Sveikos, na mano irgi ne visai pirstines, ale... rodausi
QUOTE(nojura @ 2011 02 01, 11:31)
Sveikos
Galima čia prisinarpliot? Labai jau užkrečianti tema, yra ką pažiūrėt ir seilę pavarvint.
Mėgztu megzti. Dideliems darbams kantrybės trūksta, bet mažiems - tokiems kaip kojinės ar pirštinės - užtektinai
Maniškės:
[
Galima čia prisinarpliot? Labai jau užkrečianti tema, yra ką pažiūrėt ir seilę pavarvint.
Mėgztu megzti. Dideliems darbams kantrybės trūksta, bet mažiems - tokiems kaip kojinės ar pirštinės - užtektinai
Maniškės:
[
Tik kažin kam daugiau kantrybės reik? Dideliems paprastais raštais ar mažom knibalynėm
Mergaitės,mezgiau vyrukui megztuką ir liko galas siūlų, pagalvojau kad išeitų tokios ale baikeriškos pirštinės,kur per riešą užsisega ir plaštakos viršutinėje dalyje tokia skylė būna ,gal kur matėte ,ar turite tokių pirštinių schemą, būčiau dėkinga.
Aišku jeigu supratote ką turiu galvoje
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 02 01, 16:08)
Tik kažin kam daugiau kantrybės reik? Dideliems paprastais raštais ar mažom knibalynėm
Na, mane dabar labai traukia tokios knibalynės, raštai, ornamentai kokie, tai jei tokį megztinį užsidėčiau megzt, tai gal šiame gyvenime ir nebaigčiau
QUOTE(meškinija96 @ 2011 02 01, 17:00)
Mergaitės,mezgiau vyrukui megztuką ir liko galas siūlų, pagalvojau kad išeitų tokios ale baikeriškos pirštinės,kur per riešą užsisega ir plaštakos viršutinėje dalyje tokia skylė būna ,gal kur matėte ,ar turite tokių pirštinių schemą, būčiau dėkinga.
Manau, kad įsivaizduoju, ir manau, kad tokią pirštinę reikėtų megzti dviem virbalais, paliekant vietą nykščiui. Paskui pirštus jau kaip įprasta penkiais Nu matau galvoj, kaip ką reikia daryt, bet paaiškint nemoku Gal kas kitas geriau paaiškins, ar net paveiksliuką kokį įmes
gražios pirštinytės
QUOTE(viosim @ 2011 02 03, 18:14)
Ačiū
Man tos šviesesnės fainos labai
O čia mano - gal jau apsiraminsiu tam kartui su pirštinėmis . Įdėją "nuinternetinau", bet kiek perdariau pagal save
QUOTE(nojura @ 2011 02 05, 11:41)
O čia mano - gal jau apsiraminsiu tam kartui su pirštinėmis . Įdėją "nuinternetinau", bet kiek perdariau pagal save
kokios idomios neiprastos
Sigute sauniai
QUOTE(Sigute*** @ 2011 02 05, 15:26)
mielos pirštinaitės sakai apsiraminai, o tai ką veiksi vakarais, juk jie dar gana įlgoki?
Sigute, žiūriu, kaip konvejeriu
O veikimo tai bus - galima kojines megzti. Kepurę noriu išmokt padaryt, nemanau, kad sudėtinga, bet nemezgus Ai, dar vienas labai fainas riešines internete buvau radus, nežinau, ar prisiruošiu, bet pirštai jau niežti
Dar Velykos jau po biškį artėja, reikės gal kokių zuikių "iškept" .
Planų daug, bet kaip gausis, tai pažiūrėsim
QUOTE(nojura @ 2011 02 05, 12:41)
Šaunu. Šita idėja ir mano archyvuose
Tik ką reiškia tu ruda juosta delninėj daly?