QUOTE(alfija @ 2012 09 25, 11:57)
tamsta kažkokios labai lakios vaizduotės. Neįtikėtinos tiesiog. Leido vaistus- miegančiai
, ir kraują ėmė. Reik manyt šalia stovėjo reanimacijos brigada- nes jeigu ką, tai viskas.
Na šiaip plaučių uždegimas dažnai viskuo ir baigiasi, arba baigiasi kolplikacijom. Pas mus šeimoj tuo metu buvo trys medikai, tai gal jie konsiliumus darydavo, bet manęs ten nekviesdavo tai tvirtinti negaliu, kiek atsimenu apsiėjom be plaučių vintiliavimo ir lašelinių tai tikriausiai tai buvo ne reanimacija o tik slauga.
O šiaip tai savo vaikui ir teko vakar miegančiam vaistui leisti, nes klyke adatą pamatęs, o buvo beveik 1 nakties, tai nerikdysi, kad visi kaimynai sukiltų
O gal Jums patinka, kai kaimynų vaikai naktį Jūsų vaikus prikelia? Gal blogai darau, o tai atsikeltų kaimynai į darbą antrą nakties diena ilgiasnė būtų.
Man ir kai kurie pasakojimai neįtikėtinai skamba, pvz kaip tėvas sūnų nuplakė
, arba kad suaugęs vyras pas psichetrus vaikšto, nes vaikystėj luptas
Kad autistas žmoną turi, kokia moteris už autisto tekėtų
Čia kiečiau net užtai, kad podukros su patėviais mamas apgaudinėja ( nors tai manau apsurdas ), bet ne man nuspręsti, nes mano labai jau siaura specializacija ir tikrai ne žmonių santykiai.
Mano tėvas gėrė ir esu mačius net muštynes namie, o keismai tai ... , poto augau su patėviu, Nu bet kad nieko ir mokyklą baigiau, ir doktorantūroj studijuoju ir vyro su kočėlu nesivaikau ir darbą turiu.
O kad su mama nesusišneku tai nežinau kas čia kaltas, zodiakas turbūt, nes mama negėrė, baigus dabartinį VU, tik dirbo ir dirbo ir rūpinosi, bet vistiek nekontaktas.
Maža kas kam atrodo
O dėl lakumo, tai aš ir apie močiutės laidotuves galiu papasakoti tokia intonacija, nieko nepagražindama, kad visi raitysis iš juoko, nors aš dvi savaites pro ašaras kelio nemačiau