Ta juosta abiejose dalyse, ta prasme abi pirštinės vienodos. Vieną numezgiau, o kai mezgiau antrą, tai pastebėjau, kad pirmosios delno pusėj kiek suklydau su tais "taškeliais", o ardyti buvo gaila Tai tada numezgiau dvi vienodas detalytes ir prisiuvau. Ant nuotraukos gal ir nelabai kas, bet šiaip tai tinka jos ten visai, mano galva
nu nėra sudėtinga tikrai, aš pati irgi iš mezginio išsiskaičiavusi esu, atsisiunčiau foto, ją pasididinau ir išskaičiavau akis, patiko nerealiai megzti, nenuobodu ir lengva , galima ir "užsimerkus megzti" Papildyta:
QUOTE(Lina1985 @ 2011 02 08, 20:02)
Na as supratau mazdaug ir nusibraiziau schemute. Nieko cia sunkaus
Kaip pradedu nuleidinėti mezgu rašto akis kaip priklauso, šonuose jos vis mažėja, ir taip iki lieka ant virbalo po 3 akis tada tik vienu siulu užbaigiu.
Oi kokios šitos gražios Čia gal Deep in the forest mittens? Labai man jos nuostabios
Kitų irgi pirštinaitės gražios. Spalvotais raštais megztos nepalyginamai šiltesnės, tuo įsitikinau jau.. Pasirodau saviškes. Pirmas spalvotas mezginys, pradžioj nelengva buvo, bet dabar jau "įsicinkinau", tai ir antros sėdi ant virbalų