Įkraunama...
Įkraunama...

Nerti papuošalai - 3 dalis

Vuojaj koki saliotiniai biggrin.gif *MONAMI* thumbup.gif

argutiene aciuks.gif bandysiu paderint kažką smile.gif

Neglaite thumbup.gif margučiai
Atsakyti
QUOTE(doma_ @ 2006 11 30, 13:30)
[color=blue]Vuojaj koki saliotiniai  biggrin.gif  *MONAMI* thumbup.gif

bigsmile.gif čia toks pageidavimas buvo,bet thumbup.gif atrodo,man irgi patinka ax.gif
Atsakyti
Žydroji laguna ax.gif :

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 01 gruodžio 2006 - 20:13
Na ir aš giiriuosi dar veinaisuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Ašarėle P@nter@ thumbup.gif

Kažkaip su Ašarėle idėjos sutapo doh.gif ant žydros užmynėm kartu lotuliukas.gif

user posted image

dabar žalius gaminu biggrin.gif vis ne rudi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(doma_ @ 2006 12 02, 19:24)
Ašarėle P@nter@  thumbup.gif

Kažkaip su Ašarėle idėjos sutapo  doh.gif ant žydros užmynėm kartu  lotuliukas.gif

dabar žalius gaminu  biggrin.gif vis ne rudi  blush2.gif

Aha, sutapo biggrin.gif . O aš dabar rudus hihihi.gif šviesučius darau mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašarėlė: 02 gruodžio 2006 - 20:03
Sveikos, auksarankės 4u.gif
Prisižiūrėjau jūsų grožių ir pati užsinorėjau kažką gražaus sukurti. Jūsų teismui mano narplionė blush-anim-cl.gif

user posted image
Papildyta:
Ir dar vieni karoliukai ax.gif Spalvos rudos, todėl viso grožio nematyti doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2006 11 30, 12:42)
O as kol kas tik kaupiu atsargas  blush2.gif  pirkineju visokius karoliukus... Vakar maximoj nusipirkau eglutes papuosimui skirtu zaisliuku ( sia savaite jiems nuolaida su maxima kortele 25%), ten raso 2cm, bet man jie mazesni atrodo - dabar reikia siuliukais pasirupinti ir gal kaip nors pradesiu ka nors gaminti, o ne tik grozetis jusu darbais  ax.gif

aš vakar taip pat nusipirkau tų žaisliukų ir bandysiu daryti pirmuosius savo gyvenime karolius, jei kas gausis parodysiu, tik pirma dar informacijos ieškau kas ir kaip. ax.gif
Atsakyti
krivai thumbup.gif tavo narplionė thumbup.gif .

QUOTE(Jūratė V. @ 2006 12 03, 15:53)
aš vakar taip pat nusipirkau tų žaisliukų ir bandysiu daryti pirmuosius savo gyvenime karolius, jei kas gausis parodysiu, tik pirma dar informacijos ieškau kas ir kaip. ax.gif

Lauksim rezultatų mirksiukas.gif . O informacijos tai tikrai daug rasi, nes jau ne viena bigsmile.gif tema priplepėta 4u.gif .

Na ir dar mano vieni Žydroji laguna 2:

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 12 03, 16:48)
Lauksim rezultatų  mirksiukas.gif . O informacijos tai tikrai daug rasi, nes jau ne viena  bigsmile.gif tema priplepėta  4u.gif .

taip taip, labai daug čia visko yra, berods 3 ar 4 temos, skaitymui galo nėra, bet aš rimtai esu pasiryžus nusinarpliot sau karolius bigsmile.gif
Atsakyti
As kaip tik siandien irgi tu girliandu nusipirkau blush2.gif Uzkretet jus mane savo grozybem, nors net karoliu nemegstu nesiot doh.gif Bet sugalvojau nusinarpliot ir pasiziuret - gal iprociai pasikeis lotuliukas.gif
Atsakyti
white smile.gif jurate sveikos prisijungusios prie išprotėjusių dėl karoliukų thumbup.gif mirksiukas.gif drinks_cheers.gif

Ašarėle thumbup.gif tavo žydrūneliai wub.gif

o čia mano žaliūkai biggrin.gif

user posted image
Atsakyti