Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 3 dalis

QUOTE(Ašarėlė @ 2006 09 04, 16:01)
Taip ir nėriau, nelabai  blush2.gif jau tokios kaip nuotraukoj gavos, bet man  ax.gif visai nieko atrodo  doh.gif  blush2.gif .

Tai va, laukiu Lukastos palaiminimo  ax.gif  blush2.gif , jei leis pasirodyti (nes vis gi čia jos idėja  biggrin.gif ) , tai jau įkelsiu  sokiai.gif  liezuvis.gif  flirt.gif pasirodyt ką pagaminau.

P@nter@  thumbup.gif  karoliai  mirksiukas.gif .

Laiminu, laiminu 4u.gif greičiau rodykis, aš dar neįgijau autorinių teisių internetinėms nuotraukoms lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif net ašaros ištryško besijuokiant.
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2006 09 04, 16:19)
Laiminu, laiminu 4u.gif  greičiau rodykis, aš dar neįgijau autorinių teisių internetinėms nuotraukoms lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif net ašaros ištryško besijuokiant.

Na ir šaunuolė, kad pasijuokiai iki soties biggrin.gif . Žiemai vitamino C prisigamino lotuliukas.gif . Na jei jau gavau palaiminimą, tai tuomet einu fotografuoti yahoo.gif
Atsakyti
Prašome blush2.gif labai jau nepeikti ir nepergirti lotuliukas.gif , nes jūsų teismui mano pusės dienos darbas blush2.gif :

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
4u.gif Labai jau gražu. thumbup.gif
Atsakyti
Beveik nesiskiria nuo originalo. biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 09 04, 17:44)
Prašome  blush2.gif labai jau nepeikti ir nepergirti  lotuliukas.gif , nes jūsų teismui mano pusės dienos darbas  blush2.gif :

na gerai, kad prašei per daug nepergirti, tai pasakysiu šaunūs user posted image, o šiaip tai būčiau rašiusi superiniai user posted image
Papildyta:
ir dar užduosiu vieną klausimėlį - turiu apnertą burbulį, taip pat apvertą biseriu,o gal kas matė ką nors panaušaus kaip tas išpaišytaspirkti, reikėtų kokio 1,5-2 cm skersmens user posted image
user posted image
Atsakyti
Prašome  blush2.gif labai jau nepeikti ir nepergirti  lotuliukas.gif , nes jūsų teismui mano pusės dienos darbas  blush2.gif :

user posted image

nagi šaunuolė thumbup.gif , labai gražu.

man atrodo, labai gerai kad nėra identiška, o tik pasinaudota idėja. kiekviena autorė padaro "pagal save".
Ašarėlės tokie, mano tikriausiai būtų kitokie, bet kurios iš jūsų irgi gautųsi tik panašūs, nes kiekviena į rankdarbį įdeda dalelę savęs smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lukasta: 04 rugsėjo 2006 - 17:50

user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif super!!!
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 09 04, 18:31)
na gerai, kad prašei per daug nepergirti, tai pasakysiu šaunūs user posted image, o šiaip tai būčiau rašiusi superiniai user posted image
Papildyta:
ir dar užduosiu vieną klausimėlį - turiu apnertą burbulį, taip pat apvertą biseriu,o gal kas matė ką nors panaušaus kaip tas išpaišytaspirkti, reikėtų kokio 1,5-2 cm skersmens user posted image
user posted image

jei negausi tokių burbulų tai galėsiu 2 baltus iš MAXIMinės apyrankės padovanot. jie , gal žinai, iš tokių apyrankių baltų su blizgesiu burbulinių 18 mm, kur visą vasarą po 6,99 lt. buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lukasta: 04 rugsėjo 2006 - 18:06

Ou jėėėėė user posted image jau ir aš bandysiu ax.gif
Atsakyti
Ašarėlė, karoliai tiesiog nuostabūs thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ax.gif viskas...einu ir as tokiu karoliu meginti daryti...labai graziai.atrodo.,... thumbup.gif
Atsakyti