Visada buvau gana ramus vaikas, tyli, neturejau labai dideliu noru, necypdavau nei daiktu, nei dar kazko, pazymiai visados buvo geri. Bet su sese lupti gaudavom nuolatos, del ivairiausiu priezasciu pvz nesusitvarkem kambario, susirgom ir pan. smulkmenos. Neprisimenu nei vieno karto, kai buvau kazka rimto padarius. Musdavo nuo pat vaikystes, kiek tik pamenu, dabar kai pagalvoji, ka ten 5 m vaikas labai susitvarkys, bet mamai atrode kitaip.
O dar musimus lydedavo isterijos. Mama galedavo klykti puse dienos, ismesti visus daiktus is spinteliu, nes jai atrodydavo netvarkinga, ismest zaislus per balkona. Kai isterija jau visai issismarkaudavo, net nebesuprasdavau del ko viskas kilo, nes klykdavo del absoliuciai visko. Ir pastoviai girdedavau ( ir tebegirdziu) fraze :"nesdinkis is namu". Na bent jau kas dvi savaites. Vaikysteje tada bijodavau, po kiek laiko su sese emem nekreipti demesio, nes ta fraze tapo jau pernelyg iprasta

O kas baisiausia, kad vaikysteje maniau, jog bent karta i savaite musimas ir isterija namuose yra normalu, tik kai augau, susivokiau, kad gal ne pas visus taip

Mano mama visada rupinosi musu buitimi, bet ne santykiais su savo vaikais. Ir man kazkaip naturaliai gavosi, kad as nustojau jai isvis kazka pasakoti apie savo gyvenima. Nes kai nieko nepasakoji, tuomet isterijai uzejus ji negales nieko apie tave bjauraus "ismesti"

Laukiu komentaru apie sia situacija