Nu, va, padariau Labai skanus gavos Gaivus toks... Ačiū, Smike, už puikų receptą
QUOTE(Ingulis @ 2006 06 12, 09:09)
O KURIOJ VIETOJ DEDASI SŪRIS.. KAŽKAIP NEUŽMAČIAU GAL.. KAIP MAIŠOMAS? GALIMA SU MIKSERIU?
pagrindui sausainius sutrupinti, o sviesta islydyti. Isardoma forma iskloti kepimo popieriumi ir sudeti sausainius sumaisytus su sviestu. Pavirsiu islyginti ir paspausti. Atsaldyti 30 min.
Zelatina uzpilti nedideliu kiekiu salto vandens ir isbrinkinti. Citrinas nuplauti, nutarkuoti zievele, o sultis isspausti. Ismaisyti suri, jogurta, citrinos sultis, tarkuota zievele ir cukru. Zelatina pasildyti kol issileis. Maisant jogurto mase plona srovele supilti zelatina. Kai tik tortas prades stingti imaisyti standziai isplakta grietinele. Mase supilti ant sausainiu ir idet i saldytuva. Kai mase jau bus apstingus sakute susiausti pavirsiu (nepadaryti to per velai, nes gausis isdraskymai, o ne pasiausimas ) kai pilnai po 3 val sustings apdeti uogomis ir lengvai apsijoti cukraus pudra. Viskas!
Aš tai su mikseriu maišiau O kaip reikia - nežinau...
manau, kad pavyktų ir su Ricotta. Nes juk yra pirkti ir tortas su Ricotta- man jis taip pat skanus.
Papildyta:
manau, kad pavyktų ir su Ricotta. Nes juk yra pirkti ir tortas su Ricotta- man jis taip pat skanus.
Papildyta:
Sveikos mergaites,
Gyvenu ne LT. Seniai jau internete ieskojau sio torto recepto. Ir man pasiseke !!!
Turiu klausima: mascarpone suris turi buti tepamas ar koks? Visai neturiu zalio supratimo apie ji. Torta is maximos esu valgius 100tus kartu. Ir vyras kliedi del jo. Labai noriu ji pasidaryti, bet nezinau kokio mascarponio surio ieskoti. Gal cia visai kliedziu - gal jo tik viena rusis ir yra?? Padekit ! Labai dekoju.
Gyvenu ne LT. Seniai jau internete ieskojau sio torto recepto. Ir man pasiseke !!!
Turiu klausima: mascarpone suris turi buti tepamas ar koks? Visai neturiu zalio supratimo apie ji. Torta is maximos esu valgius 100tus kartu. Ir vyras kliedi del jo. Labai noriu ji pasidaryti, bet nezinau kokio mascarponio surio ieskoti. Gal cia visai kliedziu - gal jo tik viena rusis ir yra?? Padekit ! Labai dekoju.
QUOTE(Comma @ 2006 07 05, 17:42)
Sveikos mergaites,
pažiūrėk čia bea įdėjus fotkę
QUOTE(kregzduce @ 2006 07 05, 16:34)
aciu tau. Maciau as fotke, bet pagalvojau kad nebutinai toks pat ipakavimas turetu buti kokiu prekiauja lietuvoje. Na bet vaziuoju i parde - ieskosiu
Sveikos mergikes,
Dekoju tau smike uz receptuka. Tortas superinis !! O sian dar mano gimtadienis tai man vakar atrastas tavo receptas buvo kaip dovana Aciu tau ir kitoms mergiotems iki kitu tortu !
Dekoju tau smike uz receptuka. Tortas superinis !! O sian dar mano gimtadienis tai man vakar atrastas tavo receptas buvo kaip dovana Aciu tau ir kitoms mergiotems iki kitu tortu !
QUOTE(kregzduce @ 2006 07 05, 17:34)
QUOTE(Comma @ 2006 07 05, 18:12)
aciu tau. Maciau as fotke, bet pagalvojau kad nebutinai toks pat ipakavimas turetu buti kokiu prekiauja lietuvoje. Na bet vaziuoju i parde - ieskosiu
Kaip matau, Comma jau rado sūrį Bet iš tiesų užsieny būna ir su kitokiais įpakavimais. Buvau Lenkijoj tai du skirtingus mačiau, bet nė vienas nebuvo toks kaip pas mus...
QUOTE(Heiki Heiki! @ 2006 07 07, 08:13)
Kaip matau, Comma jau rado sūrį Bet iš tiesų užsieny būna ir su kitokiais įpakavimais. Buvau Lenkijoj tai du skirtingus mačiau, bet nė vienas nebuvo toks kaip pas mus...
Taigi va - mes irgi valgom ir mastom, kad lt maximos sitas tortas kitoks... Matyt suris visgi nera toks pat kaip kad lietuvoje. Vyras tai kerta ir cepsi - jam labai skanu. As irgi negaliu peikti - patinka. Va grisiu i LT atostogu ir isragausiu pirktini torta - gal pamirsau tiesiog jo skoni?
Vyras prase daznai nedaryti, nes bus sunku su pilvuku susitarti kad neaugtu
QUOTE(Comma @ 2006 07 07, 12:55)
Taigi va - mes irgi valgom ir mastom, kad lt maximos sitas tortas kitoks... Matyt suris visgi nera toks pat kaip kad lietuvoje. Vyras tai kerta ir cepsi - jam labai skanu. As irgi negaliu peikti - patinka. Va grisiu i LT atostogu ir isragausiu pirktini torta - gal pamirsau tiesiog jo skoni?
Kitoks truputi skonis. Bet man tai namuose darytą valgyti daug fainiau O vyras teisingai sako Aš tai irgi, kai padarau, tai vos ne per vieną dieną galėčiau visą sušveisti - toks jis man skanus ir taip jo noriu. Tai gerai, akd tokį vyrą turiu, kuris ir pats jaučia saiką, ir mane truputį pristabdo
nugi ir as pabandziau si tortuka.. tik dariau su biskvitu, labai skanu, toks ypatingas skonis baigia istirpti sis tortukas