Šaltukas ir mane privertė per vakarą gelbėt padėtį. Nėriau 2 siūlais - vienas pusiau mohera, kitas pusiau angora, grįš paaugliukė iš gimnazijos, tai žinosiu kaip su šiluma
Ne stebuklas, bet parodysiu
laba
turiu klausima,kaip sitaip grazai uzbaigiat pirstines? kaip mazint akiu skaiciu? pas mane jos grieztai trikampiu ir ma taip negrazu
turiu klausima,kaip sitaip grazai uzbaigiat pirstines? kaip mazint akiu skaiciu? pas mane jos grieztai trikampiu ir ma taip negrazu
QUOTE(Ritule @ 2010 12 06, 10:30)
laba
Aš paprastai nuleidinėju ne tose pačiose vietose, nu tiesiog per visą pirštinytę vis suimu,tai kažkaip nesigauna trikampis . Su vašeliu tai ir viasai liuks
QUOTE(Ritule @ 2010 12 06, 10:30)
laba
Pabandyk mažinti kiekvieno virbalo pradžioje, ir nebus trikampis.
QUOTE(mama-gita @ 2010 12 06, 09:49)
Aš paprastai nuleidinėju ne tose pačiose vietose, nu tiesiog per visą pirštinytę vis suimu,tai kažkaip nesigauna trikampis . Su vašeliu tai ir viasai liuks
QUOTE(vijjole @ 2010 12 06, 12:47)
Pabandyk mažinti kiekvieno virbalo pradžioje, ir nebus trikampis.
aciu
Labai grazios pirstines su katinukais ir su bumbuliukais
Mano komplektas.Klasikinis.
QUOTE(rasa32 @ 2010 12 06, 16:05)
Rasa32, Jūs apskritai klasiška moteris
Rasa labai grazus komplektukas, spalvos mielos
Kakzas klause kaip atrodytu dvigubos pirstines, tai mazdaug taip
Kakzas klause kaip atrodytu dvigubos pirstines, tai mazdaug taip
QUOTE(aidaa @ 2010 12 07, 18:08)
Rasa32, Jūs apskritai klasiška moteris