Įkraunama...
Įkraunama...

Pirštinių mezgimas

oi kokios grazios wub.gif aciu tau labai, ketinu jas nesioti prie svarkelio triju ketvirciu rankovemis, tad pirstines turetu buti iki alkunu, tik nezinau kaip daryti ta ilgaja dali, ar uzsegama, ar ne, jei uzsegama, tai ar sagutemis ar uzsleptu uztrauktuku...
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2007 07 08, 22:15)
oi kokios grazios wub.gif aciu tau labai, ketinu jas nesioti prie svarkelio triju ketvirciu rankovemis, tad pirstines turetu buti iki alkunu, tik nezinau kaip daryti ta ilgaja dali, ar uzsegama, ar ne, jei uzsegama, tai ar sagutemis ar uzsleptu uztrauktuku...

ir man reikia pirstiniu prie 3/4 rankoviu plosciuko... gali buti siuvamos, gali buti neriamos:)
o uzsegimas turbut reikalingas, jei medziaga/nerinys gali slysti zemyn. o siaip sagutes ir puosti gali smile.gif
Atsakyti
as tikiuosi moderatoriai nesupyks, bet laaabai noreciau ismokt kojines megst gal kas turi paaiskinima kad ir visiska tundra suprastu. neiseina man nors tu ka...
Atsakyti
As niekaip nerandu informacijos, kaip suformuoti kumstiniu pirstiniu nykscio skyle ir kaip po to pradeti mekzti nyksti. Gal galit kas padeti? Aciu...
Atsakyti
Pradėjus megsti paprastuoju mezgimu,mezgami nykščio takeliai .Pirštinės akys padalinamos į 2 lygias dalis:delną ir viršutinė dalį Nykštys per 3 akis pasislinkęs į delno pusę. 2 akys paliekamos nykšcio takeliui.Iki nykščiomesgama 7 cm,kas 5 eilė abiejose takelio pusėse pridedant po 1 aki pridedama 10 akiu Gautos 12 akiu surenkamos ant ziogelio,ir ant virbalo uzdedama 6 akys 6cm mezgami paprastuoju mezgimu rolleyes.gif sėkmės doh.gif
Atsakyti
Ooo, sudetinga doh.gif Bet kaip nors bandysiu g.gif Labai aciu smile.gif
Atsakyti
o man pirstuotos pirstines, tai jau aukstoji matematika g.gif
Atsakyti
Pirštinės (spausti ant paveikslėlio):

user posted image
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2007 09 01, 21:07)
ir man reikia pirstiniu prie 3/4 rankoviu plosciuko... gali buti siuvamos, gali buti neriamos:)
o uzsegimas turbut reikalingas, jei medziaga/nerinys gali slysti zemyn. o siaip sagutes ir puosti gali  smile.gif

o tu pabandyk anksciau parodytas pirstines pailginti, mat as irgi kaip tik turiu 3/4 rankoviu paltuka ir zadu sias pirstines kiek pakeisti smile.gif
pabandyk isiuti koki nematoma uztrauktuka arba sagutes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almantė_k: 23 lapkričio 2007 - 22:43
Man tai pirstuotos neiseina schmoll.gif
Bet mano mama kai jau numezaga thumbup.gif
Atsakyti
padekit man, kaip jus uzbaigiat kumstines pirstines... is dvieju pusiu ar kaip kojine is keturiu? blush2.gif
gal galit placiau aprasyt... apziurejau belekiek pirstiniu visos skirtingai uzbaigtos doh.gif
Atsakyti
gal kas dar nertu vaseliu pirstiniu schemu turi, prasau idekit, man naujiems reikia, as vienu turiu veliau idesiu, bet man ilgu ir idomiu reik
Atsakyti