Įkraunama...
Įkraunama...

Pirštinių mezgimas

Sveikos, na mano irgi ne visai pirstines, ale... rodausi

user posted image
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2011 02 01, 11:31)
Sveikos  4u.gif
Galima čia prisinarpliot? smile.gif Labai jau užkrečianti tema, yra ką pažiūrėt ir seilę pavarvint.
Mėgztu megzti. Dideliems darbams kantrybės trūksta, bet mažiems - tokiems kaip kojinės ar pirštinės - užtektinai  ax.gif
Maniškės:
[

thumbup.gif
Tik kažin kam daugiau kantrybės reik? Dideliems paprastais raštais ar mažom knibalynėm g.gif
Atsakyti
Mergaitės,mezgiau vyrukui megztuką ir liko galas siūlų, pagalvojau kad išeitų tokios ale baikeriškos pirštinės,kur per riešą užsisega ir plaštakos viršutinėje dalyje tokia skylė būna blink.gif ,gal kur matėte ,ar turite tokių pirštinių schemą, būčiau dėkinga.
Aišku jeigu supratote ką turiu galvoje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 02 01, 16:08)
thumbup.gif
Tik kažin kam daugiau kantrybės reik? Dideliems paprastais raštais ar mažom knibalynėm  g.gif

Na, mane dabar labai traukia tokios knibalynės, raštai, ornamentai kokie, tai jei tokį megztinį užsidėčiau megzt, tai gal šiame gyvenime ir nebaigčiau smile.gif

QUOTE(meškinija96 @ 2011 02 01, 17:00)
Mergaitės,mezgiau vyrukui megztuką ir liko galas siūlų, pagalvojau kad išeitų tokios ale baikeriškos pirštinės,kur per riešą užsisega ir plaštakos viršutinėje dalyje tokia skylė būna  blink.gif ,gal kur  matėte ,ar turite tokių pirštinių  schemą, būčiau dėkinga.
Aišku jeigu supratote ką turiu galvoje  blush2.gif

Manau, kad įsivaizduoju, ir manau, kad tokią pirštinę reikėtų megzti dviem virbalais, paliekant vietą nykščiui. Paskui pirštus jau kaip įprasta penkiais g.gif Nu matau galvoj, kaip ką reikia daryt, bet paaiškint nemoku doh.gif Gal kas kitas geriau paaiškins, ar net paveiksliuką kokį įmes smile.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
gražios pirštinytės
Atsakyti
QUOTE(meškinija96 @ 2011 02 03, 11:02)
gražios pirštinytės

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viosim @ 2011 02 03, 18:14)

Man tos šviesesnės fainos labai thumbup.gif
O čia mano - gal jau apsiraminsiu tam kartui su pirštinėmis biggrin.gif . Įdėją "nuinternetinau", bet kiek perdariau pagal save ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(viosim @ 2011 02 02, 21:18)

jusų darbeliai visi labai gražūs... thumbup.gif

QUOTE(nojura @ 2011 02 05, 11:41)
O čia mano - gal jau apsiraminsiu tam kartui su pirštinėmis  biggrin.gif

mielos pirštinaitės thumbup.gif sakai apsiraminai, o tai ką veiksi vakarais, juk jie dar gana įlgoki? smile.gif
Na o čia mano vakarų darbeliai smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2011 02 05, 11:41)
Man tos šviesesnės fainos labai  thumbup.gif
O čia mano - gal jau apsiraminsiu tam kartui su pirštinėmis  biggrin.gif . Įdėją "nuinternetinau", bet kiek perdariau pagal save  ax.gif

kokios idomios bigsmile.gif neiprastos thumbup.gif

Sigute sauniai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2011 02 05, 15:26)
mielos pirštinaitės thumbup.gif  sakai apsiraminai, o tai ką veiksi vakarais, juk jie dar gana įlgoki? smile.gif

Sigute, žiūriu, kaip konvejeriu thumbup.gif
O veikimo tai bus - galima kojines megzti. Kepurę noriu išmokt padaryt, nemanau, kad sudėtinga, bet nemezgus ax.gif Ai, dar vienas labai fainas riešines internete buvau radus, nežinau, ar prisiruošiu, bet pirštai jau niežti biggrin.gif
Dar Velykos jau po biškį artėja, reikės gal kokių zuikių "iškept" .
Planų daug, bet kaip gausis, tai pažiūrėsim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2011 02 05, 12:41)
Man tos šviesesnės fainos labai  thumbup.gif
O čia mano - gal jau apsiraminsiu tam kartui su pirštinėmis  biggrin.gif . Įdėją "nuinternetinau", bet kiek perdariau pagal save  ax.gif

Šaunu. Šita idėja ir mano archyvuose ax.gif
Tik ką reiškia tu ruda juosta delninėj daly? g.gif
Atsakyti