Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 3 dalis

Naujas forumas http://www.lt.forum....or.pl/index.php apsilankykit ir įvertinkit.
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2006 09 04, 19:06)
jei negausi tokių burbulų tai galėsiu 2 baltus iš MAXIMinės apyrankės padovanot. jie , gal žinai, iš tokių apyrankių baltų su blizgesiu burbulinių 18 mm, kur visą vasarą po 6,99 lt. buvo.

gerai, jei nerasiu žinosiu kur kreiptis ... user posted image hmm turiu darvieną klausimuką, bet jį užduosiu į a.ž. user posted image

QUOTE(Marzde @ 2006 09 05, 11:02)
Naujas forumas http://www.lt.forum....or.pl/index.php  apsilankykit ir įvertinkit.

oi oi dar vienas forumas, jaučiu tikrai tuoj bus paroj per mažai valandų verysad.gif , nuolato skaitau 3 , o čia dar vienas mirksiukas.gif , taip ir darbai lieka nenudirbti lotuliukas.gif

p.s. tik nesupraskit tai ką parašiau kaip kokį priekaištą , čia tik mano padejavimai user posted image
Atsakyti
Žiūrėkit kokį papuošalą radau user posted image hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Ir dar vieni karoliai
user posted image
Atsakyti
Tas kojos papuosalas idomiai atrodo. smile.gif
Atsakyti
šiandien čia kažko tylu verysad.gif
įdedu savo darbelį. pati labai patenkinta rezultatu, bet jau fotografuoti tai nemoku schmoll.gif nuotraukos tikrai viso gražumo neparodo. apyrankės plotis 22 mm.
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lukasta: 06 rugsėjo 2006 - 20:56
QUOTE(lukasta @ 2006 09 06, 21:54)
šiandien čia kažko tylu verysad.gif
įdedu savo darbelį. pati labai patenkinta rezultatu, bet jau fotografuoti tai nemoku schmoll.gif nuotraukos tikrai viso gražumo neparodo. apyrankės plotis 22 mm.

thumbup.gif thumbup.gif tikrai gražu aš jau irgi nužiūrėjau kur yra pirkti apyrankių ax.gif ir lankelių į plaukus g.gif kaži kaip jie atrodytų g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 09 06, 22:00)
aš jau irgi nužiūrėjau kur yra pirkti apyrankių ax.gif ir lankelių į plaukus g.gif kaži kaip jie atrodytų g.gif

mačiau,labai fainai atrodė thumbup.gif Kai rasiu "papigiai" pirkt,irgi planuoju pabandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Saunuoles!!! As vasara pas rusaites buvau radus nertu apyrankiu. Labai grazios pasirode wink.gif Tik kai pati nelabai tokias nenesioju tai nesusiprotejau jums parodyt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 09 06, 22:00)
thumbup.gif  thumbup.gif tikrai gražu aš jau irgi nužiūrėjau kur yra pirkti apyrankių ax.gif ir lankelių į plaukus g.gif kaži kaip jie atrodytų g.gif

nepabandžius - nežinosi. ax.gif
bet kaip smagu nerti biggrin.gif , jau vis didesnis daiktas už tą rutuliuką. galų užtaisinėt kas 10 min nereikia lotuliukas.gif . tik dar norėčiau platesnės, kokių 4 cm apyrankės ir kad su tarpeliu būtų, tada tikriausiai būtų "barankos skylė" siauresnė ir ant rankos patogiau jaustųsi.
Atsakyti
Lukasta clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif labai wub.gif jau gražu bigsmile.gif . Tamsiai ruda labai jau gražiai atrodo. Aš ružavą ir lininę nėriau, bet schmoll.gif ne taip gražiai atrodo. Ir fotografavimu visai nesiskųsk mirksiukas.gif , visai neblogos nuotraukos. Va kai aš pasižiūriu į savas blush2.gif , tai slėptis po pernykščiais lapais lotuliukas.gif .

QUOTE(Jumi @ 2006 09 06, 21:45)
Saunuoles!!! As vasara pas rusaites buvau radus nertu apyrankiu. Labai grazios pasirode wink.gif Tik kai pati nelabai tokias nenesioju tai nesusiprotejau jums parodyt tongue.gif

ax.gif gal dar nepamiršai kur ten pas rusaites matei rolleyes.gif ir nepatingėsi mums įkelt blush2.gif . Mes baisiai gražiai visos ačiū pasakysim biggrin.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 09 06, 23:18)
Lukasta   clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif labai wub.gif jau gražu  bigsmile.gif . Tamsiai ruda labai jau gražiai atrodo. Aš ružavą ir lininę nėriau, bet  schmoll.gif ne taip gražiai atrodo. Ir fotografavimu visai nesiskųsk  mirksiukas.gif , visai neblogos nuotraukos. Va kai aš pasižiūriu į savas  blush2.gif , tai slėptis po pernykščiais lapais  lotuliukas.gif .

ačiū, ačiū notworthy.gif
ta šokolado spalva tikrai gerai atrodo. užsikabinau, ieškosiu platesnių apyrankių, bent jau sau dar kokias 3 pasidarysiu. hihihi.gif
Atsakyti