Įkraunama...
Įkraunama...

Pirštinių mezgimas

QUOTE(saulėlydis* @ 2011 02 05, 23:14)
Šaunu. Šita idėja ir mano archyvuose ax.gif
Tik ką reiškia tu ruda juosta delninėj daly? g.gif

Ta juosta abiejose dalyse, ta prasme abi pirštinės vienodos. Vieną numezgiau, o kai mezgiau antrą, tai pastebėjau, kad pirmosios delno pusėj kiek suklydau su tais "taškeliais", o ardyti buvo gaila blush2.gif Tai tada numezgiau dvi vienodas detalytes ir prisiuvau. Ant nuotraukos gal ir nelabai kas, bet šiaip tai tinka jos ten visai, mano galva ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nojura: 06 vasario 2011 - 11:25
QUOTE(Sigute*** @ 2011 02 05, 15:26)
mielos pirštinaitės thumbup.gif  sakai apsiraminai, o tai ką veiksi vakarais, juk jie dar gana įlgoki? smile.gif
Na o čia mano vakarų darbeliai smile.gif
user posted image

gal butu galima situ pirstiniu schema gauti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dorme @ 2011 02 06, 16:47)
gal butu galima situ pirstiniu schema gauti? 4u.gif

Jei turėčiau mielai pasidalinčiau, neturiu jos, mezgu tiesiog pagal raštelį, nesunku pasiskaičiuoti. smile.gif
Atsakyti
nu sunkoka paskaiciuoti pagal nuotrauka neina niekaip suprasti o labai grazus rastelis
Atsakyti
Na as supratau mazdaug ir nusibraiziau schemute. Nieko cia sunkaus cool.gif
Atsakyti
nu nėra sudėtinga tikrai, aš pati irgi iš mezginio išsiskaičiavusi esu, atsisiunčiau foto, ją pasididinau ir išskaičiavau akis, patiko nerealiai megzti, nenuobodu ir lengva , galima ir "užsimerkus megzti" lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lina1985 @ 2011 02 08, 20:02)
Na as supratau mazdaug ir nusibraiziau schemute. Nieko cia sunkaus cool.gif

thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
o kaip siaurinti rastuota pirstine kad rastass isliktu vietoj
Atsakyti
QUOTE(dorme @ 2011 02 09, 14:31)
o kaip siaurinti rastuota pirstine kad rastass isliktu vietoj

Kaip pradedu nuleidinėti mezgu rašto akis kaip priklauso, šonuose jos vis mažėja, ir taip iki lieka ant virbalo po 3 akis tada tik vienu siulu užbaigiu.
Atsakyti
Ko gero paskutinės kumštinukės šiai žiemai smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2011 02 16, 15:35)
Ko gero paskutinės kumštinukės šiai žiemai  smile.gif

user posted image

na ir darbstuole,tikra bite maja ,tikrai nesusals seimyna...dar prisireiks siu groziu ,pavasariu siandien net nekvepia...
Atsakyti
QUOTE(daiveee @ 2011 02 16, 19:44)
na ir darbstuole,tikra bite maja ,tikrai nesusals seimyna...dar prisireiks siu groziu ,pavasariu siandien net nekvepia...

Ačiū, o jos šildo ne tik mano artimuosius. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2011 02 05, 12:41)
Man tos šviesesnės fainos labai  thumbup.gif
O čia mano - gal jau apsiraminsiu tam kartui su pirštinėmis  biggrin.gif . Įdėją "nuinternetinau", bet kiek perdariau pagal save  ax.gif

Oi kokios šitos gražios wub.gif Čia gal Deep in the forest mittens? Labai man jos nuostabios wub.gif
Kitų irgi pirštinaitės gražios. Spalvotais raštais megztos nepalyginamai šiltesnės, tuo įsitikinau jau.. Pasirodau saviškes. Pirmas spalvotas mezginys, pradžioj nelengva buvo, bet dabar jau "įsicinkinau", tai ir antros sėdi ant virbalų tongue.gif
user posted image
Atsakyti