Pirštinės dukroms
Mokausi naujovių
Ir as noriu pasigirti. Tik va kepurytes modeliukas nenorejo demonstruoti.
QUOTE(meda2006 @ 2010 03 07, 20:03)
Kepuryte tikrai butu sauniau matyti ant modeliuko, bet pirstinaites labai mielos, saunios. Nenuostabu, kad modeliukas jas demonstravimui pasirinko
O aš, mergaitės, noriu parodyti savo mamos darbus
Pirštiniukų rodymasis
Dukružei
Dukružei
Sveiki. Labai gražios jūsų visos pirštinaitės. Super Gal galit man kas patarti. Numezgiau pirštuotas pirštines, bet tarpuose tarp pirštų gavosi visai nemažos skylutės. Ką dariau ne taip?
sveikos darbstuoles laaabai reikia pirstiniu rastu...na zinote,tokiu senoviniu.temos pradzioje duotos nuorodos jau tuscios ..kazkur esu maciusi ju daug,bet dabar,kai labai reikia-nerandu..manau praverstu ir audimo rastai .buciau be galo dekinga,jei kuri mamyte pasidalintu su manimi
QUOTE(tiklis @ 2010 09 05, 19:26)
sveikos darbstuoles laaabai reikia pirstiniu rastu...na zinote,tokiu senoviniu.temos pradzioje duotos nuorodos jau tuscios ..kazkur esu maciusi ju daug,bet dabar,kai labai reikia-nerandu..manau praverstu ir audimo rastai .buciau be galo dekinga,jei kuri mamyte pasidalintu su manimi
Čia tikrai yra nemažai visokių
http://www.garnstudi...ri_oversikt.php
laaabai aciu uz pagalba. butent tai ko reikejo..
laba diena
turiu prasyma, gal zinot kaip reikia nerti pristinaites noriu sesei dovana padaryt
turiu prasyma, gal zinot kaip reikia nerti pristinaites noriu sesei dovana padaryt