Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sušerti šuniukui tabletę nuo kirminų

QUOTE(Tippa @ 2009 01 10, 23:25)
Kazin ar galima Caniverm tabletes ketvirti ar puse (skirta 10 kg) duoti 2 kg 3 men. suniukui? Pirkau didesniam suniu, bet dabar namie is kazkur atsirado maziukas  smile.gif  Dar turiu Dahinel Plus, siu skaiciau, kad galima duoti puse tabletes, kai svoris iki 5 kg. Galvoju kuri tablete geresne, t.y. nepaleis viduriu ar nesupykins??

Sumaitinau 0,5 tabletes Dahinel Plus, mazdaug po 30 min - valandos suniukas per 4 bandymus atrijo viska ka turejo skrandyje, valge mazdaug pries 4 val iki tabletes.
Tai tikriausiai is naujo tablete reikes bandyt sumaitint, nenusikirmelins dabar?
Atsakyti
QUOTE(Tippa @ 2009 01 11, 20:27)
Sumaitinau 0,5 tabletes Dahinel Plus, mazdaug po 30 min - valandos suniukas per 4 bandymus atrijo viska ka turejo skrandyje, valge mazdaug pries 4 val iki tabletes.
Tai tikriausiai is naujo tablete reikes bandyt sumaitint, nenusikirmelins  dabar?

Aš manau, bent kelias dienas palaukite, ir verčiau pasirinkite kitą preparatą (pvz., Drontal). Mano vienas šuo nuo Dehinel irgi vemia.
Atsakyti
Mums puikiausias šis būdas:
Padėkite tabletę kaip galima giliau ant liežuvio. Suimkite šuns žandikaulius ir kurį laiką neleiskite šuniui išsižioti, nestipriai papūskite šuniui į nosį. Tai privers šunį nuryti tabletę. Kad įsitikintumėte, jog šuo tikrai prarijo tabletę, duokite jam skanėstą. Šunį pagirkite. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2009 10 09, 21:25)
Mums puikiausias šis būdas:

O man geriausias štai toks metodas hihihi.gif:
-Pražiodau "mažutę" (mūsų "senei" jokių paskaninimų ar "apgavysčių" nė nereik thumbup.gif).
-Na, ir įkišu jai gerklėn 3 tabletes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 11 spalio 2009 - 18:35
QUOTE(Borzika @ 2009 10 11, 20:33)
O man geriausias štai toks metodas hihihi.gif:
-Pražiodau "mažutę" (mūsų "senei" jokių paskaninimų ar "apgavysčių" nė nereik thumbup.gif)
-Ir įkišu gerklėn 3 tabletes biggrin.gif

maniškis nenuryja taip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2009 10 11, 19:35)
maniškis nenuryja taip

Vadinas, blogai/neteisingai įkiši mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2009 10 11, 20:37)
Vadinas, blogai/neteisingai įkiši  mirksiukas.gif

Nežinau, bet papūtus į nosį nuryjo.. ax.gif
Atsakyti
Sveiki visi smile.gif žodžiu skaičiau,kad reikia šuniukui suduoti kas 3 mėnesiai tabletę nuo kirminų...tai va, man regis mums jau atėjo tas laikas ax.gif Tik dabar galvoju, suduosiu tą tabletę ir per kiek laiko ji suveikia? Kad tokiu atveju, jei turi kirmėlių, nepadarytų man siurprizo namie (beje, butu jau 2as kartas) doh.gif Tai va, gal kas žinot, per kiek laiko suveikia tabletė? g.gif
Atsakyti
Noreciau paklausti kokios siuo metu geriausios tabletytes nuo kirminu?
Ir kas kiek laiko reikia duoti suniui siuo tabletyciu? (Nes dauguma vis skirtingai sako g.gif )
Atsakyti
zinau,kad yra toks metodas,jog padedi tablete kuo giliau i burnyte, ir tada su kumsciu svelniai patrini mazdaug toje vietoje esanti kailiuka tik is isores... tada suo greiciau nuryje... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(xjxuxsxtxex @ 2009 11 07, 21:28)
zinau,kad yra toks metodas,jog padedi tablete kuo giliau i burnyte, ir tada su kumsciu svelniai patrini mazdaug toje vietoje esanti kailiuka tik is isores... tada suo greiciau nuryje... unsure.gif

nelabai supratau blush2.gif ax.gif

as saviskiui tik viena syki esu davusi bet idejau i burnyte ir tiesiog palaikiau suspaudus kad neisspautu,o nurytu smile.gif aisku po to gal 30min ignoravo mane bet nieko atsileido paskiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julya: 07 lapkričio 2009 - 21:35
QUOTE(xjxuxsxtxex @ 2009 11 07, 22:28)

aha, aš irgi nesupratau. Paaiškink. Nes šiandien nu privargau su tablete doh.gif ( ne nuo kirmėlių). Veterinaras parodė kaip suduoti. Na, pas jį prarijo puikiai, maniau, nėr čia kas. Tai vajetus kiek vargom su vyru wacko.gif : įkišu giliai, suspaudžiu nosytę, šuniukas sėdi ir žiūri į mus doh.gif . Paleidžiu, išspjauna. Bandžiau į duonytės trupinį vynioti- duonytę suvalgo, tabeltę išspjauna biggrin.gif . Jau atrodė, kad pavyko, prarijo. Nuleidom nuo stalo ( inkvizicinio biggrin.gif ): ogi žiūriu, pas vyrą prie pirštų tabletė prikibusi wacko.gif . Vėl iš naujo. Na šiaip taip pavyko. Bet ryt vėl tas pats laukia. Taigi tema man aktuali 4u.gif
Atsakyti