ir man dar klausimas: o grietinele tai cia ta plakama, ar tokia kur i kava?
QUOTE(Ryziuke @ 2005 08 31, 08:43)
ir man dar klausimas: o grietinele tai cia ta plakama, ar tokia kur i kava?
Plakama Ir ją reik išplakti iki standumo prieš dedant
nu va ir aš pasidariau šį šedevrą- dabar laukiu nesulaukiu vakaro kada paragausim
beje vakar pirmąkart pamačiau Mascapones sūrio pirkti 500gr indelyje. Visada tik po 250 būdavo. Tai tuos tą didesnį labiau apsimoka pirkti- jis 10,99lt, o va tas mazesnis 7.99lt
Net ir studentukės gal kada galės pasimėgauti
beje vakar pirmąkart pamačiau Mascapones sūrio pirkti 500gr indelyje. Visada tik po 250 būdavo. Tai tuos tą didesnį labiau apsimoka pirkti- jis 10,99lt, o va tas mazesnis 7.99lt
QUOTE(Ryziuke @ 2005 08 31, 12:33)
Tai tą didesnį labiau apsimoka pirkti- jis 10,99lt, o va tas mazesnis 7.99lt
Tą patį ir aš norėjau parašyti
Ryziuke, parašyk, kaip gavosi
QUOTE(Osvile @ 2005 09 01, 14:30)
oi viskas gavosi gerai labai bijojau kad jis bus patezes- bet ne viskas tik as ir zaletinos daugiau dejau.
bet dabar kaip pagalvoju sekanti karta kai darysiu tai desiu maziau grietineles. nes dabar ji labai jauciasi. nors man vis tiek
beje pagrinda dariau su Selga karameliniais sausainiais. Kaip gerai ir skaniai gavosi
Oi, kaip gerai, kad užsukau pasiskaityt. Šiandien dukrytei 6 metukai. Niekaip nesugalvojau kokį tortą pirkti. O dabar bus pačios padarytas . Lekiu ir aš į Maximą Mascarpones sūrio. Tikiuosi, kad viskas išeis gerai
Niekur neradau nei Mascarponės nei Riccoto (nežinau ar teisingai užrašiau ) sūrio
Yra šaldytuvuose Maximose tkrai, tokiuose plastmasiniuose indeliuose. Ten kur Bri būna ir visi kiti.
QUOTE(Ingute @ 2005 08 31, 09:00)
Plakama Ir ją reik išplakti iki standumo prieš dedant
O kiek procentų riebumas ant grietinėlės turi būti parašyta ?
Man gavosi liuks torčiukas , bet iš formos aš jo imti nesiryžau.Šonai kažkokie minkšti pasirodė.