuotu persiku gabaliuku, nes is kazkur saldytuve buvo. Tikrai rekomenduoju!!! Su mascarpone jis gausis nuostabus! jei rasiu fotika butinai nufotkinsiu ir idesiu!
Jeigu 250g indelis kainuoja 8 lt , tai ir mano studentiska kisene neisgales
smike, o su varske taip pat kaip ir su tuo suriu gaunasi?
smike, o su varske taip pat kaip ir su tuo suriu gaunasi?
Gaunasi kaip su varske! Bet kadangi varske svelnioji, tai jokiu gumuliuku ten nelieka ir gaunasi toks labai skanus kremas! Citrina tokio gaivumo priduoda. Nu, zodziu Labai pasistengsiu nuotrauka idet!
QUOTE (smike @ 2004 09 28, 17:28) |
Gaunasi kaip su varske! Bet kadangi varske svelnioji, tai jokiu gumuliuku ten nelieka ir gaunasi toks labai skanus kremas! Citrina tokio gaivumo priduoda. Nu, zodziu Labai pasistengsiu nuotrauka idet! |
Lauksiu nuotraukytes
Sveikos nu paaiškinkite man neišmanėlei dėl tos želatinos kokiame kiekyje reikia ja brinkinti ir kaitinti,kad tirpinama istačus į kita inda tai suprantu...Ir dar maždaug po kiek laiko pradeda stingti ir kada pilti plakta grietinėle, būčiau labai dėkinga už atsakymus,kadangi rytoj švesiu savo GIMTADIENI tai noriu pasistengti.Išanksto dėkoju.Su pagarba Koletė.
As zelatina naudoju lenkiska smulkia, uzpilu puse stiklines salto vandens truputin pabrinkinu ir ikisu 1 min i mikrobange. Ja truputi pravesinu ir PO TRUPUTI supilu i jogurto mase, pamaisydama. Man pradejo stingti labai greitai! Tik ikisau i saldytuva ir vos spejau grietinele isplakt, kaip jau reikejo ja imaisyti! Imaisyti reikia tada kai mase buna pilnai atsalusi ir pradeje formuotis drebuciai, bet permaisius mase ji dar issilygina. Svarbu nepraziopsoti to momento, nes kitaip nesigaus vienalyte mase. Galima tikrinti ir daznai- cia juk ne orkaites darinejimas, niekas nesukris! Su varske irgi labai skanus gaunasi!