Įkraunama...
Įkraunama...

Pirštinių mezgimas

Jetau jetau ,Sigute, kooooooks goooožis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Tai bent darbščios rankelės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lupita 77 @ 2011 01 17, 20:32)
Jetau jetau ,Sigute, kooooooks goooožis thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Tai bent darbščios rankelės drinks_cheers.gif

Ačiū, bet žinok galvoju jog pačios gražiausios dar nenumegztos lotuliukas.gif juk kuo tolyn tuo gražyn blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2011 01 17, 14:56)
Gražus raštelis, reikės "nubeždžionauti", rodausi savas margikes. smile.gif

Gražus raštas thumbup.gif
Atsakyti
Labai gražus raštelis margų pirštinaičių. Grožis slypi paprastume. Tiesiog šaunuolė.
Atsakyti
draugaujancioms tik su vaseliu pamokele , kaip nusinerti kumstines pirstines smile.gif
Atsakyti
Mano pirmosios pirštinės 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2011 01 21, 11:22)
Mano pirmosios pirštinės  4u.gif

Nuostabios. Aš mezgiau tokias, tik modifikavau. Žinau kiek darbelio. Super.
Gal su specialiu antpirščiu mezgi?
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2011 01 21, 10:36)
Nuostabios. Aš mezgiau tokias, tik modifikavau. Žinau kiek darbelio. Super.
Gal su specialiu antpirščiu mezgi?

Ačiū už pagyrimą 4u.gif blush2.gif Mezgiau be antpirščio, ir apskritai, tai pirmas mano bandymas megzti spalvotai ax.gif
Sudėtingiausia buvo abi pirštines numegzti vienodo dydžio, vieną teko ardyti ir permezginėti iš naujo doh.gif Bet pats visas procesas nerealiai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2011 01 21, 12:14)
Ačiū už pagyrimą  4u.gif  blush2.gif  Mezgiau be antpirščio, ir apskritai, tai pirmas mano bandymas megzti spalvotai  ax.gif 
Sudėtingiausia buvo abi pirštines numegzti vienodo dydžio, vieną teko ardyti ir permezginėti iš naujo  doh.gif  Bet pats visas procesas nerealiai patiko  thumbup.gif

Užkabliuoja tikrai mirksiukas.gif Kaip ir riešinės
Atsakyti
Labai gražios pirštinaitės, Šilinge. Tikrai nepasakyčiau, kad pirmas darbas.
Atsakyti
user posted image

user posted image

patarkit kaip uzbaigti, nes niekaip neiseina, zodziu, 2 aprasymus perskaiciau, bet nieko nesupratau.
suimti moku, bet arba per smaila, arba per ilga gaunasi.
pirmoj foto matosi, kad kazkas ne taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganiukstiene: 22 sausio 2011 - 11:19
Aš pirštinaites užbaiginėju labai paprastai: kai ant virbalų lieka kokios 8 akys, nukerpu siūlą, įveriu jį į adatą ir patį viršų supeltakiuoju, šiek tiek labiau pritraukdama kraštines akis, kad susidarytų ovalas.
Atsakyti