Įkraunama...
Įkraunama...

Kokios jūsų vaikystės nuoskaudos

QUOTE(sima:( @ 2006 12 30, 20:22)
Mano pati didziausia vaikystes nuoskauda yra ta kad mane seksualiai tvirkino mano giminaitis. Tai vyko tol kol pradejau lankyti mokykla. Nemokejau tevams paaiskinti sakiau tik kad prie manes lenda bet jie nieko nesuprato ir toliau palikdavo pas gimines nes patys dirbo ir negalejo manes priziureti. Kaip jis prie manes lysdavo labai gerai pamenu dar nuo to tebepykina. Tada supratau tik tai kad man labai nemalonu daugiau nieko. Tik augdama emiau viska suprasti bet tevams jau nieko nebesakiau. Nekenciau ju uz tai kad nesugebejo manes apginti, nekenciu saves kad tai turejau isgyventi. Kad esu nenormali pastebejau tada kai klasiokem, draugem eme rupeti vyriskoji gymine. Kai jos eme dazytis puostis kad tik jiems patiktu. As save visiem pateikdavau kaip belyte asmenybe. Laikiausi distancijos. Nuo manes iki vyriskos asmenybes visada buvo didelis tarpas. Mane dar ir siandien nupurto tarsi elektra jei kas nors is ju prie manes prisiliecia. Apie jokia draugyste ar meile nera net kalbos. Tevai stebedavosi kodel as tokia drovi as gedyjuosi saves gedyjuosi savo kuno.Gyvenu viena uzsidariusi po devyniom spynom. Noreciau auginti vaikus buti motina. Bet as negaliu nusirengti net pries ginekologa. Nesu nei karto ten buvusi siurpas nupurto vien apie tai pagalvojus. Prakeikiau ta sutverima kuris mane padare invalide. Manyje vien neapykanta pradedant savimi ir baigiant visu pasauliu

Pritariu visom del pagalbos pas psichologa 4u.gif zinok jei dabar neislysi is tos bedos veliau dar sunkiau bus... verysad.gif siaubas...negaliu kodel yra tokiu debilu... zinai tau reiktu tikrai ir mamai papasakot, tada sita issigimeli bent moraliskai nubaust galima butu arba ta pati jam padaryt mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Klausimelis2006 @ 2006 08 29, 17:25)
    Na prisidirbai mergyt. Liepe man gultis i lova grieztu balsu. Numove kelnes, pasieme berzine rykste ir taip prilupo, kad visa gyvenima atsiminsiu. Dabar uz tai jai dekoju!
            Noreciau isgirsti jusu isgyvenimu.

Kaip gerai, atėmė savigarbą ir dar užtai dėkoja bigsmile.gif clap.gif
Atsakyti
esu gavusi ir ne karta doh.gif tomis minutemis noredavau kad geriau jau tie tevai numirtu ir gyvenciau vaiku namuose doh.gif Prisiekiau sau kad niekada nemusiu savo vaiku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingeb @ 2006 10 05, 00:31)
Na ir dar buvo toks atvejis, kai tėvai per blatą gavo tokius kelis labai krūtus plastmasinius penalus su visais pieštukais, etc. bėda tik ta, kad labai jau jie lengvai dūždavo. Tėvai juos pasidėjo maždaug kam nors padovanot (nu irgi logikatais laikais buvo, geriau kam nors padovanot, nei  savo vaikams gerą daiktą duot...).

atsimenu ir aš tokią logiką mad.gif koks nors gražesnis rūbas, skanėstas ar žaislas būdavo paslepiamas ir rezervuojamas padovanojimui. atsimenu, viena teta man atsiuntė iš Amerikos barbę su daug suknelių ir batelių. mama pareiškė, kad man jos nereikia, nes aš jau vieną turiu, ir padėjo į spintą. vėliau padovanojo mano pusseserei (nors ta irgi turėjo barbių).
dar atsimenu tokią gražią maikutę su žvėriukais. buvau dar darželinukė. aš labai tos maikutės norėjau, bet mama ją irgi paslėpė padovanojimui. po kiek tai metų apsižiūrėjo -- kad neturėjo kam padovanoti. o aš jau buvau per didelė ją nešiot. smulkmena, bet kažkaip pikta bash.gif
Atsakyti
mano vaikystė buvo iš tikrųjų visai normali ir pilnavertė, bet tėvams šiokių tokių nuoskaudų jaučiu.
pirma už tai, kad mušdavo diržu ir kitaip bausdavo už visiškus niekus. tokius kaip kad pargriuvau ir išsitepiau, šokinėjau ant lovos, nenorėjau valgyti ar pietų miegoti, mokykloje -- jei gaudavau blogą pažymį.
antra už tai, kad labai supriešino su sese. man liepdavo jos klausyti, jai -- mane prižiūrėti. tai viena kitai ištisai gadinom nervus.
o labiausiai už tai, kad neleido mokytis dailės. visad labai mėgau piešti, labai norėjau lankyt menų gimnaziją, ar bent jau kokią dailės studiją. ir neleido verysad.gif tėvų požiūriu -- tepliorius -- ne amatas, ir reik mokytis rimtus dalykus. atseit, jei piešiu, man visai neberūpės pamokos. už tai po šiai dienai negaliu jiems atleist.
Atsakyti
man jau 26eri ir tikrai jokiu nuoskaudu nepamenu...jei ka tai nesu gavus i uzpakali nei vieno karto, bet tikrai nesu islepinta ar kazkas tokio, su manim visada snekejo, nemuse, o bande pasikalbeti, ir tai veiksmingiau manau uz musima
Atsakyti
buvau baisi akiplesa doh.gif
nuo tevo(AA)
gavau per veida biggrin.gif
(prisirijau tabletku)zudziausi lotuliukas.gif dabar juokinga

o seip turejau panasios patirties kaip ir viena is jusu

buvau tvirkinama mokykloja
nuo 7 metu(niekam nesakiau,geda buvo)10metu iskiloja su pavaduotoja ir dar keliom mergyckom uzvedem kalba(pasirodo ne as viena buvau,glostoma,laizoma........)NEPATIKEJO doh.gif

