Įkraunama...
Įkraunama...

Pirštinių mezgimas

o kur lietuviškos pirštinių raštus surasti? Nuorodose tuščia
Atsakyti
Gal galetumet kaip imanoma aiskiau paaiskint kaip numegzti ta nykscio takeli, nes uzkliunu ant sito dalyko, sunkiai man iseina suvokti..
Atsakyti
Sveikos, noreciau nusimegsti pirstines be pirstu ant kuriu uzsidetu kumstinis antgalis blush2.gif tikekimes kas nors supratot apie ka as kalbu g.gif , jei taip noreciau paklausti kaip nusimegsi ta kumstini antgali verysad.gif padekit, kas supratot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lemouriukas @ 2009 01 09, 20:59)
Sveikos, noreciau nusimegsti pirstines be pirstu ant kuriu uzsidetu kumstinis antgalis blush2.gif  tikekimes kas nors supratot apie ka as kalbu g.gif , jei taip noreciau paklausti kaip nusimegsi ta kumstini antgali  verysad.gif  padekit, kas supratot ax.gif

supratom wink.gif kaip tik tokias baigiau vakar wink.gif truputį vėliau (rytoj tikriausiai) paaiškinsiu wink.gif
o jei skaitai angliškai, gera pamokėlė čia http://www.knitty.co...roadstreet.html
nors aš vis tiek kitaip dariau
Atsakyti
sizke, aciui labai man tai tikrai pravers 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
tai va, va taip atrodo mano pirštinės
user posted image

user posted image

o kepurėles mezgiau paprastai. Toj nuorodoj, kur įdėjau, siūlo megzt kepurėles atskitai ir paskui prisiūt, bet aš surinkau priekinės pirštinės dalies akis (30 akių, nes iš viso buvau uždėjus 60 akių pirštinei), tada kadangi norėjau kitos spalvos tvarkingos atnaros vidinėj pusėj, ant atskirų dviejų virbalų užmečiau 30 akių ir nusimezgiau atnarą, o pirštinės išorinėj daly na ten, kur surinktos akys, numezgiau tiek pat eilių kiek ir atnaros. Tada atnarą susiuvau su pirštinės išorinėj daly surinktu mezginiu ir toliau mezgiau penkiais virbalais iki mažojo pirštelio viršaus, o paskui jau nuleidinėjau mirksiukas.gif
tikiuosi aiškiai parašiau mirksiukas.gif
Atsakyti
sizike, taip viska supratau man labai padejai blush2.gif o jau tavo pirstines 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
turiu jau tokį kvailą klausimą, bet gal sniegu neužmėtysit blush2.gif ar reikia nukelt pirmą akį nuo virbalo mezgant pirštines? blush2.gif nes kaip močiutė mokindavo megzti tai nukeldavau, o dabar nebe prisimenu ar reikia mezgant taip ratuku. blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2009 01 17, 22:02)
turiu jau tokį kvailą klausimą, bet gal sniegu neužmėtysit  blush2.gif  ar reikia nukelt pirmą akį nuo virbalo mezgant pirštines? blush2.gif  nes kaip močiutė mokindavo megzti tai nukeldavau, o dabar nebe prisimenu ar reikia mezgant taip ratuku.  blush2.gif  doh.gif

mezgant ratu visos akys mezgamos, nukelinet reikia tik kai mezgi 2 virbalais. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 01 17, 23:53)
mezgant ratu visos akys mezgamos, nukelinet reikia tik kai mezgi 2 virbalais. wink.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Bandymas dukrytei biggrin.gif vilnonės
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 01 18, 12:54)
Bandymas dukrytei biggrin.gif vilnonės
yahoo.gif
Atsakyti