reikes ir man kokias pirstinukes numegzti:)
QUOTE(linejka16 @ 2009 08 01, 19:45)
Sveikutės Tai va radau pirštines kurios man labai patinka, atrodo nesudėtingas mezgimas, o kaip man , pradedančiajai turėtų būti kaip tik, bet gal kas nors pagelbėtų su ta "pyne", per visą pirštinės ilgį? gal schemą kokią turit ar pan?
http://farm2.static....bd3d3b8.jpg?v=0
http://farm2.static....bd3d3b8.jpg?v=0
Cia gi Belos pirštinės is Twilight! Pasigirsiu - keletą numezgiau (bet žiūrėjau ne į schemas, o į nuotraukas):
"Klasikinė" versija:
Kita:
QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2009 09 13, 10:26)
Cia gi Belos pirštinės is Twilight! Pasigirsiu - keletą numezgiau (bet žiūrėjau ne į schemas, o į nuotraukas):
Gražios pirštinės QUOTE(paukščiukas @ 2009 09 21, 09:36)
Mano pirmas blynukas
Gražios
QUOTE(paukščiukas @ 2009 09 21, 08:36)
Akis pridėti paprastai - užmetimas, tik mezgant užmetimą, reikia perkryžiuoti, kad nesigautų skylė - virbalu kabinti siūlą iš apačios.
QUOTE(ruci @ 2009 09 21, 10:01)
Gražios
ačiū
QUOTE(Jūržolė @ 2009 09 21, 10:02)
Akis pridėti paprastai - užmetimas, tik mezgant užmetimą, reikia perkryžiuoti, kad nesigautų skylė - virbalu kabinti siūlą iš apačios.
reiks pamėginti, nes dabar gavos su skylutėm . o ir su pridėjimu baisiai vargau
QUOTE(paukščiukas @ 2009 09 21, 09:10)
ačiū
o koks vargas su pridėjimu? Paprastas užmetimas ir akis jau pridėta
sveikos, greitai ir as bandysiu pirstines narpliot
QUOTE(Jūržolė @ 2009 09 21, 11:53)
o koks vargas su pridėjimu? Paprastas užmetimas ir akis jau pridėta
na tikriausiai reikia įgudžių, antra pirštinytė jau lengviau mezgėsi . Man kai reikėjo pramegzt užmetimą nelabai gavosi
QUOTE(paukščiukas @ 2009 09 21, 16:49)
na tikriausiai reikia įgudžių, antra pirštinytė jau lengviau mezgėsi . Man kai reikėjo pramegzt užmetimą nelabai gavosi
3-4 porą megzi žiūrėdama į televizorių . Kantrybės ir toliau viskas seksis puikiai
Man labiausiai patinka universalios pirstines, na, kur pirstuotos ir ant virsaus uzsideda kumstines virsus
Gal galit patarti is kokiu siulu silciausios pirstinaite gaunas? Saltmire esu, tai reik sau padet, o vilnos nesiot negaliu, beria
Gal galit patarti is kokiu siulu silciausios pirstinaite gaunas? Saltmire esu, tai reik sau padet, o vilnos nesiot negaliu, beria