Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 3 dalis

nu blyn, man su galva turbūt tikrai negerai - nerandu aš tų papuošimų su tokiais rutuliukais nors tu ką doh.gif doh.gif doh.gif jau pradėjau Maximoj karolius žiūrinėtis, kad ardyti, bet už 28vnt 10lt - brangu turbūt? g.gif
Atsakyti
as 1 Lt su centais mokejau, bet ju ten nebuvo daug g.gif Man kaip pradedanciai kaip tik... ax.gif
Atsakyti
Žaliūkai thumbup.gif wub.gif .

Na ir dar vieni mano karoliukai Smėlinukai 4u.gif :

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Merginos, o kur perkat irisiniu siulu?
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2006 12 04, 22:57)
Merginos, o kur perkat irisiniu siulu?

aš tai irisinius siūlu sperku turguje ( Gariūnuose ) mirksiukas.gif , kiek esu perėjusi parduotuvių, tai ten jie gerokai pigesni ( 100 gr nr. 50 kainuoja 6 lt ), spalvų ir didelis pasirinkimas, taip pat nemažai yra irisiukų ir mažesnės pakuotės ( ne po 100 gr ) , tik nžn kiek jie kainuoja g.gif
Atsakyti
Ašarėlė thumbup.gif įdomiai ta karoliuką į siūlą suvystei thumbup.gif aš panašiai gaminu tik ne siūlu o karoliukais suvystau biggrin.gif

irisinius siūlus bet kur galima nusipirkt, pylni prekybos centrai, turguose aišku pigiau wink.gif aš Kalvarijose perku arba Rimi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doma_ @ 2006 12 05, 11:45)
Ašarėlė  thumbup.gif įdomiai ta karoliuką į siūlą suvystei  thumbup.gif aš panašiai gaminu tik ne siūlu o karoliukais suvystau  biggrin.gif
smile.gif

Taigi visko prisigalvoji, kad tik gražiau būtų biggrin.gif . Karoliukais ir aš vystau, tik šituos buvau sumaniusi taip, tai ir dariau. Aš kaip visad vakare (nes dieną dirbu) padarau ir fotografuoju, tai jau nuotraukytės doh.gif š...... gaunas.
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 12 05, 14:31)
Aš kaip visad vakare (nes dieną dirbu) padarau ir fotografuoju, tai jau nuotraukytės  doh.gif š...... gaunas.

Pas mane tas pats..apie 20 kadrų padarau kol vienas normalus gaunas smile.gif

labai liuks sugalvojai su tuo siuliuku thumbup.gif
Atsakyti
Na ir dar vieni iš serijos „Veltinukų ir nertinukų alyvinės draugystės“:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikutės, seniai čia buvau. Ir kiek daug grožybių jūs pridarėte. smile.gif
Atsakyti
Tyla....... matyt karoliuose užsikasę lotuliukas.gif biggrin.gif

Ašarėle gražūs veltinukai thumbup.gif aš ir vis pamastau, gal reiktų pabandyt suvelt kažką, bet bijau, nes būsiu katapultuota iš namų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doma_ @ 2006 12 09, 10:15)
Tyla....... matyt karoliuose užsikasę  lotuliukas.gif  biggrin.gif

Ašarėle gražūs veltinukai  thumbup.gif aš ir vis pamastau, gal reiktų pabandyt suvelt kažką, bet bijau, nes būsiu katapultuota iš namų  lotuliukas.gif

Ačiū hi.gif . Šiandien nusipirkai kitokių nei visad karoliukų, tad ryt jau apnėrinėsiu, nes modeliukas jau sugalvotas. Jei kas gražaus gausis, tai pasirodysiu biggrin.gif 4u.gif .
Atsakyti