Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 3 dalis

QUOTE(Rasoslasas @ 2006 09 07, 10:42)
Labadiena visoms labai man cia patinka ziurinet Jusu darbelius ir as uzsimaniau ax.gif
Noreciau pasiklaust Lukastos kaip cia apmezge taip grazei, kaip suprantu viduje siule yra ar kita kokia technika taikete? 4u.gif

mezgiau dvigubo apyrankes plocio juostele, po to susiuvau.
Papildyta:
QUOTE(Gabimik @ 2006 09 07, 12:02)
O čia mano naujieji karoliai.

grazus karoliai 4u.gif , o apnerinejai stulpeliu su 1 uzmetimu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lukasta: 07 rugsėjo 2006 - 16:43
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 09 06, 23:18)
[b][color=red]
ax.gif gal dar nepamiršai kur ten pas rusaites matei  rolleyes.gif ir nepatingėsi mums įkelt  blush2.gif . Mes baisiai gražiai visos ačiū pasakysim  biggrin.gif  4u.gif  mirksiukas.gif

butinai ieskosiu ir idesiu drinks_cheers.gif
QUOTE(lukasta @ 2006 09 06, 23:27)
ačiū, ačiū notworthy.gif
ta šokolado spalva tikrai gerai atrodo. užsikabinau, ieškosiu platesnių apyrankių, bent jau sau dar kokias 3 pasidarysiu. hihihi.gif

ta sokolado spalva taip "uzkabina" kad siandien platu salika tokios spalvos nusipirkau, o visa vasara su tokios spalvos svarkeliu vaiksciojau blush2.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Lukasta greiciau visa komplektuka pasidarytk ir rodyk tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2006 09 07, 17:45)
butinai ieskosiu ir idesiu  drinks_cheers.gif

ta sokolado spalva taip "uzkabina" kad siandien platu salika tokios spalvos nusipirkau, o visa vasara su tokios spalvos svarkeliu vaiksciojau  blush2.gif  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
Lukasta greiciau visa komplektuka pasidarytk ir rodyk tongue.gif

aš ir pati savam kaily nesitveriu, bet kad para tik 24 val teturi, o rugsėjis man darbely labai sunkus, žaliuojam prie popierių kasdien iki vakaro verysad.gif ir užsakymai vis dar nesibaigė, tai sau jau reikia kiek palaukti.
Atsakyti
Užkrečiama liga čia jau siaučia. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pabandžiau ir aš gražųjį vėrinį,tik gėlytes dariau kitokias ir gavosi tik kažkas panašaus blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gabimik @ 2006 09 08, 01:22)
Užkrečiama liga čia jau siaučia. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

taip taip smile.gif as irgi uzsikreciau, bet niekaip negaliu pabaigti, nes kruvos darbu ir ideju, o dar leliukas mazas savo demesio rikalauja, tai kol maitinu, po viena rutuliuka numezgu, tai gal pabaigsiu kada nors savo karolius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(belkaa @ 2006 09 08, 12:58)
taip taip smile.gif as irgi uzsikreciau, bet niekaip negaliu pabaigti, nes kruvos darbu ir ideju, o dar leliukas mazas savo demesio rikalauja, tai kol maitinu, po viena rutuliuka numezgu, tai gal pabaigsiu kada nors savo karolius smile.gif

O čia jau profesionalus darbas maitini ir mezgi blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jasia @ 2006 09 08, 09:15)
Pabandžiau ir aš gražųjį vėrinį,tik gėlytes dariau kitokias ir gavosi tik kažkas panašaus blush2.gif

improvizacija pasiūlyta tema drinks_cheers.gif

dar vieni karoliukai 11 m mergaitei.
user posted image

Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2006 09 08, 19:22)
dar vieni karoliukai 11 m mergaitei.

Man tai labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Mane labai suzavejo Lukastos karoliai thumbup.gif labai labai grazus. Esu keleta apsinerus sau, bet jie tokie paprastuciai palyginus...
Lukasta, kaip tu darai tuos suktinukus, kaip juos sutvirtini, kad siulo nematyti ir pan? blush2.gif ax.gif na, jei zinoma ne gamybine paslaptis doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(renren @ 2006 09 12, 13:56)
Mane labai suzavejo Lukastos karoliai thumbup.gif labai labai grazus. Esu keleta apsinerus sau, bet jie tokie paprastuciai palyginus...
Lukasta, kaip tu darai tuos suktinukus, kaip juos sutvirtini, kad siulo nematyti ir pan? blush2.gif  ax.gif na, jei zinoma ne gamybine paslaptis doh.gif  blush2.gif

jau kažkur rašiau, bet galiu pakartoti. galą palenkiu ir prisiuvu su plonyte žilka (valu), nžn. kaip čia teisingai pavadinti, paskui prisiuvant biserį dar kelis kartus persiuvu per visą "suktinuką" kiaurai. biserį aš siuvu tik su žilka, tada nesimato.
žinau kad galima suktinukus klijuoti lipalu ar "momentu", bet pati nebandžiau, nes man lengviau adata nei klijais.

MONAMI, rodos klausei kiek juostelės reikia "suktinukui", tai įvairiai, nuo 65 cm iki 90 cm, priklauso nuo to , kokio dydžio noriu.
Atsakyti
Mano Mėlynieji karoliai

user posted image[/IMG]
Atsakyti