Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 3 dalis

QUOTE(Ašarėlė @ 2006 12 20, 17:42)
Na kas čia per tyla  g.gif ? Miegat visos ar ką lotuliukas.gif ? Kur nauji darbeliai  bigsmile.gif ? Greit išlendat visos iš pogrindžio su naujais darbeliais  mirksiukas.gif  4u.gif .

kas pabaiginėja užsakymus, kas dovanų ieško, kas namus tvarko, juk Kalėdos ant nosies, taip to laiko nėr doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lukasta @ 2006 12 20, 20:34)
kas pabaiginėja užsakymus, kas dovanų ieško, kas namus tvarko, juk Kalėdos ant nosies, taip to laiko nėr doh.gif

g.gif nugi randat visokių pasiteisinimų lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 12 20, 17:42)
Na kas čia per tyla  g.gif ? Miegat visos ar ką lotuliukas.gif ? Kur nauji darbeliai  bigsmile.gif ? Greit išlendat visos iš pogrindžio su naujais darbeliais  mirksiukas.gif  4u.gif .

tyloka čia tyloka, tai va pabandysiu parodyti paviešinti savo karolius, tik gal prieš nepilnas 2 sav pradėjau nerti karolius, o dabar vieną kartą pabandžius negali sustoti, lotuliukas.gif jau net pirštus skauda , bet vat neturiu dabar karoliukų, tai nebus kas veikti verysad.gif
patys piemieji buvo balti su raudonu bireiuku pasiuvinėti, o patys mylimiuasi tai juodi wub.gif , tik vat dar apyrankė šiandien prie jų susiversiu wub.gif
kai turiu daba rtiek karolių, tai kasdien vis keičiu ir keičiu lotuliukas.gif
tik ai kurių foto spalvos turi būti ryškesnės , ypač raudonos slpavos , nes ji tolia sodri
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai dailūs ir kruopštūs darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif šaunuolė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolančiukas @ 2006 12 21, 10:53)
tyloka čia tyloka, tai va pabandysiu parodyti paviešinti savo karolius,

thumbup.gif padirbėjus tu cia wub.gif reik ir man ne ant šniurėlio o su biseriu pabandyt suvert
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2006 12 21, 11:51)
thumbup.gif padirbėjus tu cia  wub.gif reik ir man ne ant šniurėlio o su biseriu pabandyt suvert

na taip turėjau ką veikti savaitę lotuliukas.gif tik vat pasibaigė karoliukai, reikės per pietų pertrauką bėgti į Jūratės akmenėlius užsipirkti
tik vat laukiu veltinio savo užsakyto, tai dar pasidariusiu porą karolių su veltiniu, o tada tai jau tikrai atsikelsiu ryte ir nežiosiu kuriuos čia išsirinkus ir pasipuošus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

su juostele taip pabandžiau, nor sprisipažinius, ne itin praktikš, sunkiai užsiriša, nebent ilgi karoliai - tai užriši mirtinai ir per galvą dediesi, dar turiu plonos plonos tokios juostelės ji kaip trosiukas atrodo, tai pasilikau veltiniui verti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ašarėle dirbam mes dirbam tik ne visada darbus įkeliam aš va šlipsą padariau nusižiūrėjus blush2.gif user posted image
Atsakyti
Kada jus ir suspejat tokiais kiekiais dayti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2006 12 21, 12:30)
Kada jus ir suspejat tokiais kiekiais dayti?  blink.gif

tai , kad aš asmeniškai tik pradėjau nerti, tai azartas pagavo lotuliukas.gif buvo dienų porą, tai net į darbą atsinešiau nerti , tai apnėriau per dieną 30 karoliukų skersmens 1,7 cm, tai poto kitą ideną nieko nenėriau, nes pirštą skaudėjo labai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
o kad nereikėtų eiti į darbą, tai ech daug ką nuveikčiau ir apsiversčiau visus namus rankdarbiais , var dar greit gausiu rėmus siuvinėjimui kryželiu - tai prasidės didysis siuvinėjimas smile.gif
Atsakyti
M. Jolanciukas ,tikrai grazu , tik net ir po darbo laiko nelabai lieka bent man megztini antri metai nebaigiu sad.gif tu saunuole... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolančiukas @ 2006 12 21, 14:15)
tai , kad aš asmeniškai tik pradėjau nerti, tai azartas pagavo  lotuliukas.gif  buvo dienų porą, tai net į darbą atsinešiau nerti , tai apnėriau per dieną 30 karoliukų skersmens 1,7 cm, tai poto kitą ideną nieko nenėriau, nes pirštą skaudėjo labai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
o kad  nereikėtų eiti į darbą, tai ech daug ką nuveikčiau  ir apsiversčiau visus namus rankdarbiais , var dar greit gausiu rėmus siuvinėjimui kryželiu - tai prasidės didysis siuvinėjimas  smile.gif

O iš ko konkrečiai tavo karoliukai padaryti? Man stikliniai per sunkūs.O tavo tokie lengvi atrodo.
Atsakyti