Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sušerti šuniukui tabletę nuo kirminų

QUOTE(Aidulia @ 2009 11 07, 21:46)
aha, aš irgi nesupratau. Paaiškink. Nes šiandien nu privargau su tablete doh.gif  ( ne nuo kirmėlių). Veterinaras parodė kaip suduoti. Na, pas jį prarijo puikiai, maniau, nėr čia kas. Tai vajetus kiek vargom su vyru wacko.gif : įkišu giliai, suspaudžiu nosytę, šuniukas sėdi ir žiūri į mus doh.gif . Paleidžiu, išspjauna. Bandžiau į duonytės trupinį vynioti- duonytę suvalgo, tabeltę išspjauna biggrin.gif . Jau atrodė, kad pavyko, prarijo. Nuleidom nuo stalo ( inkvizicinio biggrin.gif ): ogi žiūriu, pas vyrą prie pirštų tabletė prikibusi wacko.gif . Vėl iš naujo. Na šiaip taip pavyko. Bet ryt vėl tas pats laukia. Taigi tema man aktuali 4u.gif

man regis jus nepakankamai toli idedat tabletyte turbut tik ant liezuvuko galo? as idedu taip toli kiek galiu,prie gerklytes tai kai uzspaudziu jam snukuti nieko maziui nebelieka tik praryti blush2.gif mum jokie skanestai/apgavystes nepadejo tai tik toks budas beliko rolleyes.gif

As dar norejau paklausti ar galima tirpinti vandenuku tablete? Taip kur kas lengviau butu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julya: 07 lapkričio 2009 - 21:55
QUOTE(julya @ 2009 11 07, 22:53)
man regis jus nepakankamai toli idedat tabletyte turbut tik ant liezuvuko galo?

ne, tikrai įkišu prie gomurio. Bet matyt, ne taip kaip reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidulia @ 2009 11 07, 21:58)
ne, tikrai įkišu prie gomurio. Bet matyt, ne taip kaip reikia unsure.gif

o palenkiat galvyte i virsu?
Atsakyti
Aš arba įkišu giliai į gerklę ir palaikau užspaudusi snukutį arba sutrupinu tabletę ir sumaišau su maistu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(...Šlapia Jorkė... @ 2009 11 07, 22:00)
Aš arba įkišu giliai į gerklę ir palaikau užspaudusi snukutį arba sutrupinu tabletę ir sumaišau su maistu mirksiukas.gif

ir suvalgo normaliai? g.gif maniskis tai raukesi siaubingai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 11 07, 23:00)
o palenkiat galvyte i virsu?

ne bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidulia @ 2009 11 07, 22:13)

As palenkiu,gal del to ir nuryja nes neber kur detis blush2.gif
Atsakyti

QUOTE(julya @ 2009 11 07, 21:03)
ir suvalgo normaliai?  g.gif  maniskis tai raukesi siaubingai  lotuliukas.gif

o maniškis net apeina,nevalgo nors tu ką,tad aš įkišu ir nosim papučiu.. ax.gif
Atsakyti
Aš saviškiui dar kokiame tepamame sūriuke apvolioju arba svietuke, kad geriau slystu. Vakar sudaviau Drontal+. Nežinau, bet maniškis po šių vaistukų visai nemiega naktį.(jau ne pirmas kartas) Vaistus specialiai sudaviau ryte, sakau iki vakaro praeis, bet ne, vėl bemiegė naktis. Jis tieiog blaškosi: nuo lovos ant žemės, bėga į kitą kambarį, ten kiek pabuvęs vėl atgal. Kodėl taip yra? Išmatose jokių kirmėlyčių nesimato, galvoju, kad jų ir neturėjo. Gal jam tie vaistai netinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(julya @ 2009 11 07, 21:33)
nelabai supratau  blush2.gif  ax.gif

turbūt turėjo omeny KAKLIUKĄ mirksiukas.gif tik kam su kumščiu? baisiai kažkaip skamba, tiesiog su pirštais pakutenat/paglostot ir viskas; metodas tikrai geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 11 08, 12:37)
turbūt turėjo omeny KAKLIUKĄ

Nu? Gerklės pusėje ar sprando? unsure.gif ( tempk čia jus už liežuvio biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Aidulia @ 2009 11 08, 11:40)
Nu? Gerklės pusėje ar sprando? unsure.gif ( tempk čia jus už liežuvio biggrin.gif )

kakliukas ir yra kakliukas, o ne sprandukas mirksiukas.gif
nu gerai, bandom iš naujo:
įkišam tabletę kuo giliau, užveriame burną, pakeliam čiut galvą aukštyn, atverdami kaklą/krūtinę na ir paglostome greitai tenais. Momentaliai praryja. Beje, šitas fintas yra iš forumo, kažkas jau aprašinėjo
Atsakyti