Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 3 dalis

QUOTE(argutiene @ 2006 12 12, 11:03)
O aš parodysiu sąvajį naujausią darbelį - vaikišką komplektėlį vienos mamytės užsakymu: 

user posted image

Lūpos kaip vyšnios kokios jos ryškios... thumbup.gif thumbup.gif rolleyes.gif Linas Adomaitis arba L+ tiksliai nežinau blush2.gif
Tikrai gražus darbelis wub.gif
Atsakyti
SUPER. SUPER.SUPER. Visos šaunuolės. Aš jau seniai ir rimtus darbus neriu,bet tokiais dalykais tik grožėdavausi.Man prireikė raudonų papuošalų komplekto.Perlėkiau pusę miesto parduotuvių ir nieko neradau gražaus. Bet perskaičius šitą visą skyrių apakau nuo grožybių.Ryt lėksiu į parduotuvę ieškot karoliukų (siūlų visokių turiu) ir gaminsiu šedevrus. Jeigu pavyks tai ir aš įsijungsiu į jūsų gretas. Visom dėkoju už grožybes ir idėjas.notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 12 12, 19:06)

xIngax nepatingėk pasiskaitinėti šią tėmelę, nes apie tai kur perkam karoliukus (ir ne tik), vąšelius ir kokius siūliukus naudojam, tai  doh.gif šimtus (jei ne daugiau) kartų kalbėjome. Negalvok, kad mes nedraugiškos, tiesiog apie tai rašome jei ne kas antrame, tai kas trečiame puslapėlyje tikrai  mirksiukas.gif . Jei kelis puslapėlius atgal atsiversi, tai rasi viską ką apnėrinėjame išvardinta  4u.gif . Sėkmės  4u.gif .

Atsiprašau, kad paklausiau wink.gif
Atsakyti
user posted image kaip faina, kad patiko Jums mano darbelis. Ačiū visoms už įvertinimus! aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(xIngax @ 2006 12 12, 22:20)
Atsiprašau, kad paklausiau wink.gif

Na ir tu nepyk, bet priplepam greit temas, o kiekvienam puslapėlyje vos ne tas pats blush2.gif . Gal aš per griežtai parašiau, bet tikrai ne iš blogos valios notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 13 gruodžio 2006 - 22:21
Norejau profesonaliu paklausti, pradedanciajai kokio dydzio karoliukus nusipirkti, kad apnerus gautusi smulkesni karoliai? Gal dar galit paaiskinti plasiau ir smulkiau kaip jus sujungti virvelia ilgesnia ar trumpesne ir kaip tarp ju dar itvirtinki kitoki neapnerta karoliuka?
Aciu. Lauksiu ziniu.. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
man irgi butu idomu suzinoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maziux2: 14 gruodžio 2006 - 20:56
QUOTE(argutiene @ 2006 12 12, 11:03)

O aš parodysiu sąvajį naujausią darbelį - vaikišką komplektėlį vienos mamytės užsakymu: 

user posted image

Aš ir pati neatsisakyčiau pasipuosti tokiu vėrinuku. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Raflezija @ 2006 12 14, 14:51)
Norejau profesonaliu paklausti, pradedanciajai kokio dydzio karoliukus nusipirkti, kad apnerus gautusi smulkesni karoliai? Gal dar galit paaiskinti plasiau ir smulkiau kaip jus sujungti virvelia ilgesnia ar trumpesne ir kaip tarp ju dar itvirtinki kitoki neapnerta karoliuka?
Aciu. Lauksiu ziniu.. wub.gif  4u.gif

Nors esu pradinukė, išdrįsiu atsakyti, kaip aš dariau blush2.gif Pirma, pradinukė turi būti gera šnipė lens.gif ir gerai iššniukštinėti apie 150 psl. grožybių ir patarimų. Antra, atkreipti dėmesį į naudingas nuorodas: kur perkami karoliukai, kokie siūlai reikalingi, kokio dydžio vąšelis tinka. Trečia, atidžiai pastudijuoti nuotraukas ir pažiūrėti, kokiu būdu jungiama, segama, tvirtinama. Ketvirta, pritaikyti sau, imti ir pradėti nerti. Penkta, nunėrus išdrįsti pasirodyti ekspertėms ax.gif
Man labai padėjo vaikystės ,,nesėkmės", t.y. kai nėriniai iš tiesių virsdavo ,,kubiliukais" lotuliukas.gif Be to, mažas karoliukas - negaila ardyti. Mano dėžėje šešeri nunerti karoliai. Pirmi treji pabandymui, rankos pralavinimui (galvoje idėjos sukasi, kaip juos išversiu ir panaudosiu kitur), ketvirti ir penkti visiems patiko, o šeštuosius jau dovanosiu. Giminės mergičkos jau kaip katės murkia ir prašo smile.gif
Tik pirštukus labai skauda... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krivai @ 2006 12 14, 23:18)
Nors esu pradinukė, išdrįsiu atsakyti, kaip aš dariau blush2.gif  Pirma, pradinukė turi būti gera šnipė lens.gif  ir gerai iššniukštinėti apie 150 psl. grožybių ir patarimų. Antra, atkreipti dėmesį į naudingas nuorodas: kur perkami karoliukai, kokie siūlai reikalingi, kokio dydžio vąšelis tinka. Trečia, atidžiai pastudijuoti nuotraukas ir pažiūrėti, kokiu būdu jungiama, segama, tvirtinama. Ketvirta, pritaikyti sau, imti ir pradėti nerti. Penkta, nunėrus išdrįsti pasirodyti ekspertėms  ax.gif
Man labai padėjo vaikystės ,,nesėkmės", t.y. kai nėriniai iš tiesių virsdavo ,,kubiliukais"  lotuliukas.gif Be to, mažas karoliukas - negaila ardyti. Mano dėžėje šešeri nunerti karoliai. Pirmi treji pabandymui, rankos pralavinimui (galvoje idėjos sukasi, kaip juos išversiu ir panaudosiu kitur), ketvirti ir penkti visiems patiko, o šeštuosius jau dovanosiu. Giminės mergičkos jau kaip katės murkia ir prašo  smile.gif 
Tik pirštukus labai skauda...    doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Šaunuolė ir pagarba hi.gif už atidų skaitymą ir informacijos kaupimą 4u.gif .

QUOTE(Raflezija @ 2006 12 14, 14:51)
Aciu. Lauksiu ziniu.. wub.gif  4u.gif

Aš kaip tik patarčiau pirma apnerti didesnius karoliukus, o tada jau ir mažesni kaip sviestu patepta nersis mirksiukas.gif . O ant kokio ilgumo virvelės vert, tai jau tau pačiai spręsti, priklausomai nuo to, kokio ilgio pati karoliukų norėsi. Ir virvelė nuneriama iš karto ilgesnė, kad paskui pridurinėti nereiktų, geriau jau nuardyti. O verti virvelę pro karoliuko skylutę mirksiukas.gif .
Atsakyti
dekui merginos uz patarimus notworthy.gif bandyiu daryti 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Ir aš noriu profiių patarimo gavau užsakymą nunerti korolius kurie tiktų prie tigrinių rūbų blink.gif Klientė nori rursvų atspalvių bet aš galvoju, kad kaip tik reik kažko kito nes jeigu padarysi kažkokius šviesiai lengvai rusvus tai jų papraščiausiai nesimatys.O jūs kokias spalvas patartumėt daryt mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo P@nter@: 17 gruodžio 2006 - 00:02