BAISU,tylejau ir niekam nieko nesakiau,tiesiog SELAU cool.gif
Atsakyti
viena karta esu gavus lupti nuo tecio, nes budama 9eriu isejau su draugais prie uztvankos nieko nesakius, jis pralakste visur, tada kazkas pasake kur mes esam, tai jis mane surades parvezes namo ir su dirzu lupo...as buvau uzsidejusi vilnoni sijona (madiste vasara doh.gif ) nieko nejauciau ir juokiausi, tetis nurimo, apsikabino ir tuo viskas baigesi...turejau pazadeti, kad niekada is kiemo neisiu su draugais jam nepasakius... tiesiog as dabar pagalvoju, kaip jam buvo baisu, taise kieme automobili ir staiga pra ax.gif puola vaikas...ech...kur mano galva buvo
Atsakyti
Man iki siol skaudu, kad retai kada sulaukdavau paguodos is mamos. Mano santykiai su mama labai puikus, galiu su ja sneketis apie bet ka, bet ji man labiau drauge, o ne mama. Tiesiog budavo, kad bandau pasiguosti, kad tas ir anas atsitiko, o ji man sako: "Cia tavo kalte, nes tu ta, ta ir ana negerai darai" ir t.t. As pati suprasdavau, kad tai budavo mano kalte, o mamai pasakodavau tikedamasi isgirsti "Nesijaudink, viskas bus gerai", o ne smulku paaiskinima, ka as blogai padariau, kad i tokia situacija patekau verysad.gif

Ir dar tokia gana juokinga nuoskauda is ankstyvos vaikystes turiu: buvome su tevais pasivaikscioti miskelyje ir pamaciau kazkokius baltus daiktus ant zemes. Klausiu tevu, kas tai yra. O jie saukia: "Neliesk, neliesk!". As nesuprantu, klausiu is naujo, jie vel saukia. Galiausiai paemiau viena tu daiktu nuo zemes ir sakau: "Mama, kas cia?". O tai buvo suns kakutis... doh.gif As tada nezinojau, kad suns kakuciai gali buti balti... doh.gif Aisku, skubejome namo plautis ranku ir ant manes visa kelia reke apie tai, kokia as bloga ir tevu neklausau. O galejo tiesiog is pradziu pasakyti, kad ten suns kakutis buvo mad.gif
Atsakyti
oi pas mane tai daug, kaip gera skaityt, kad raso kazkas po viena nuoskauda.. o pas mane ir rubai sunesioti vyresniosios, ir pasiskust, pasipasakot nebuvo kam, atsimenu isvede man is uzsienio k. 8, o draugei 9, bet ji realiai mokejo blogiau ir as taip verkiau 7 klaseje, atejus namo, man taip norejos, kad mama paguostu, kad pasakytu ai nesvarbu, o ji sako, kad durna, tai cia del tokio s.. verki, o as jau maniau kazkas atsitiko.. bet man tai atsitiko. visada meiles truko ir silumos. ir tevo, kuris gyveno tv. ir dar net kitu nuoskaudu neparasysiu, nes perskaitys gudri lape, kuri iki siol kisasi ir stebi kur ka rasau ir kaip gyvenu...
Atsakyti
Nesu gavusi nei lupti, nei smarkiai manes niekas niekad nebare, gal todel tokia ragana uzaugo is manes smile.gif) Visada sakydavo kad viska darau gerai, nebuvo jokios kritikos, todel dabar, jei kas nors ka nors pasako, kad padariau kazka negerai, tai buna laaaabai blogai. smile.gif Smarkiai susinervinu, BET visada stengiuos kad viska padaryciau idealiai smile.gif tai nezinau, tai gerai, ar blogai .
be to, tevai labai daug dirbdavo. Namuose ruosta maista valgydavau labai retai, net budama pradinuke turedavau pinigu, kad galeciau nueiti i kavine ir pavalgyti. Mama gaminti namuose paprasciausiai neturejo laiko. Ir dabar, nei as, nei mano sese, nemegstam suktis virtuvej.. ax.gif Bet stengsiuos kad mano vaikai visada valgytu namuose ruosta maista, bent jau normalius pietus rolleyes.gif Tai man atrodo svarbu. Budama mazyte pavydedavau draugems, kurios pasakodavo ka ju mamos gamina... blush2.gif

be to, ne savo noru ejau i muzikos mokykla.. doh.gif
Ir dabar namuose stovi pianinas, gimines vis stebisi kodel prie jo net neprisilieciu doh.gif
Nekesdavau muzikos pamoku, mokytojos, atsiskaitymu.. su asaromis eidavau i pamokas, nerupejo tai niekam doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pastebėta: 23 balandžio 2011 - 16:42
Vaikysteje esu gavus ne viena karta lupti su dirzu, bet nuoskaudos de to tikrai neturiu ax.gif Dabar kai suvokiu, kad man dingus is kiemo ir nulekus nezinoma kryptimi jiems tikrai neramu budavo, arba nauji kailiniai suplesomi per pirma isejima i lauka biggrin.gif Buvau vienturte, bet negaliu sakyti kad buvau lepinama, bet mylejo mane tevai tikrai.
O nuoskaudos daugau mokykloj buvo, na bet geru pamoku apturejau smile.gif
Atsakyti