Įkraunama...
Įkraunama...

Pirštinių mezgimas

QUOTE(vasareja123 @ 2011 07 11, 16:38)
verysad.gif  man neduoda siūsti, rašo klaida

Keista g.gif Gal dar pamėgink - nežinau kodėl taip lėtai siunčiasi, na bet nuoroda tikrai veikianti, tik ką dar kartą sėkmingai parsisiunčiau.
Atsakyti
Sveikos dar kartelį, pagaliau duoda siūstis bigsmile.gif

Jūs visos labai šaunuolės, tokias pirštines mezgat gražiai raštuotas, net kaip sakoma pavydas bambą graužia lotuliukas.gif bandysiu ir aš gal gausis ir man blush2.gif, bet pradėsiu nuo paparastų lotuliukas.gif žiūrėsiu kaip gausis, po to darysiu išvadas
Atsakyti
Sveiki smile.gif Gal kas turit kumstiniu pirstiniu schema?
Atsakyti
QUOTE(Sonatyte @ 2011 09 05, 14:48)
Sveiki  smile.gif  Gal kas turit kumstiniu pirstiniu schema?

Ką turi omeny?

Spalvotų raštų ar kaip pačias pirštines megzti?

Rusiškai

http://img347.images...002/44454ln.jpg
http://img347.images...269/46478ov.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 05 rugsėjo 2011 - 14:12
Kaip megzti pacias pirstines, pirstas -ai niekaip nesigauna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatyte @ 2011 09 05, 18:34)
Kaip megzti pacias pirstines, pirstas -ai niekaip nesigauna blush2.gif

Kas tau nesigauna?

Pasiskolinau iš kito forumo:

Plyšys nykščiui. Dešiniosios pirštinės plyšys daromas ant 3-iojo virbalo, kairiosios - ant 4-ojo. Jo plotis lygus ant vieno virbalo esančių akių skaičiui minus 4 akys (14 a. - 4 a. = 10 a.). Nuo 3-iojo virbalo išmegzkite pirmąsias 2 akis gerosiomis, toliau sekančias 10 akių (plyšio akys) - suverkite ant žiogelio. Dabar uždėkite 10 naujų akių ant 3-iojo virbalo (virš nuimtų) ir išmegzkite likusias dvi akis. Toliau megzkite pirštinę iki mažojo piršto galo.

Nykščio mezgimas. Apatiniame nykščio plyšio krašte - 10 akių, o viršutiniame - 9. Vienos akies skirtumas atsiranda dėl mezginio struktūros ypatybių. Apatinio krašto akis, padalijusios į lygias dalis, suverkite ant 2 virbalų ir ant kiekvieno pridėkite po vieną akį, ištrauktą iš plyšio kraštų. Viršutines akis taip pat suverkite ant 2 virbalų: ant vieno - 5, ant kito - 4. Pirmuoju virbalu (ant jo 5 akys) užkabinkite 1 plyšio krašto akį, antruoju - 2. Ant virbalų atsirado po 6 akis.

Kamuoliuko siūlo galą nuleiskite į plyšį ir, pradėjusios 1-uoju virbalu, megzkite pagal laikrodžio rodyklę gerosiomis akimis. Numezgusios iki nago vidurio, nuleidinėkite akis lygiai taip pat kaip pirštinės gale.

Aš megzdama vietoj žiogelio įmezgu kitos spalvos siūlą, kurį paskui ištraukiu ir lieka plyšys.
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 09 06, 08:10)
Aš megzdama vietoj žiogelio įmezgu kitos spalvos siūlą, kurį paskui ištraukiu ir lieka plyšys.

As irgi taip pat darau ax.gif
Atsakyti
Aciu labai, bet kazko nelabai isejo ax.gif Pagal schema kaip parodyta gal butu lengviau
Atsakyti
QUOTE(zifara @ 2011 03 07, 08:44)
Na tik jau nesikuklinam. biggrin.gif  Man iš kelių siūlų megzti aukštasis pilotažas, susinarplioju lotuliukas.gif
Turiu pradėtas su raštais bet taip ir neįveikiu blush2.gif

Laaabai prasau situ briedziuku schemos, jau kazkur seniau buvau juos macius, bet neissisaugojau, o dabar mirk atsikelk reikia!!!!
Papildyta:
oi, atsiprasau, turejau omeny eya pirstines biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulina26 @ 2011 09 07, 23:08)
Laaabai prasau situ briedziuku schemos, jau kazkur seniau buvau juos macius, bet neissisaugojau, o dabar mirk atsikelk reikia!!!!
Papildyta:
oi, atsiprasau, turejau omeny eya pirstines  biggrin.gif

Nemirk, nemirk mirksiukas.gif
http://img-fotki.yan...670e_2f8954b5_L
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2010 12 19, 23:00)
Gal kam patiks mano megztu pirstiniu ideja... Įsimylėjėlių pirštinės "Būkim kartu"  biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Na super 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 09 08, 09:16)

oho kokios isdykusios pirstines biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(eya @ 2011 03 06, 23:39)

Pasirodau savas, kiek mažiau subtilias blush2.gif  tongue.gif

va sitas torejau raumeny blush2.gif
Atsakyti