Įkraunama...
Įkraunama...

Tortas su mascarpone sūriu

QUOTE(Kozete @ 2005 08 15, 22:56)
Labai gražus tavo tortas. O ir skanus turbūt neapsakomai.  ax.gif

Na man šitas tai per riebus, tai kitą jau vietoj grietinėlės jogurto daug dėjau, tai tikrai skaniau ir gaiviau biggrin.gif
Atsakyti
Na, o mano interpretacija-
padą padariau tinginį.
vietoj 400 g. grietinėlės - dėjau 200, tam kompensuoti, pyliau daugiau jogurto.
Cukraus nedėjau išvis, nes padas labai saldus ir taip.
Tortas buvo skanus, man patiko, kad labai gaivus.

Ačiū už receptą!
Atsakyti
Sveikos,

Tai vis tik, kiek gi reikia dėti želatinos: 16g ar daugiau, kad gautųsi geras šis tortas g.gif ? Kuri darėt pagal pirmąjį čia pateiktą receptą su 16g, kaip Jums gavosi?
Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gricė: 22 rugpjūčio 2005 - 17:01
Aš dariau su 16 g želatinos ir gavosi labai gerai. mirksiukas.gif Ne per kietas nuo želatinos ir ne per skystas, žodžiu liux. smile.gif Jei vis tik bijai, kad nesigaus, tai įdėk truputį daugiau- nieko blogo nenutiks. Sėkmės! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamusiuka @ 2005 08 08, 11:04)
Nu ką atnešiau penktadienį į darbą tokį torčiuką, tai niekas nepatikėjo, kad ne iš maximos biggrin.gif  schmoll.gif
Tik vietoj surio ėmiau švelniąją varškytę thumbup.gif

Oi mamusia kaip skaniai atrodo! irgi pagal smikes recepta?
ir aplamai man klausimukas iskylo (nu cia is serijos "buti ar nebuti" blink.gif ) o kodel vienoms gaunasi thumbup.gif o kitoms ne, jei daroma pagal ta pati smikes recepta?
as ir labai noriu padaryti. ir kadangi ruosiuosi daryti pas mama namie, kaip busim visi suvaziave pas tevus, tai nesinori apsijuokti blush-anim-cl.gif va kaip cia nerimamos yra prapjauto torto nuotraukyte, tai atrodo toks skystokas, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryziuke: 26 rugpjūčio 2005 - 08:55
QUOTE(Gricė @ 2005 08 22, 17:00)
Sveikos,

Tai vis tik, kiek gi reikia dėti želatinos: 16g ar daugiau, kad gautųsi geras šis tortas g.gif ?  Kuri darėt pagal pirmąjį čia pateiktą receptą su 16g, kaip Jums gavosi?
Ačiū



Man atrodo reiktų daugiau. Nes aš kaip dariau galima saky apsoliučiai nesustingo. Kitą syk sakiau dėsiu dvigubai želatinos.
Bet kad ir buvo ištežes bet labai labai gardus.
Atsakyti
as dejau pusantro pakelio saldvos zelatinos-is akies , plius i greitinele-fiksatorius grietinelei-vienam indeliui vienas pakelis-per kieta nebuvo ax.gif
Atsakyti
Aš irgi užvakar dariau šį tortą su mascarponės sūriu pagal Smike receptą mirksiukas.gif Ir vakar skanavom mūsų vestuvių metinių proga smile.gif Nu tikrai galiu pasakyti, kad labai labai skanus gavosi thumbup.gif Visi gyrė blush2.gif
Tik želatinos tai tikrai dėjau kokį 30 g, ir tikrai ne per kietas buvo mirksiukas.gif Beje, pagrindą dariau iš 300 g biskvitinių sausainių ir dėjau net 200 g sviesto, bet tikrai padas labai skanus gavos thumbup.gif Ir vanilinio jogurto radau Joggis lygtai vadinas, ir jo dėjau daugiau nei 250 g, kokius 400 g įpyliau smile.gif Tik va, turbūt per daug citrinos žievelės nutarkavau, to balto turbūt reikėjo netarkuoti, nes truputį okį kartumą priduoda rolleyes.gif Kitą kartą mažiau dėčiau citrinos žievelės, o 2 citrinų sulčių tikrai ne per daug mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2005 08 22, 17:00)
Sveikos,

Tai vis tik, kiek gi reikia dėti želatinos: 16g ar daugiau, kad gautųsi geras šis tortas g.gif ?  Kuri darėt pagal pirmąjį čia pateiktą receptą su 16g, kaip Jums gavosi?
Ačiū



as dejau 40 g - 2 pakelius optima linijos zelatinos- na tikrai ne per kietai, kaip tik gavosi, gerai kad maziau neidejau- butu istizes.
Atsakyti
QUOTE(nikvik @ 2005 08 26, 19:05)
as dejau 40 g - 2 pakelius optima linijos zelatinos- na tikrai ne per kietai, kaip tik gavosi, gerai kad maziau neidejau- butu istizes.


Ačiū 4u.gif . Bandysiu ir aš.
Atsakyti
Dar noriu paklausti: ar šį tortą įmanoma sustingdyti dideliame želės žiede iš Tupperware? Gal kuri darėte? Kaip pavyko? Ačiū.
Atsakyti
O tai kaip tu suspausi sausainius sutrupintus jame? g.gif
Atsakyti