Manau kad universalaus recepto nieks neduos, nes viskas labai ildividualu: nuo mezgimo budo, siulu... iki rankos ypatumu. Galit tiesiog pilnai apmatuoti ranka kaip mano auksciau idetoje nuorodoje, ir pazingsniui viskas pavyks.
Na man paprasčiausiai reiktų, kad būtų L dydžio, kai tuo tarpu rastuose visur yra tik M. O ta jūsų įdėta nuoroda pasinaudoti negaliu, nes rusiškai nesuprantu pakankamai gerai
Pradėjus megsti paprastuoju mezgimu,mezgami nykščio takeliai .Pirštinės akys padalinamos į 2 lygias dalis:delną ir viršutinė dalį Nykštys per 3 akis pasislinkęs į delno pusę. 2 akys paliekamos nykšcio takeliui.Iki nykščiomesgama 7 cm,kas 5 eilė abiejose takelio pusėse pridedant po 1 aki pridedama 10 akiu Gautos 12 akiu surenkamos ant ziogelio,ir ant virbalo uzdedama 6 akys 6cm mezgami paprastuoju mezgimu sėkmės
sveikos mezgejeles... pas jus tokigroziai, man iki jusu dar toli
turiu maza nuotraukyte su super pirstinemmm.. noriu nusimegzt tik dar reikia eit virbalus nusipirkt.. ir panagrinet kaip megzt.. paskutiny karta mezgiau pries 5 metus, vilnones kojines.. viskas is galvos isgarave..
as SB tokias numezgiau, tai be galo patenkintas o pati nesioju pirktines, tik jos ne pirstuotos o kaip kumstines tik nukirptos, daugkas klausia ar nesalta, nagi tikrai ne