Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 3 dalis

QUOTE(lukasta @ 2006 09 02, 12:03)
o čia internete rastas eksponatas, ma tai labai patiko
user posted image

Čia tai tikrai įdomiai atrodo. Gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2006 09 02, 12:03)
o čia internete rastas eksponatas, ma tai labai patiko
user posted image

Joooooo va čia tai wub.gif Tai ką daba dar ir gėles teks mokintis nerti g.gif blink.gif mega_shok.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2006 09 02, 18:36)
Joooooo va čia tai  wub.gif Tai ką daba dar ir gėles teks mokintis nerti  g.gif  blink.gif  mega_shok.gif  lotuliukas.gif

aš tikriausiai pabandysiu tas gėles, nežinau iš kelinto karto gausis, bet man jos labai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2006 09 02, 18:50)
aš tikriausiai pabandysiu tas gėles, nežinau iš kelinto karto gausis, bet man jos labai labai thumbup.gif

Čia galvoju neturėtų būti labai sudėtinga kuo daugiau akių išmezgi iš vienos akutės tuo labiau gėlytė garbanojasi sekmės 4u.gif Jeigu kas išeis prašom pasirodyti 4u.gif
Atsakyti
karoliai

ax.gif na stai ir as jau pasirodysiu...

ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @Frida@: 03 rugsėjo 2006 - 11:41
[QUOTE]karoliai

na stai ir as jau pasirodysiu...

Grazus, kuklus karoliai. biggrin.gif
Atsakyti
tas pats bet vis kitaip ax.gif
user posted image
Atsakyti
Man taip patiko Lukastos įkeltas modeliukas wub.gif , štai šitas:

user posted image

Kad aš metus visus darbelius, kol mažylė dar miega, puoliau bandyti 4u.gif . Ir galiu pasigirti blush2.gif , kažkas gaunasi, na neidentiškai kaip tas modeliukas, bet pakenčiamai ax.gif . Viena gėlytė jau baigta ir lekiu toliau nerti, jei neblogai atrodys, būtinai flirt.gif assa.gif pasirodysiu ir jūsų teismui biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 09 04, 11:03)
Man taip patiko Lukastos įkeltas modeliukas  wub.gif , štai šitas:
Kad aš metus visus darbelius, kol mažylė dar miega, puoliau bandyti  4u.gif . Ir galiu pasigirti  blush2.gif , kažkas gaunasi, na neidentiškai kaip tas modeliukas, bet pakenčiamai  ax.gif . Viena gėlytė jau baigta ir lekiu toliau nerti, jei neblogai atrodys, būtinai  flirt.gif  assa.gif pasirodysiu ir jūsų teismui  biggrin.gif .

Negali būti nė kalbų būtinai pasirodyk mirksiukas.gif labai lauksim ax.gif
Papildyta:
*MONAMI* tavo šokoladinukai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 09 04, 11:03)

Kad aš metus visus darbelius, kol mažylė dar miega, puoliau bandyti  4u.gif . Ir galiu pasigirti  blush2.gif , kažkas gaunasi, na neidentiškai kaip tas modeliukas, bet pakenčiamai  ax.gif . Viena gėlytė jau baigta ir lekiu toliau nerti, jei neblogai atrodys, būtinai  flirt.gif  assa.gif pasirodysiu ir jūsų teismui  biggrin.gif .

blush2.gif ir aprašymo lauksim kaip tu ją darei ax.gif aš tai suprantu,kad čia ištisas nunertas su dauginamom akim,o paskui susuktas ar aš maišau g.gif gal ratu reikia nerti

QUOTE(P@nter@ @ 2006 09 04, 11:26)
*MONAMI* tavo šokoladinukai labai  wub.gif

ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi dar vieną rodau panašus bet kitiks rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2006 09 02, 17:50)

QUOTE(P@nter@ @ 2006 09 02, 18:13)
Čia galvoju neturėtų būti labai sudėtinga kuo daugiau akių išmezgi iš vienos akutės tuo labiau gėlytė garbanojasi sekmės  4u.gif Jeigu kas išeis prašom pasirodyti  4u.gif

Taip ir nėriau, nelabai blush2.gif jau tokios kaip nuotraukoj gavos, bet man ax.gif visai nieko atrodo doh.gif blush2.gif .

Tai va, laukiu Lukastos palaiminimo ax.gif blush2.gif , jei leis pasirodyti (nes vis gi čia jos idėja biggrin.gif ) , tai jau įkelsiu sokiai.gif liezuvis.gif flirt.gif pasirodyt ką pagaminau.

P@nter@ thumbup.gif karoliai mirksiukas.gif .
Atsakyti