Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas su mascarpone sūriu

ir man dar klausimas: o grietinele tai cia ta plakama, ar tokia kur i kava?
Atsakyti
QUOTE(Ryziuke @ 2005 08 31, 08:43)
ir man dar klausimas: o grietinele tai cia ta plakama, ar tokia kur i kava?

Plakama smile.gif Ir ją reik išplakti iki standumo prieš dedant mirksiukas.gif
Atsakyti
nu va ir aš pasidariau šį šedevrą- dabar laukiu nesulaukiu vakaro kada paragausim wub.gif
beje vakar pirmąkart pamačiau Mascapones sūrio pirkti 500gr indelyje. Visada tik po 250 būdavo. Tai tuos tą didesnį labiau apsimoka pirkti- jis 10,99lt, o va tas mazesnis 7.99lt

Net ir studentukės gal kada galės pasimėgauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryziuke @ 2005 08 31, 12:33)
Tai tą didesnį labiau apsimoka pirkti- jis 10,99lt, o va tas mazesnis 7.99lt

Net ir studentukės gal kada galės pasimėgauti  mirksiukas.gif

Tą patį ir aš norėjau parašyti thumbup.gif

Ryziuke, parašyk, kaip gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2005 09 01, 14:30)
Tą patį ir aš norėjau parašyti thumbup.gif

Ryziuke, parašyk, kaip gavosi smile.gif

oi viskas gavosi gerai biggrin.gif labai bijojau kad jis bus patezes- bet ne viskas thumbup.gif tik as ir zaletinos daugiau dejau.
bet dabar kaip pagalvoju sekanti karta kai darysiu tai desiu maziau grietineles. nes dabar ji labai jauciasi. nors man vis tiek thumbup.gif
beje pagrinda dariau su Selga karameliniais sausainiais. Kaip gerai ir skaniai gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Oi, kaip gerai, kad užsukau pasiskaityt. Šiandien dukrytei 6 metukai. Niekaip nesugalvojau kokį tortą pirkti. O dabar bus pačios padarytas thumbup.gif . Lekiu ir aš į Maximą Mascarpones sūrio. Tikiuosi, kad viskas išeis gerai ax.gif
Atsakyti
Niekur neradau nei Mascarponės nei Riccoto (nežinau ar teisingai užrašiau blush2.gif ) sūrio cry.gif
Atsakyti
Yra šaldytuvuose Maximose tkrai, tokiuose plastmasiniuose indeliuose. Ten kur Bri būna ir visi kiti.
Atsakyti
Taigi, kad ne visada būna. Ypač prieš savaitgalį - ieškok neieškojęs. Šeštadienį specialiai į Karoliniškių maximą teko dėl Maskarponės lėkti - nei Akropolyje, nei Ukmergės gatvėje esančiose maximose šio sūrio nebuvo (vietas, kuriose jis paprastai šiose parduotuvėse guli jau žinau).
Atsakyti
o as mastau jei daryti ta torta kaip 'tigini' kazi kas gautusi g.gif na ta prasme sausainius ne ant dugno, o su visa mase gabaliukais sudet g.gif
o kiek jus tos zele galu gale dedat g.gif visos skirtingai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingute @ 2005 08 31, 09:00)
Plakama  smile.gif Ir ją reik išplakti iki standumo prieš dedant  mirksiukas.gif

O kiek procentų riebumas ant grietinėlės turi būti parašyta ?
Man gavosi liuks thumbup.gif torčiukas , bet iš formos aš jo imti nesiryžau.Šonai kažkokie minkšti pasirodė.
Atsakyti
grietinėlė plakama yra ne mažiau 30 proc.
kad nebūtų tortukas ištežęs dėk Oetker želatiną. dar neteko nusivilti 4u.gif
Atsakyti