ir raštuotos ir pirmosiso labai gražios
QUOTE(Jūratė V. @ 2010 01 21, 12:55)
Sveikos merginos, prieš keletą dienelių nuoširdžiai perksiaciau visą temą, o dabar jau galiu savo pirmosiomis pirštinėmis pasigirti
Na gi labai šaunios pirštinės! Tik sakyk, labai jau įdomiai čia tas delniukas padarytas... Ar čia nunertas ir ant viršaus prisiūtas, ar čia iškart kažkaip nėrei ir sujungei? Nelabai suprantu... Papasakok, kaip darei?
QUOTE(viosim @ 2010 01 20, 23:42)
Paprastutės raštuotos
Labai mielos
QUOTE(dodone @ 2010 01 21, 13:59)
Na gi labai šaunios pirštinės! Tik sakyk, labai jau įdomiai čia tas delniukas padarytas... Ar čia nunertas ir ant viršaus prisiūtas, ar čia iškart kažkaip nėrei ir sujungei? Nelabai suprantu... Papasakok, kaip darei?
Ačiū
Ant delniuko surinkau akis ir nuo jų pradėjau nerti, tai pirma eilė gavosi kaip ir prinerta jau prie pirštinytės, o paskui nunėriau tiek, kad gražiai žiūrėtusi ir prisiuvau. nežinau ar suprantamai paaiškinau zodziu pirma eilė prinerta prie pirštinės paskui jau nerta neprineriant, o nunėrus kiek reikia, prisiuvau
QUOTE(saldainia @ 2010 01 20, 19:31)
LABAI FAINA 2 IN1
Ačiu
QUOTE(vitalija.vilke @ 2010 01 20, 20:05)
Man patiko pirštinės du viename, gera idėja!
Va baigsiu numegzti sūneliui šaliką ir reiks man pabandyti tokias nusimegzti, tik kaip padaryti ta gobtuvą ant numegztu pirštukų: primegzti ar prisiūti?
Va baigsiu numegzti sūneliui šaliką ir reiks man pabandyti tokias nusimegzti, tik kaip padaryti ta gobtuvą ant numegztu pirštukų: primegzti ar prisiūti?
Ačiu
Surinkau viršutinės dalies akies, o iš apatinės pusės uždėjau.
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 01 20, 23:35)
Įspūdinga Bet ir vargelio čia užtektinai
Ačiu
Ir daug lengviau negu pirštuotas pirštines megzti.
Paprastutės raštuotos
Labai fainos:)
QUOTE(Jūratė V. @ 2010 01 21, 12:55)
Sveikos merginos, prieš keletą dienelių nuoširdžiai perksiaciau visą temą, o dabar jau galiu savo pirmosiomis pirštinėmis pasigirti
Rezultatas tikrai vertas įdėtų pastangų
labuka
o as nuneriau pacias pirmasias pirstinytes, tik gimusiam leliukui nuo pirmu dienu
o as nuneriau pacias pirmasias pirstinytes, tik gimusiam leliukui nuo pirmu dienu
Labai labai mielos pirstinytes....
Kokios mielos, Shura.
Ir ačiū už gražius žodelius mano raštuotosioms
Ir ačiū už gražius žodelius mano raštuotosioms
[quote=Shura,2010 01 22, 15:48]
labuka
ir as noriu numegzti ar nunerti savo busimam leliui pirstinytes, tik va su dydziais man problema... neisivaizduoju kokios ju rankytes buna...
labuka
ir as noriu numegzti ar nunerti savo busimam leliui pirstinytes, tik va su dydziais man problema... neisivaizduoju kokios ju rankytes buna...
Na va noriu parodyti savo sesytei megztas pirstines. Dar niekada nebuvau bandzius megzt pirstiniu, bet va pabandziau ir visai neblogai gavosi.. Kol nepabandai viskas atrodo taip sudetinga, bet va numezgiau ir nieko cia sunkaus pasirodo... Kaip sakoma gyveni ir mokaisi...
gal galetumet parasyti kaip ta rasta megzti? labai grazu
http://tv.delfi.lt/video/ZO9QJrH6/ va cia tai moteryte pavaro