Įkraunama...
Įkraunama...

Pirštinių mezgimas

QUOTE(daugvaikuciu @ 2010 01 27, 22:58)
Labai grazios jusu spalvotos pirstinytes 2 viename.
O kriksto suknyte...kaip pasaka bigsmile.gif

notworthy.gif
Atsakyti
Dukriuko Kumštinukės . tongue.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Laba diena,
Labai saziningai perverciau visa temele , puslapi po puslapio. Labai tikejausi rasti kokia schemute kaip nuimti akis pirstines gale. Taip trikampiu nusmailinant. Mezgu su pynute per viduri ir kitaip niekais nebus grazu. Praradau vilti pati sugalvoti, baigiu siulus suvelti ir aplamai, tuoj ziema pasibaigs doh.gif

Nors..nera to blogo, kas neiseitu i gera. Prisiziurejau tokiu grozybiu wub.gif Kokios jus saunuoles.
O gal ir negerai g.gif , nes uzsikreciau pirstiniu liga, kaip tik sias iveiksiu-imsiuos bandyti jusu parodytu ideju wub.gif

Trumpiau, Gal kas man papasakotu, kaip pabaigiamos pirstines, tokiu aiskiu trikampiu is dvieju pusiu user posted image
Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2010 01 28, 20:24)
Trumpiau, Gal kas man papasakotu, kaip pabaigiamos pirstines, tokiu aiskiu trikampiu is dvieju pusiu user posted image

Lengviau nebūna mirksiukas.gif
Pirmas virbalas-pirma akis nukeliama, antra išmezgama gerai, oer ją perkeliama nukelta pirma akis.
Antras virbalas - paskutinės dvi akys sumezgamos viena gerąja iš kairės.
Trečias kaip pirmas
Ketvirtas kaip antras.

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Na aš nuiminėju kiek kitaip: delno šonuose visada palieku dviejų gerų akių takelį, o greta jo sumezginėju po dvi akis. Pradėdama sumezgu iš viršaus, baigdama - iš apačios.
Išeina va taip:
user posted image
Atsakyti
Aciukas, pabandysiu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(viosim @ 2010 01 28, 21:36)
Na aš nuiminėju kiek kitaip: delno šonuose visada palieku dviejų gerų akių takelį, o greta jo sumezginėju po dvi akis. Pradėdama sumezgu iš viršaus, baigdama - iš apačios.

Žinai, manau, taip dar geriau. 4u.gif Pabandysiu ir aš mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos,kiek akiu uzsimetat megzdamos sau kumstines pirstines? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutic @ 2010 01 29, 16:36)
merginos,kiek akiu uzsimetat megzdamos sau kumstines pirstines? bigsmile.gif

Priklauso nuo siūlų, nuo rašto. Spalvoti raštai mezginį "sutraukia", tai vaikiškos, kurios buvo iš 48 akių (atnara 36), man gerokai mažos. Turiu lentelę kiek kur reikia dėti. Gal vėliau įkelsiu, bet lyg čia kažkuriam psl mačiau. g.gif
Atsakyti
Stai mergaites, pirmosios mano mumegztos pirstines. Su jusu pagalba ax.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2010 02 02, 21:04)
Stai mergaites, pirmosios mano mumegztos pirstines. Su jusu pagalba  ax.gif

Puikios thumbup.gif Raudonos ir karštos wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pasiruosiau kitiem salciam biggrin.gif
user posted image
Atsakyti