Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 3 dalis

Manau, kad tamsiai rudi arba juodi tiktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2006 12 17, 00:01)
Ir aš noriu profiių patarimo gavau užsakymą nunerti korolius kurie tiktų prie tigrinių rūbų  blink.gif Klientė nori rursvų atspalvių bet aš galvoju, kad kaip tik reik kažko kito nes jeigu padarysi kažkokius šviesiai lengvai rusvus tai jų papraščiausiai nesimatys.O jūs kokias spalvas patartumėt daryt mastau.gif

Nors esu neprofesionalė, o tik mėgėja, bet pabandysiu atsakyti. Man tai klientės noras yra šventas mirksiukas.gif , o jei ką noriu pakeisti, tai būtinai tariuosi. O jei rimtai, tai manau tokios pat spalvos susilies su drabužiu, o papuošalas norėtųsi, kad šiek tiek atsiskirtų blush2.gif ir paryškintų drabužį. Gal kokie juodi g.gif ar tamsiai rudi, tik vienspalviai, tiktų. Bet čia mano nuomonė mirksiukas.gif 4u.gif . Tarkis su kliente smile.gif 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 17 gruodžio 2006 - 15:03
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 12 17, 15:02)
Nors esu neprofesionalė, o tik mėgėja, bet pabandysiu atsakyti. Man tai klientės noras yra šventas  mirksiukas.gif , o jei ką noriu pakeisti, tai būtinai tariuosi. O jei rimtai, tai manau tokios pat spalvos susilies su drabužiu, o papuošalas norėtųsi, kad šiek tiek atsiskirtų  blush2.gif ir paryškintų drabužį. Gal kokie juodi g.gif ar tamsiai rudi, tik vienspalviai, tiktų. Bet čia mano nuomonė  mirksiukas.gif  4u.gif . Tarkis su kliente  smile.gif  4u.gif .

Matai labai sunku tartis nes užsako mama daukrai kalėdinę dovaną doh.gif Tai klusterėjo taip iš patolo Vat ir aš tos nuomonės kad papuošalo reik truputį ryškesnio kad matytūsi. O tu galvoji kad išvis vienos spalvos mastau.gif Na gerai bandysim derinti kažkaip cool.gif
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2006 12 17, 17:31)
Matai labai sunku tartis nes užsako mama daukrai kalėdinę dovaną  doh.gif Tai klusterėjo taip iš patolo  Vat ir aš tos nuomonės kad papuošalo reik truputį ryškesnio kad matytūsi. O tu galvoji kad išvis vienos spalvos mastau.gif Na gerai bandysim derinti kažkaip  cool.gif

Aš manau, kad vienspalvius, nes jau drabužiai kaip minėjai margi, tad ar nebus per daug margumo umn.gif mastau.gif ?
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2006 12 17, 01:01)
Ir aš noriu profiių patarimo gavau užsakymą nunerti korolius kurie tiktų prie tigrinių rūbų  blink.gif Klientė nori rursvų atspalvių bet aš galvoju, kad kaip tik reik kažko kito nes jeigu padarysi kažkokius šviesiai lengvai rusvus tai jų papraščiausiai nesimatys.O jūs kokias spalvas patartumėt daryt mastau.gif

Tigrinė apranga kokie dar karoliai, nebent apyrankė.
irnesakyk.gif mano maža nomonikė
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2006 12 18, 00:15)
irnesakyk.gif  mano maža nomonikė

Va va , ir aš taip pagalvojau , tik nedrįsau pasireikšt blush2.gif bet čia ''kiekvienam savo'' ir užsakymas yra užsakymas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DOSETH @ 2006 12 17, 23:15)
irnesakyk.gif  mano maža nomonikė

QUOTE(bazuka @ 2006 12 18, 08:30)
Va va , ir aš taip pagalvojau , tik nedrįsau pasireikšt  blush2.gif bet čia ''kiekvienam savo'' ir užsakymas yra užsakymas  smile.gif

drinks_cheers.gif

Pasakyčiau aš jums savo nuomonę apie tigrinę aprangą blush2.gif man ji atrodo tokia jau........... pigekiška blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2006 12 17, 00:01)

O aš tokiu atveju patarčiau juodus, nes tik tokie matysis normaliai, arba tada tamsiai tamsiai rudus. Gali būt auksiniai papuošimai, ar juostelė. Bumbulai turėtų būti didesni, kad išsiskirtų.
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2006 12 18, 09:05)
O aš tokiu atveju patarčiau juodus, nes tik tokie matysis normaliai, arba tada tamsiai tamsiai rudus. Gali būt auksiniai papuošimai, ar juostelė. Bumbulai turėtų būti didesni, kad išsiskirtų.

nusprendėm daryti tamsiai rudus, gal be auksinio bet tamsiai.

Aciu visoms uz patarimus

Ir dar kurmi vakar nuvarau siūlų nusipirkti ir ką visada kainavo 2,5Lt sako 3litai šakės siūlai ir tie pabrango doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo P@nter@: 18 gruodžio 2006 - 09:21
QUOTE(P@nter@ @ 2006 12 18, 08:56)
drinks_cheers.gif

Pasakyčiau aš jums savo nuomonę apie tigrinę aprangą  blush2.gif man ji atrodo tokia jau........... pigekiška  blush2.gif 

dėl to ir aš tau pritariu lotuliukas.gif

QUOTE(P@nter@ @ 2006 12 18, 09:18)
Ir dar kurmi vakar nuvarau siūlų nusipirkti ir ką visada kainavo 2,5Lt sako 3litai šakės siūlai ir tie pabrango  doh.gif

o aš tai nuolatos skaitau šią temą, tačiau vis dar taip nuo vasaros ( kai buvau susitikusi su Lukasta ir pamačiusi jos karolius gyvai ) , tik pabandymui buvau panėrusi porą karoliukų kaip man ir išeis, rezultatu likau patenkinta mirksiukas.gif ,bet taip ir nenusinėriau nei vienų karolių - kitais rankdarbiais buvau užsiėmusi, tai va nuo anos savaitės kaip pradėjau nėrti skaroilius, tai šiai dienai jau net 6 turiu blush2.gif , beliko tik nufotografuoti, o jau tada ir jūsų teismui pateiksiu sdavo debiutą karoliu pasaulyje lotuliukas.gif

kaip gaila pas tave pabrango verysad.gif , o aš tai užsipirkau savaitgalį Gariūnuose 20gr po 1,5 lt , tik siūlas plonokas, tai neriu iš dviejų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolančiukas @ 2006 12 18, 14:52)
tai va nuo anos savaitės kaip pradėjau nėrti skaroilius, tai šiai dienai jau net 6 turiu  blush2.gif ,  beliko tik nufotografuoti, o jau tada ir jūsų teismui pateiksiu sdavo debiutą karoliu pasaulyje  lotuliukas.gif

kaip gaila pas tave pabrango  verysad.gif , o aš tai užsipirkau savaitgalį Gariūnuose 20gr po 1,5 lt , tik siūlas plonokas, tai neriu iš dviejų  thumbup.gif

Lauksim darbelių

Tai tikriausiai tuos pačius pas mus po trajaką pardavinėja, nes aš irgi neriu iš dviejų,jie matyt Gariūnuose paperka po pusantro o čia jau po tris atiduoda doh.gif
Atsakyti
Na kas čia per tyla g.gif ? Miegat visos ar ką lotuliukas.gif ? Kur nauji darbeliai bigsmile.gif ? Greit išlendat visos iš pogrindžio su naujais darbeliais mirksiukas.gif 4u.gif .
Atsakyti